Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnartom
aktív tag
Én egy ilyet rendeltem. Ezen legalább külön van a töltés megoldva.
-
endeneu82
csendes tag
a modern appoknál pl: alap zene app, ott megnyomod a be/ki gombot és csak a képernyőt kapcsolja ki
-
Nektek az xbox vagy más néven játékok app működik? nekem nem. Telepítésnél hibát ír.
-
zombei
aktív tag
Na rájöttem ,hogy nekem se merül kikapcsolva, csak az akksi nem az igazi. 100%-on lehúzom nyomok egy resetet és 89%-on van csak.
-
rum-cajsz
őstag
Ezt hogy érted, Internet explorerrel és chrome-mal is próbáltam a youtube-ot, de mindketőtnél megáll a lejátszás.
Értem én, hogy elmegy alvó módban, de nincs olyan lehetőség, hogy csak a képernyőt kapcsolja ki (végül is az egy elég nagy fogyasztó), a youtube meg működik tovább? A képernyőkímélő pont ezért nem megoldás, mert a képernyő olyankor is megy, de én azt akarom, hogy pont úgy működjön, ahogy az asztali gépen is működik a windows. -
fer
őstag
válasz
rum-cajsz #1382 üzenetére
Hát akkor állítsd be, hogy ne kapcsoljon ki, és inkább állíts be egy "üres" képernyőkímélőt, mondjuk 1 perces várakozási idővel! Egyébként nálam akkor is szól ha alvó módba rakom, persze nem minden a winamp elhallgat, de sok más lejátszó szól! Tölts le egyet az áruházból!
-
fer
őstag
Call of Duty 4
-
rum-cajsz
őstag
válasz
MasterMark #1381 üzenetére
Simán kikapcsol 1 perc után a képernyő, ha nincs töltőn, ilyenkor leáll a zene is.
-
zombei
aktív tag
Értelme nem sok lesz, mert a 64-es rendszer kb annyit foglal mint a win 8.1 32-esben vagy még többet...
ui.: Valaki járt már úgy hogy kikapcsolva is merül, legalábbis azt jelzi. Nem tudom valós e de leállítom 100%-on az oldalsó menüből és fél napra rá mire bekapcsolom 80% csak az akksi.
-
eladogeppc
veterán
válasz
MasterMark #1377 üzenetére
Miert ne menne fel ?
-
han_lev
senior tag
válasz
envagyok #1281 üzenetére
Bocsi, hogy csak most kérdezek rá a HUB-ra:
Ez azt jelenti, hgoy a töltő a HUB-ba megy, és tulajdonképpen a fennmaradó USB slottokat a töltő látja el árammal, és nem veszi az voltot a tabletből? Vagyis kb teljesen úgy üzemel mint egy szgép, vagy egy laptop amikor töltőre teszed?Más:
Nézem ezeket az Onda meg Teclast tableteket. Mivel sokat használom dok olvasásraa formaterv, meg a képernyő miatt tetszik (bőrtokban lenne majd)
Viszont valahogy nem jön össze a kombó:
1. legalább 8500 as akksi
2. 64 gb tárhely
3. Nem kell 3g (úgyse használom ki)Ilyet látot valaki 9.7 es IPSben?
-
fer
őstag
Felraktam a korábban linkelt hálókártya drivert! Különösebb változást nem vettem észre!
-
fer
őstag
Ha esetleg valaki rendel WinBook TW700 tabletet abba én is beszállok!
-
Mr RitSi
újonc
válasz
inspiroyhome #16 üzenetére
Helló a kérdésem a következő lenne vettem a gyerekeimnek egy egy ilyen tabit de az egyiknél nem fordul automatikusan a képernyő,hol lehet beállítani hogy forgassa ? Az újraindítás nem segített!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #1294 üzenetére
Akkor ha jól számoltam, ketten maradtunk (zso, én).
Ezt rendelem, senki többet harmadszor?! Holnap 10-kor rendelek, ha valaki meggondolja magát privátban is lehet jelentkezni. -
Alcatraz13
tag
Jelentem, a Call of Cthulhu: Dark Corners of The Earth is hibátlanul fut
-
válasz
MasterMark #1334 üzenetére
Hát ez hatalmas ORÁL, pedig van pár játék a storeban ami jó lenne időtöltésnek.
mklink csak ntfs alatt működik, azzal nem lehetne itt máshova csatolni a mappát fizikailag? -
rdt89
addikt
válasz
Marcika80 #1325 üzenetére
Nekem a freemailomat szennyezik ilyenekkel. Ha minden kupont beváltottam volna ami eddig jött, lenne egy 80 centis p.niszem aminek a hatásideje egész napos, többször eakuál egymás után, egy 95c-s mellem, szarrá gyúrt testem ami gyönyörűen barnára van pirítva, hófehér 100%-os fogakkal, mindezt egy napi 500 eurós keresettel egy jachtról.
Sok szemét retek hírdetés... XD
-
-
Bluetoothra van valami javítás? Nekem BT headsettel akadozott a hangátvitel.
Áruház is rosszalkodik nem akart telepíteni, hálózatot nem talált stb. Most frissítem a rendszert.
Milyen játékokat próbáltatok amik mennek csak érintőn és tökéletes a vezérlés? Én eddig csak hearthstonet meg heroes 3-t próbáltam (utóbbit hd patch-el és így megy wide screenen). -
DasH_001
tag
válasz
envagyok #1321 üzenetére
Eszközkezelő -> System Devices -> Realtek Bluetooth UART Bus Driver
Ennél jobb a jelenlegi driver verzió nem lesz.
Bekapcsolt Bluetooth-tal a letöltés már nem megy 500 kbyte/s alá.
Viszont az egér ugyanúgy szaggat, Bluetooth-os fájlküldésnél (tabletről telefonra) 0 kbyte/s-re csökken a letöltés.
A hangátvitel jobb, nem csökken 400 alá a letöltés, de percenként beszaggat. Soundcloud streammel nem volt szaggatás.Az új wifi driver nálam kb. 10% sebességcsökkenést hozott a routerhez közel és távol is, de a fentiek miatt megéri.
Lassú wifire itt van pár tipp: [link]
Sajnos nem értek hozzá és kipróbálni sem tudom, mert nem n-es a routerem.Az FM rádió specifikáció szerint benne van, de ez nem jelent semmit, mert lehet, hogy nincs kivezetve az FM antenna a jack csatlakozóra.
Windows Store-ban nem találtam FM-rádió appot, desktopra biztos hogy van, azzal kell kipróbálni. -
Marcika80
tag
válasz
envagyok #1321 üzenetére
Én meg telepíthetem újra a gépet, ugyanis vírusos lett
. Elindítom a böngészőt, és rögtön 4 reklám ablak fogad, hogyan növeld a..... méretét. az orvosok megréműltek a fogyástól, hogyan gazdagodtam meg két nap alatt.. prosztatád van? itt az orvosság. Szal valami vicces vírust beszívtam. Úgy is rá fért már egy kis takarítás.
-
-
-
envagyok
veterán
válasz
DasH_001 #1320 üzenetére
Csodát tett a wifi sebességgel a BT kikapcsolása.
Nálam megötszöröződött.
Nem lehet valahogyan megcsinálni, hogy mindkettő rendesen működjön?
Az előbb linkelt uart drivert melyik eszközhöz kell telepíteni?
A wifi modulnak utánaolvastam, elvileg 150mbps-t tud, de nálam csak 72-vel csatlakozik, pedig komoly routerem van, ac-s, ami 2.4ghz-en tud 300 mbitet.
Mit kellene beállítani, hogy menjen 150-el?
Más: Elvileg a modulban fm rádió is van. Lehet azt win alatt vhogyan aktiválni? -
DasH_001
tag
válasz
DasH_001 #1319 üzenetére
A WiFi driverre mutató link nem teljes, mert abban nincs benne a Bluetooth-os. A linkelt fórumban pár hozzászólással feljebb ott van a Voyo driver pack, az tartalmazza.
Mivel ez 80 mega, ezért a két drivert és a változásaikat mutató angol nyelvű txt-t feltöltöttem a Datára: [link]Az említett changelog alapján a driverben több lényeges változás is történt, a teljesítményen és a fogyasztáson is próbált javítani a gyártó. (Verziók: 3007.7.0915.2014, 3007.9.1015.2014)
A legutóbbi verzió, azaz a zipben lévő: 3007.10.1031.2014, 2014.11.12.
A tableten 3007.4.801.2014 van, 2014.08.27-ei dátummal, azaz elvileg csak jobb lehet a frissítés után. -
DasH_001
tag
Két napja vettem egy ilyet, egész jó gép, bár vannak hiányosságai.
Ha lassú a WiFi: kapcsold ki a Bluetooth-ot!
Az addigi 30kbyte/s - 500kbyte/s között ingadozó Ubuntu ISO letöltés azonnal felment a maximumra.
Csak ez befolyásolja, a WLAN kártya beállításait hiába módosítgattam.Bónusz: a Bluetooth-os egér szaggat, ha be van kapcsolva a WiFi.
Ez nem meglepő, az AIDA szerint a chipjük közös: Realtek RTL8723BS.
Elvileg itt van egy frissebb driver: [link]
A tabletemen 2014.08.27-ei ez a driver, a linken szereplők 10.31 és 01.04.
A frissebb driver forrása hasonló készüléket forgalmaz: [link]
A 10.31-es driver a Bluetooth-ot is frissíti 94.2-ről 96.2-re. Még nem próbáltam.Virtuális/on-screen touchpad és egér alkalmazások:
Palmtime VirtualGamepad
GestureWorks Gameplay
DOSBox és ScummVM egér
Még nem próbáltam őket, de ígéretesnek tűnnek. -
wwenigma
Jómunkásember
Mar reg nem ugy megy a vámolas... 90%-at megfogjak. Nem szamit mi van rairva, bekerik a szamlat es utananeznek. Ha kamu szamlat kuldesz, meg is tolnak még partizezerre...
Rdt89: nem tartja a feszt, telo gondolom kevesebbet szippant. Tovabbra is a korabban linkelteket tudom ajanlani.
-
endeneu82
csendes tag
válasz
MasterMark #98 üzenetére
nekem mindig azt írja nem kapcsolódik a nethez, ezt hogy oldom meg?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Akkor plane kamu, kicsit tulzol is... A rairt kapacitas 3,7V-ra vonatkozik, amit mondasz az fizikailag lehetetlen még ha valos 20000mAh lenne is.
Vagy cserelj benne cellakat (minosegi darabja 4$, adok linket ha kell) es remeljuk hogy jo az elektronikaja, vagy az egeszet csereld le.
-
wwenigma
Jómunkásember
Azert mert hamis, sosem volt annyi a kapacitasa. Korabban linkeltem Xiaomit, vegyél azt.
Envagyok: na ez remek hír, nem gondoltam volna hogy sikerul.
Csoportos rendelest inkabb hanyagoljatok, ha elkapjak a vámon akkor +27% ÁFA a teljes összegre es akkor dragabb lesz... Plussz meg a hazai postazas is...
-
rdt89
addikt
válasz
tajner10 #1302 üzenetére
Nekem 20.000 mah-s van, és valamiért a tablet rádugva 2 óra alatt a teljes töltöttséget leszívja. Minden mással tökéletesen kommunikál a power bank, de a tablet eszméletlenül húzza lefele a töltöttségét.
Más: Allview-hez 100%-ék működik ez a csoportos rendeléses elosztó, valaki próbálta már, mert ha nem akkor feleslegesen nem ruháznék be rá. Előre is köszönöm a választ.
-
tajner10
tag
válasz
Alcatraz13 #1303 üzenetére
Elméletben igen de én nem frissítem a win10 optimalizálatlan szerintem és több ramot eszik.
-
Alcatraz13
tag
Most olvasom, hogy a Windows 10-re ingyen lehet frissíteni akinek Windows 7, vagy frissebb van. Ez vajon ránk is vonatkozik?
-
tajner10
tag
Amúgy ki milyen powerbankot ajánl a táblet mellé ami min 5 óráig életben tartja az alap másfélórát nem számolva bele(game közben)100%használat mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest