- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
therealbasst #2540 üzenetére
Amúgy meg van még hozzá a win10-es wimboot telepítő is, amivel több hely lesz a belső tárhelyen. Ha érdekel jelezd. Már rég törölnöm kellett volna, mivel nekem már rég megdöglött a tab.
-
fer
őstag
válasz
therealbasst #2540 üzenetére
Ment PÜ.
-
fer
őstag
válasz
therealbasst #2538 üzenetére
Nekem meg van még valahol az egész driver pack csomag.
-
fer
őstag
válasz
#73029888 #2531 üzenetére
Ne tökölj a frissítéssel, azzal csak a gond van, rakd fel tisztán amiről linkeltem, utána meg a drivereket, na persze usb hub, bill egér és pendrive kell hozzá! Ha szükséges előtte mentsél le mindent! A frissítés meg amúgy is asztali telepítés lesz, nem wimboot, kevesebb lesz a szabad helyed!
-
-
fer
őstag
Na de kihalt a topik, a hétvégén megint elővettem a tabot, nekiálltam frissíteni, de nem volt rajta 2 giga hely ezért újra raktam asztali telepítéssel, de újra jöttek a gondok amik 2 éve is, egyfolytában fagyott, alvásból nem akart felébredni, ezzel elment a fél szombatom, meg a vasárnap! Ma adtam neki egy újabb esélyt, a fagyásból gondoltam, hogy valami driver nem oké, és meg is találtam ez okozta a gondjaimat: io_win8.1_32_603.9600.1948.32979, helyette ezt találtam: intel_z3700_603.9600.2102.45428, ezzel már minden tökéletes! A legutolsó 1709-est win10 home-ot raktam rá asztali telepítéssel! Az összes eddigi frissítés letöltve!
Majd még megpróbálom wimboot-al is!
-
fer
őstag
válasz
bayern19o0 #2467 üzenetére
-
fer
őstag
válasz
bayern19o0 #2465 üzenetére
Lehet használni külső adattárolót is a frissítés idejére, fel is ajánlja ha nincs elég hely a meghajtón! De utána még kevesebb helyed lesz, ilyenkor már fel lehet tenni tiszta wimboot telepítéssel! [link]
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2392 üzenetére
Nem volt kapcsoló, azért mert én az eszközkezelőből telepítettem fel! Most újra telepítettem, és megjelent még egy az érzékelők között valami "SDO-érzékelő v2", és most már be lehet állítani a forgatást!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2389 üzenetére
Na megoldódott!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2389 üzenetére
Pontosíthatnád, nekem nincsen semmilyen kapcsoló...
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2387 üzenetére
És hogy sikerült?
-
fer
őstag
Az automatikus képernyő forgatás működik már valakinek W10 alatt?
-
-
fer
őstag
Andriod ezt a verziót fel tudtam másolni a pendrive-ra a megfelelő beállításokkal, már csak meg kellene próbálni, hogy bootol-e róla a kütyü, én nem akarom elcseszni W10-et így is elég sokat küszködtem vele mire jó lett!
-
fer
őstag
válasz
nincskedvem #2283 üzenetére
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2270 üzenetére
Lehet wimboot, csak akkor érvényesül, ha a pendrive is csatlakoztatva van, a helyreállításnál biztos fogja is kérni, hogy csatlakoztasd a helyreállítási meghajtót! Ha jól emléxem amikor én frissítettem erre fel is hívta a figyelmemet, hogy a meghajtót tároljam biztos helyen!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2266 üzenetére
Az enyém wimboot a tiéd nem, az sima telepítés! Én már sokadjára raktam újra! Amikor frissítettem akkor sima telepítés lett belőle, olyan mint most a tiéd!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2261 üzenetére
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2261 üzenetére
Amikor én újraraktam normál telepítéssel, akkor is voltak ilyen partíciók, szerintem ez nem WIMboot! De azért próbáld meg a teljes visszaállítást adatok megtartása nélkül, kíváncsian várom a fejleményeket!
-
fer
őstag
Talán most meggyógyult!
-
fer
őstag
Úgy néz ki a dolog, hogy bill. növelés után már nem megy az 1024X600-as felbontás! Jó lenne ha más is kipróbálná, akkor nem keresem tovább a problémát! Valszeg ezért csökkentették a bill. méretét, hogy ezt kiküszöböljék! Ezért kár volt vele ennyit vesződnöm, pont a natív felbontás miatt akartam a win 10-et, hát ez nem jött össze, talán lesz rá frissítés!
-
fer
őstag
Volt egy tükrözött képem is, fejjel lefelé volt, és visszafelé volt az írás, de az érintő az jó helyzetben volt, most meg egyszerűen csak lefagyott! Én nem tudom ti hogyan használjátok, de ezeket mind egészen biztos, hogy driver okozza, és szerintem a vga meghajtója lesz a ludas! Ha megpróbálom feltenni a 153336-ost arra meg kiírja, hogy problémája van vele!
-
fer
őstag
Most még a bill növelésig se jutottam, és már összefosta magát, egyszerűen csak kikapcsolt!
Utána meg nyomtam egy újraindítást, és szintén leállt, elindulni meg már nem bír a rohadék, komolyan mondom mindjárt kivágom a csukott ablakon! -
fer
őstag
válasz
bisti79 #2248 üzenetére
Közben felraktam de van egy felkiáltójelem, nem találtam hozzá drivert! Az előző 10-nél amik szarul mentek azoknál nem volt semmi ilyen!
A bill. növelésnél most létre kell hozni a 0001, és a 0002 és csak azokban kell 1-re állítani a megadott értéket, vagy a már ott lévő 0000-ban is? Mert én már az összes variációt kipróbáltam, és eddig sehogy sem volt jó, azután, hogy beállítottam 1024X600-ra! Mert én inkább natívba használnám, úgy az igazi pláne, hogy a 10-es még támogatja is, nem úgy mint a 8.1!
-
fer
őstag
válasz
bisti79 #2245 üzenetére
Ha erről beszélsz, akkor ez pro, legalább is nálam azt írta ki, de sehogy sem jutok dűlőre, bármit változtatok, mondjuk felbontást, akkor már nem indul el, kékhalál, és alvó mód sincs kilövi a gépet úgy, hogy utána alig bírom visszakapcsolni! Nálatok hogy a fenébe működik?
"bing"-es 8.1-et nem lehet csak home-ra frissíteni...
Ezt én is tudtam, ezért is csodálkoztam, hogy miért csináltál pro-t -
fer
őstag
Nagy lo...sz ez az egész, bármelyik werziót is rakom fel töltéskor meghülyül, lefagy, aszem rakom vissza a 8.1 -et!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2241 üzenetére
Mert nem wimboot telepítés!
-
fer
őstag
Na sikerült a frissítés, 4 giga helyem maradt úgy, hogy az old mappa még fent van ami szintén 5giga! Ha ettől sikerül megszabadulnom 9 giga helyem maradhat!
-
fer
őstag
Na csak nem bírtam várni, az akku 60%-on van rádugtam a vinyót persze adapterrel, és elindítottam a frissítést, remélem kibírja!
-
fer
őstag
Nem is kell elindítani akár hányszor belépek, vagy elindítom bejön a letöltés ablak! Csak most ez a rohadt képernyőmentés sem működik, nem tudom mi lett vele, így nem tudok képet betenni!
-
fer
őstag
Akkor ha most újrarakom nem fog elveszni a foglalásom a 10-re? És mikor indul el a letöltés?
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2224 üzenetére
Az már megtörtént!
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2222 üzenetére
És akkor most mit csináljak, ha újra rakom, akkor megint végig kell játszanom az egészet?
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2220 üzenetére
Na nekem is sikerült, nem kellett újraraknom, csak rengeteg frissítést letölteni, amikor újraindítottam akkor megint lettek újak, majd 2,5 giga helyem elfogyott, alig van egy giga helyem csak azt nem tudom hová fog letöltődni a 10
-
fer
őstag
válasz
MasterMark #2218 üzenetére
Ez most azt jelenti, hogy aktivált, és legális lesz? Teljesen újratelepítetted, és leszedted az összes frissítést? Mert akkor én is megcsinálom!
-
fer
őstag
Ha valaki úgy dönt, hogy rendel aksit, akkor abba én is beszállnék!
-
fer
őstag
Úgy néz ki meg lett a hiba oka, a személyes mappámat akartam megosztani, hogy láthassam a dokut videókat képeket az itthoni hálózatban, és sajnos közötte volt olyan mappa amit nem szabadott volna módosítani: AppData! Most telepítem újra 3X, mert előtte ugyan bekapcsoltam a rendszer visszaállítást, de az sem tudta helyrehozni!
-
fer
őstag
Az én problémámra gondoltam!
-
fer
őstag
Ma újraraktam lolke leírása alapján több is lett a helyem pár száz megával!
-
fer
őstag
Rájöttem mitől döglenek meg az appok, hogy ha változtatok a megjelenítés méretén eddig 125% volt most felraktam 150-re és nem indul el egy sem, némelyiket ha újrarakom akkor jó de van amelyiknél nem nem működik! Mitől lehet ez, ja és már hiába állítom vissza akkor sem jó!
-
fer
őstag
-
fer
őstag
A képernyő kikapcsolása. [link]
Az egyikkel ki lehet, a másikkal be lehet kapcsolni a funkciót, használata után újraindítás szükséges! Ha képernyő kikapcsolását választjuk, akkor az alvás funkció nem lesz elérhető, helyette viszont lesz hibernálás de az messze nem ugyan az itt nem fognak futni az alkalmazások a háttérben! A másikkal visszaállíthatjuk eredeti állapotába az energiagazdálkodást! Azért csak óvatosan! -
fer
őstag
válasz
Zeuszos #1747 üzenetére
"Abból látszik, hogy Te viszont nem vagy informatikus, hogy mindent elhiszel a Windows-nak amit kiír "
Én nem a windóznak hanem senkinek nem hiszek el semmit (pláne így látatlanban a fórumon), csak amit látok, de azt is jól megnézem!Valamelyikünk igazát csak egyedül kgbs67 tudná bebizonyítani! De már nagyon elegem van az egészből kedves informatikus úr!
-
fer
őstag
válasz
Zeuszos #1747 üzenetére
Értsd már meg, hogy nem tudod és nem is fogod tudni kikapcsolni a kijelzőjét, csak ha leállítod vagy alvásba rakod!!!
Csak ennyit írt: "Én úgy vettem észre, hogy tényleg lekapcsolja, nem csak elsötétíti. Tök sötét szobában a kijelző semmilyen fényt nem ad.
Utána nem írt semmit, ebből nem derült ki, hogy a kijelző elsötétedése, alvást, vagy képernyő kikapcsolást jelent-e! és utána, hogyan tudta ismét a képet a tab kijelzőjére rakni, ezek mind ködös infók, meg ott van a hsz. végén az "Elvileg" szó!
Meg eleve egy tabletnak miért kellene tudni a kijelző kikapcsolását, a gyártók nem fognak olyan dolgot belerakni amit egymillió emberből 10 használna!
-
fer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Toshiba A660 laptop (15,6/i5/4GB/300HDD/Magyar) - Akku X
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Ideapad U310 laptop (13/i5-G3/4GB/128SSD) - Akku X
- HP Elitebook 8570P laptop (15,6/i5-G3/4GB/128SSD/AkkuX) - Kis hiba
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PS Plus előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari