Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
tajner10 #1302 üzenetére
Nekem 20.000 mah-s van, és valamiért a tablet rádugva 2 óra alatt a teljes töltöttséget leszívja. Minden mással tökéletesen kommunikál a power bank, de a tablet eszméletlenül húzza lefele a töltöttségét.
Más: Allview-hez 100%-ék működik ez a csoportos rendeléses elosztó, valaki próbálta már, mert ha nem akkor feleslegesen nem ruháznék be rá. Előre is köszönöm a választ.
-
zotyesz66
őstag
válasz
tajner10 #1266 üzenetére
Szerintem ezt mindenkinek föl kéne tennie a tabletre!
A desktop felület sokkal jobban kezelhető vele, kis megszokás után jól kezelhető a warcraft iii is. Azt persze nem hinném, hogy fps játékokkal is olyan jó lenne, de lehet, hogy az is megoldható, eléggé konfigurálható kis progi.
Nem is érzem már szükségét, hogy egeret és klavit vegyek hozzá. -
Legyes
tag
válasz
tajner10 #1256 üzenetére
Igen. A Windows 8-ban elég intelligensen vannak kezelve az Intel procik energiagazdálkodási megoldásai. Az Atom alatt is elég széles skálán tudja állítani a feszültséget. Némi kísérletezéssel (CPU-z?) kifigyelhető, hogy hány %-nál van a drasztikus váltás a feszültségben. Ilyenkor látványosan nő az üzemidő, de sajnos az I/O sebesség látványosan csökken (főleg a háttértárak irányában észrevehető).
-
Marcika80
tag
válasz
tajner10 #1145 üzenetére
Na én is vagyok közben. Igen Tv-Goval tvzek rajta, de tv-zhetnék mindigtv-vel is. Nekem már Adapterről működik a gép, így lett egy olyan gépem mint egy erős laptop. De még is több. Utólag jó gondolat volt át alakítani a gépet. Ha holnap lesz időm, csinálok egy videót erről az egészről. Most pl a viasat 6ot nézem.
-
Marcika80
tag
-
válasz
tajner10 #910 üzenetére
Köszi az infót, laposon már pár hete használom a bluestackset csak az a baj hogy nagyon erőforrás igényes és a tabot pikk pakk leszívná, de lehet felnyomom rá majd.
Mastermark:
UFEI-vel mennek a linuxok? Mintha múltkor valamit olvastam volna, hogy bekapcsolt uefinél problémás valami...
-
Marcika80
tag
válasz
tajner10 #682 üzenetére
Tökre türelmetlenül várom már a holnapot, mikor megkapom majd a tabletet. "mint egy kis gyerek a játékát".
Holnaptól, ha megjön a gép, lehet készítek egy tesztet, azt majd ide be másolom. Kérdés, a kijelzőt nem lehet beállítani? Mármint a fényerejét?!. A szomszédos játék is elindul szerintem, meg minden más is. Nem a teljesítménnyel lehetnek itt gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- Diablo IV
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest