Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MasterMark #2475 üzenetére
Akkor a telepítő letöltését kell választani és bootolható pendriveról felnyomni?
-
válasz
MasterMark #2472 üzenetére
Driverekkel kell szórakozni vagy elég amit feltesz a win? Rendszerből telepítéshez mennyi hely kell? Nekem 2GB alatt van a szabad hely.
-
válasz
MasterMark #2470 üzenetére
Először? Több lépcsőben kell, hogy jól működjön a rendszer?
-
Frissítettem a gépet meg ilyenek, felkínálja a win10es frissítést, rendszeren belül ezt valaki kipróbálta?
-
-
válasz
gyorik1998 #2009 üzenetére
Ha tudsz bootolni pendriveról akkor olvasd el ezt.
-
-
Nekem a hálózat rosszalkodik a tableten, hearthstonoznék vele, de állandóan szétkapcsol rajt a battlenet. A hálózatom és a netem stabil, a tab valamiért dobja a kapcsolatot másnak is van ilyen?
-
A csempés appok azok a kezdőképernyőn a "csempe" alakú indítóval ellátott progrmok pl.: áruház, zene és játékok stb.. Ezeknek a programoknak a futáshoz ha jól emlékszem 1024*768-as felbontás kell ez alatt nem indíthatóak. Ennél a tabletnél szoftveresen kókányolták a felbontást azért mennek az appok (a gép kijelzője 1024*600 ha jól tudom).
-
válasz
Kristof14 #1966 üzenetére
Elég ha valami ventilátor elé teszed, de ha rajt a burkolat akkor lassabban hűl le. Én a tápot le akartam húzni mindenképp azért pattintottam szét. Egyik fórumtárs írta, hogy körömmel meg lehet kezdeni a hangerőgomboknál a gépet és én is így kaptam szét. Kicsit kellett feszegetni, de nem gáz.
-
válasz
Kristof14 #1962 üzenetére
Valami bug lehetett. Épp oda készültem ahova a király is gyalog jár és szerettem volna bekapcsolni a gépet egy kis netezés reményében, de nem sikerült. Gondoltam biztos lemerült, majd később csatlakoztattam a töltőt és próbáltam a bekapcsolással sikertelenül, ekkor arra lettem figyelmes, hogy nagyon meleg a gép hátulja (ezt pár perc után produkálta) rajt hagytam a töltőn 2-3 órát, majd leszedtem. Következő bekapcsolási kísérlet 2-3 óra múlva jött, de szintén semmi életjel és nagyon meleg volt a gép. Mivel reset és hasonló művelet nincs a gépen gyorsan szétszedtem és lehúztam a tápot. Nem tudom mi okozhatta, hasonló fantom jelenségekkel már több pc használata közben találkoztam már.
Röviden tömören: a hiba okát nem tudom, de a megoldás szét kell pattintani és lehúzni a csatit és visszahűteni.
-
Nekem összefosta magát a cucc. Nem kapcsolt be, feltettem töltőre rajt volt 2-3 órát kb és semmi, de a hátulja elég meleg volt. Levettem a töltőről és vártam pár órát, de még mindig meleg volt a hátulja és szintén nem kapcsolt be. Leszedtem a hátlapot a proci forró volt, lehúztam a tápcsatit az alaplapról feldobtam a notebook hűtőmre utána vissza a tápcsati és felraktam töltőre és be tudtam kapcsolni a telepre 0% töltöttséget írt.
Valaki tapasztalt ilyet?
-
-
-
Van akinek telepítve van a "játékok" vagy más néven "xbox games" app? Én nem tudom telepíteni és ami alapból volt az nem indul.
-
-
válasz
Zeuszos #1443 üzenetére
Telepítsd újra nekem nem sikerült a belső recovery elindítása és kínomba újra húztam Loloke megoldásával. A termék aktiválás miatt ne aggódj, a biosba van a kulcs oszt legális marad a rendszer.
Mondjuk ami meglepett most 6gb volt szabadon alapból, pedig amikor vettem akkor olyan 4 ha jól emlékszem. Most töltöm a frissítéseket rá.
-
válasz
endeneu82 #1427 üzenetére
biztos települt neked egy kellemetlen kereső program, vagy keresel rá eltávolítót vagy manuálisan takarítod el, ha a programtól megszabadultál, akkor internetbeállításoknál be kell állítanod hogy a csempe ne ablakba fusson és ha tálcán hosszan klikkelsz az ie ikonra akkor tulajdonságok menüben törölheted az indító paramétert ami egy kereső oldalra hivatkozik bla bla bla....
és ha már itt vagyok ide is bemásolom:
"Van egy Allview wi7 tabletem windows 8.1 with bing operációs rendszerrel. Szeretném alaphelyzetbe állítani a rendszert, de hibát ír. Elindítom a helyreállítást bebootol és azt írja hogy windows\system32\winload.efi hiányzik vagy hibás hibakód: 0xc0000001
Próbáltam secure boot kikapcsolását az sem segített, készítettem helyreállító meghajtót, annál szintén ez a hiba lépett fel. Próbálkoztam 32bites windows 8 telepítővel arról valamiért nem akart bootolni az eszköz, pedig rufusban gpt uefi beállítással végeztem el a telepítő másolását. Futattam sfc /scannow parancsot is, de az nem talált hibát.
Bármiféle ötletnek örülnék, hogy mivel próbálkozzak (ami lehetőleg nem az hogy vigyem vissza az eladóhoz). -
-
Nektek az xbox vagy más néven játékok app működik? nekem nem. Telepítésnél hibát ír.
-
válasz
MasterMark #1334 üzenetére
Hát ez hatalmas ORÁL, pedig van pár játék a storeban ami jó lenne időtöltésnek.
mklink csak ntfs alatt működik, azzal nem lehetne itt máshova csatolni a mappát fizikailag? -
-
Bluetoothra van valami javítás? Nekem BT headsettel akadozott a hangátvitel.
Áruház is rosszalkodik nem akart telepíteni, hálózatot nem talált stb. Most frissítem a rendszert.
Milyen játékokat próbáltatok amik mennek csak érintőn és tökéletes a vezérlés? Én eddig csak hearthstonet meg heroes 3-t próbáltam (utóbbit hd patch-el és így megy wide screenen). -
válasz
endeneu82 #1081 üzenetére
Ezt hogy érted? Olyat tudsz hogy telepítésnél az sd-t adod meg, és lehet ntfs-ben linkelni hogy a mappa ami a c-n van a gyakorlatban az sd-n lesz mklink asszem a neve a dolognak és parancssorban kell véghez vinni.
#1082 fer:
Érintőt támogat a dolog vagy billentyűt csatlakoztattál?
Kérdés úgy mindenkihez, én az áruházból nem tudom telepíteni a játékok appot, telepítésnél hibát ír ki. Valakinek tapasztalat?
-
Srácok nekem nem jött össze az usb-ről bootolás. A macrium reflect bootolható isoját nyomtam rá pendire különböző beállításokkal (mbr/gpt) de nem akart nekem bootolni. Majd máskor próbálkozok még ezzel azzal, de ezt az isot régen használtam már. Valakinek volt hasonló gondja?
-
válasz
eladogeppc #1037 üzenetére
Ebben a leírásban van egy bootolható program a macrium reflect, nem sokára teszek vele egy próbát. Laptopomon szoktam használni nagyon sokat tud.
-
-
-
-
-
válasz
tajner10 #910 üzenetére
Köszi az infót, laposon már pár hete használom a bluestackset csak az a baj hogy nagyon erőforrás igényes és a tabot pikk pakk leszívná, de lehet felnyomom rá majd.
Mastermark:
UFEI-vel mennek a linuxok? Mintha múltkor valamit olvastam volna, hogy bekapcsolt uefinél problémás valami...
-
-
válasz
eladogeppc #887 üzenetére
-
válasz
MasterMark #859 üzenetére
Hát ilyen kontroll problémával, hogy egér elhúzást kéne megoldani mozdulattal nem klikket, de kell klikk és jobb klikk is. Tudom, hogy nem érintőre van kitalálva csak stratégia játékokat szeretnék játszani a tabon mert ahhoz nélkülözhető a klaviatúra. (Gondoltam rákérdek, hátha valaki tud megoldást.)
De legalább a hearthstone tökéletesen megy egy játszmát nyomtam rajt és mondhatni fantasztikus volt a tabon játszani. -
Felraktam az Age of Empires 3-t a gépre, és a kamerát alapesetben egérrel lehet mozgatni, ahova húzom arra elmozdul a kamera, de érintőn ha hozzáérek klikknek veszi és csak a térképen tudom mozgatni a kamerát ami kellemetlen. Valaki találkozott ilyen problémával?
-
Eddig 4% volt az akksi öregedésem most 27% ez.... Tényleg ilyen ürülék lenne az akksi vagy csak rosszul méri a masina?
-
-
-
-
válasz
MasterMark #657 üzenetére
Androidot nézett már hozzá valaki?
-
-
-
-
-
-
-
válasz
inspiroyhome #214 üzenetére
Ablakban futtatjátok a programokat? Nálam heroes 5 full screenben ment és ott nem volt jobb klikk.
-
-
Öhm, aktív hub mennyi áramot tud leadni? A hdd 2,5" vagy 3,5" mert az befolyásolja a fogyasztást ugye tehát a lényeg több áramot tud leadni a hub mint ami a teljes rendszer működéséhez szükséges?
Azt nem tudom, hogy usb használat közben is vesz-e fel áramot a gép.
A tab töltője 2A-t tud leadni, most jut eszembe van aktív hubom 2A-s + 2,5"-os küldő hddm megnézem nekem hogy megy a dolog. Most jut eszembe otg-m meg nincs körbenézek hátha ki tudok találni valamit. -
BT headsettel akadozik a hangátvitel, más tapasztalt ilyet?
-
válasz
LolokeBacsi #197 üzenetére
Aham érdekel a dolog! Pl.: gondolkoztam azon, hogy ebből a gépből elvileg van droiddal telepített példány, hogy milyen lenne kipróbálni rajt. Vagy dual bootba megcsinálni.
-
Auto login. Nekem elég gyorsan bekapcsol a cucc, de nem telepítettem újra meg ilyesmi.
-
Kipróbáltam a Heroes 5 - Tribes of the East játékot a gépen, dx9-t kellett telepíteni meg .net-et szedett a gép, de megy a játék. Kicsit problémás volt amikor betöltötte a mapot és "nyomjon egy billentyűt" ott win gombot nyomtam vissza játékba és bennt volt. Egész szépen fut a játék. Régi profilom másoltam a dokumentumokba így nem kért nevet játék elején.
-
-
Vettem ilyen kütyüt én is, kijelző elég olcsó panel lehet, de ennyiért nem gáz. Még nyelvet telepítem, ez a win beaktiválja magát? Már meglévő fiókomhoz kötöttem a gépet amit laptopon is használok az úgy nem problem ugye?
-
Ezen x86 v x64 windows fut? Mennyire elég az 1gb ram + a rom?
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest