Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Katicicus
csendes tag
-
bisti79
tag
Átfutva a szkript kódját egy dologra tudok gondolni: a meghajtók betűjele nem stímel nálad, és ezért - mivel "rosszak" a szkript meghívásakor a kapcsolók - nem tudja megpartícionálni a lemezed és létrehozni a lemezeden az install.wim fájlt (abba másolja bele a szükséges dolgokat a szkript).
Javaslom, olvasd el [Bagyusz blogját], ahol bővebben le van írva a szkript kapcsolóinak értelme, illetve hogy mit lehet tenni ebben az esetben! -
fer
őstag
Tegnap csináltam egy helyreállítást (újratelepítést) ennyi szabad hellyel indított:
Csak érdekes módon tegnap még futott a rádió app. ma már nem akar, többek között néhány másik sem, de valamelyiknél a törlés majd újra letöltés segített! Most elkezdtem a win frissítést hátha megoldja a gondot, ha nem akkor megint újratelepítés jön!
-
Zeuszos
csendes tag
Igen Aida-val nézve nálam is 24% az elhasználódás mértéke. Gondolom a wear level a BatteryInfoView program esetében ezt úgy értelmezi, hogy a 100%-os aksi állapothoz képest most 74-75%-on van. Viszont a BatteryInfoView esetében ez lefele megy és nem áll mint ahogy Aida-nal az a 24%. Ugyanakkor a kapacitás megy lefele szépen ami nálam Aida esetében is csak lefele megy.
Az viszont külön érdekes, hogy Nálad régi bios esetén is csinált ilyen bekapcsolás zűröket mert Nálam határozottan nem. Ezek a gyerek betegségek teszik tönkre ezt az eszközt
-
Zeuszos
csendes tag
Nekem érdekes módon csak lefele megy. Mint ahogy az aksi wear szintje is jelenleg 75.5 % ami szintén csak lefele megy és nem összevissza ugrál.
A tábla random kikapcsolására visszatérve az a durva, hogy alvó állapotban csinálja meg. Régi bios nem érhető el valahol? Azzal ilyen gond nem volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mar reg nem ugy megy a vámolas... 90%-at megfogjak. Nem szamit mi van rairva, bekerik a szamlat es utananeznek. Ha kamu szamlat kuldesz, meg is tolnak még partizezerre...
Rdt89: nem tartja a feszt, telo gondolom kevesebbet szippant. Tovabbra is a korabban linkelteket tudom ajanlani.
-
envagyok
veterán
Jobb olyat venni 1-2 ezer Ft-ért, ami nem működik?
Ez tudja amit kell, és teszi a dolgát.
Ha mindent beleszámolsz rendesen, a házi buherálás sem jön ki olcsóbban, és itt marad a gari is.
Ráadásul ez egy plussz hozzáadott érték, később eladható, sokat nem lehet veszíteni rajta. Nem kukába dobott pénz. -
wwenigma
Jómunkásember
-
Marcika80
tag
Igen, az enyém csak 5600as. És most fingott ki teljesen, azaz 0ra merült a bank, kb 3és félórát ment egyhuzamban a powerbankról a tablet. Hát olyannal szerintem több mint 4 órát bírná az biztos. El is gondolkodok rajta hogy vegyek e vagy sem, Nyári kiránduláskor Jól jönne az biza! Hegytetőn ahol még a kábel sem jár, wifizhetnék ingyen a tabbal órákon át! LOL
.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem, ez össze sem hasonlithato azzal amit en vagy a masik kollega (a hdmi csatis stick) linkelt... de hagyjuk, nem ide valo téma. Ln nem javasolnam hogy ilyeneket nezegess. Kidobod pénzed ilyen szarokra, 2-3x, és mar meglenne az amit linkeltunk.
A penzt meg lehet akkor fizeti vissza ha visszakuldod az arut amit kaptal.
-
-
Marcika80
tag
Ez tulajdonképpen egy telepítő nem? Sd kártyáról nektek sem sikerül a bootolás? A fene
.
4V alatti adapterekkel nem működik a masina, csak 4 V körül és a fölött, csak gondondoltam le írom mit veszek észre. Ubuntut szeretném megnézni, de sehogyan sem sikerül be bootolnom, még ha azt is írják az adott verzióról, hogy uefi kompatibilis... Vettem 4500ft-ért egy 16gigabyteos sd kártyát. klassz 10. őrület gyors.
Most valahogy szebben próbálom elvezetni a kábelt, hogy ne nagyon látszódjon. A tokja is meg van már neki, csak át szabom, Esetleges hűtésnek még egy peltier elemen is töprengek. -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest