Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Dzsízösz, hogy hasonlíthatsz egy Magyarorszégi árat egy amazonoshoz vagy aliexpresshez képest.

Azért hoztam fel példaként a két linket, hogy jelenleg még ott is drágább.Én értem hogy nem ismered a Meizu egykori csúcsmodelljét, de most azon rugózni mennyi volt itthon? Még egyszer leírom, utoljára: 200e körül nyitott Magyaroszágon, majd nagyon sokáig 150-180 körül mozgott az ára, ezért a Mall-os (eredetiként megjelölt) ár abszolút rendben van. Mert itthon ennyibe került. Igen, külföldön kevesebb volt a nyitóára is, de ez neked újdonság?
Vagy bemész a budaörsi tescóba reklamálni mert féláron van a kenyér, holott osztrákban alapból annyi? 
Úgy látszik vagy nem akarod érteni amit írok, vagy pontosan érted csak szórakozol velem

-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szimplán nem vagy tisztában vele (a készülékkel) vagy találgatsz?

[link] Ez 115e, ehhez dobd hozzá a hazai kötelező dolgokat és a 185 még egy óvatos ár. Mo-n bőven 200e Ft körül nyitott az MX3, később ment le az ára 160 környékére, és az MX4 megjelenéséig azt tartotta isEz nem egy Nokia 1100

-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hajrá, mutass egy kínai shopot ahol ennyi
Nem magyart, kínait. Gondolom megszakértetted és a hasadra csaptál majd írtál egy okosat 
Azt pedig csak úgy jelzem hogy a Szlovák Mall-on 51 000Ft-nyi euró.
motoflug: nem igaz amit mondd, ne hallgass rá, ez ennyiért ajándék. 8 mag, 2GB RAM, FHD kijelző, Flyme OS... kínában sincs ennyiért, nem tudom a fórumtárs melyik bolygón él
Viktor0610: Amazon: 316USD [link]
Aliexpressen a legolcsóbb!!! 200 EUR[link]És mindezekre még jön a Tréfa és 0 garancia.
Soroljam még?
A MALL-os akció egy raktársöprés, ezért kerül ennyibe. Ennyi a titok. És nem, soha nem került ennyibe, sehol. -
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ó,én meg már azt hittem ez bestbuy. (Nem vagyok képben az árával.)

Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem magyart, kínait. Gondolom megszakértetted és a hasadra csaptál majd írtál egy okosat