Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
janaman01 #794 üzenetére
Nagyon imádom ezt a sikamlós tepsit, de most én is szólok róla egy-két rossz szót:
1. Nem lesz stúdió kellék:
Minimumra véve a fényerőt (bár ez lehet, hogy irreleváns) és viszonylag halkan hallgatva fülessel, a képernyőn történt változások behallatszanak a fülesbe.Konkrétan tegnap éjjel néztem rajta egy filmet minimum fényerőn fülessel és ahogy az MX Playeren hozzárve a kijelzőhöz megjelent a vezérlő sáv, cicergést hallottam a fülesből. Xperia acro S-en ez nem jelentkezik.
2. Gőze nincs róla, mekkora:
Írtam egy alkalmazást, ami a rendszerből kiolvasott képernyőméret-adatok alapján lövi be a saját méretezését, hogy az egyes elemek minden képernyőn ugyanakkorák legyenek (felbontástól és képernyőmérettől függetlenül). A minap, amikor beindítottam, furcsán minden nagyobbnak tűnt. Ma megnéztem Developer Tools-szal a képernyő adatokat, és ezt láttam:Konkrétan ő azt hiszi magáról, hogy 4,6"-es a kijelzője.
Vajon lesz ennek javítása, vagy lehet ezt jelezni valahol a Meizunak?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A41 -- Teljesen felújított--
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest