- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
#41133696 #22 üzenetére
Ezt értem, de nekem HD 4650 AGP-m van, úgyhogy ezt meg se próbáltam felrakni, mert ez csak PCI-E csatolós kártyákhoz van. Ezek is mindig működtek egy inf bütykölés után a kártyámmal, de felhagytam ezzel, mert mindig kiadták pár napos-hetes csúszással ezeknek a meghajtóknak az AGP Hotfix változatát, annyit meg tudok várni, nagyon új játékokkal úgy se játszok (max. Crysis-szintű játékok vannak a gépen, annál újabb most nincs is fent, meg egyébként is pár hónapja szinte csak (G)ZDoomozok, annak meg nagy teljesítmény úgy se kell), csak egy problémám van, amit reménykedek, hogy hátha egy újabb Catalyst megold, de az se a játékokhoz köthető. (AGP Hotfix Catalystból meg még csak a 12.4 érhető el a letöltési oldalról.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest