Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
[link] el lehet benne szórakozni
fōleg a free roam alatt találni jó csatákat
persze a sok k+m master racernek biztosan könnyebben fog menni ultra hardon crosshair nélkül
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Véleményem szerint ami a fegyverfejlesztéseket illeti elég sokrétű lehetőségek vannak különféle játékstílusokhoz, harcban a nyers erőn felül lehet taktikázni, csapdákat rakni, az alkatrészek gyűjtése számomra kimondottan élvezetes, csúszás a kötélen nagyon látványos, animációk topon. Aztán az álcázás is ötletes szerintem, ahogy ki van találva. Nekem nagyon bejött, de ez nyilván szubjektív. Különösebb spoilerezés nélkül egyelőre ennyit mondanék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fōleg a free roam alatt találni jó csatákat