- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Na, ezt a DVDVideoSoft Free YouTube Download programot gyorsan felejts el mindenki!!!
Én csak negatívumokat tapasztaltam vele kapcsolatban.
- 280 MB mire felrakod, vagy még több is, (egy letöltő program ekkora méretben, minek???)
- hosszabb, pl. 10 perces videókat már nem szed le az ingyenes verzió.
- folyton ajánlgatja, hogy vedd (már) meg
- ha nem veszed meg, az ingyenes szinte semmit nem tud
- ha meg is venném nem láttam olyan funkciót ami nekem kellene
- felrak valami Free Codec Pack csomagot, mit nem szed le maga után uninstallkor.
- nem sikerült kiválasztani, hogy milyen minőségben töltsön le, folytan azt írta, hogy vegyem meg, "Kap Prémium"
- felrak valami licensz menedzsert is, ahol még vagy 20 másik programot vehetsz meg és ott is mindenhol ott a "Kap Prémium" gomb.
- azt a Free Codec Pack csomagot még nem tudom, hogy szedjem le. Lehet, hogy csak törlöm a könyvtárat, remélem elég. Most keresgélek a neten, hogyan szedjem le.Egy pozitívum, hogy nem rakott fel semmi plusz böngésző kiegészítőt és nem is állította el a böngészőt.
Megnézem a Freemake Video Downloader-t de gyanús, hogy a vírusirtót ki kellett kapcsolni letölés és telepítés közben, mert végig jelzett valami kéretlen dolgot. Volt valami help... setup amit leszedtem, mert a NOD jelezte, hogy nem kívánatos. Ez jobban tetszik eddig, már csak azért is mert csak 50-60 MB tárhelyet kért.
-
Soma01
veterán
Csak vigyázni kell a mellé csomagolt idegesítő programokkal, toolbarokkal. Figyelmet igényel installkor.
Majd kipróbálom én is, de amit eddig felsoroltatok
- Free YouTube Download
- Freemake Video Downloader
ezektől szerintem én találtam jobbat. Az én célom az, első sorban, hogy eredeti minőségben szedje le, ne konvertáljon. Ha nagyon kell majd én konvertálok úgy ahogy szeretnék.PuMbA!
Az megvan nekem is, nem rossz. De külső programot használok mégis. Valami bajom volt vele, de nem tudom már mi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Számtalan lehetőség/trükk és alkalmazás létezik a zeneszámok letöltésére a Youtube-ról az asztali...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest