- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #51 üzenetére
Jáááájjjjj, régen ilyet is csináltam
-
válasz
quailstorm #40 üzenetére
A dvdvideosoft-ost én is nagyon sokat használtam, rengeteget. Nem ismerem én sem az összes lehetőséget, csak 10-20- max 30-at... lehet ugye több 100 alkalmazás / trükk / módszer erre. De! Írjátok csak bátran, hogy mik vannak még, milyen progik / trükkök, mindenkinek jól jön a tanulás, a jó megoldások!
-
Ha valaki használja a plugint, és eltűnik a gombja, töltde le újra a zip fájlt, és tegye be újra a plugint. Úgy néz ki az eredeti gomb kép eltűnt valahogy, a javascriptben átírtam a linket.
-
-
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Ja, az nem lenne rossz.
-
Helló, igen, ez csak egy "integrált gyorsgomb".
"Tudom, hogy szinte mindenkinek megvannak a maga kis trükkjei/alkalmazásai/oldalai erre a célra. De talán akad köztetek olyan, aki még nem igazán találta meg a számára kényelmes megoldást, vagy éppen nem is tudja, hogy hogyan kell zenéket letölteni a Youtube-ról."
Reméltem is , hogy lesz aki megírja, hogy ő mit használ. Hátha valakiknek jól jön
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Hi,nem. Lehet van rá valami javascript, hogy hozzáadja a youtube-os kezdőképet esetleg automatán, de ennyire még nem értek hozzá. Azért nézelődök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Számtalan lehetőség/trükk és alkalmazás létezik a zeneszámok letöltésére a Youtube-ról az asztali...
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háború Izraelben
- EAFC 25
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest