- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
azt hittem már csoda történt,de ez csak kamu csoda
-
Milestone2
nagyúr
válasz
vipviform #8193 üzenetére
Az a válasz "molnardenes"-nek ment.
Ez megy neked. Jobb lenne, ha ekkora méretű lenne. (Nem a név számít, mert akár bigshit.img is lehetne a neve, ha átnevezted)
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8194 üzenetére
Köszi, még V5 V40 vann fenn...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
molnardenes #8190 üzenetére
Csak ha v6 van fenn, és Updaterre nyomsz. Magától nem fogja.
-
vipviform
senior tag
hogy tudom megnézni, hogy hánya TWRP-m van fenn? A Mobil Ounce Tool-ban valami kínai neve van a recovery image-nak, a dátuma 2014.07.10.. köszi
-
molnardenes
tag
Álmodom?
Ilyenkor vajon mennyi idő múlva jelenik meg automatikusan a telómon, hogy frissítés érhető el? -
GoZoL
senior tag
V40-ről, hogy a legegyszerűbb váltani?
-
Kristof14
senior tag
válasz
Milestone2 #8180 üzenetére
kapkodás van, úgy látszik nem akarják még arrébb tolni a megjelenését mert így is elég sok kritikát kapnak ahogy hallom.
-
válasz
Milestone2 #8185 üzenetére
-
Lehet a hosszú hétvégén rávetem magam...
Nekem most 2.7.0.0-ás TWRP-m van, azzal megy vajon az install, vagy váltsak 2.8.x.x-re? -
válasz
Milestone2 #8180 üzenetére
Aha, akkor ez olyan egy olyan "stabil" kiadás, amiben innentől nem bugokat javítanak, hanem featureket csinálnak
Minden esetre örülök, mert már látom a fényt a MIUI végén.
-
Milestone2
nagyúr
Érthetően nem érted.
Ma reggel OTA érkezett, aki véletlen (vagy direkt) Updaterre bökött. Update után 5.4.3 Beta volt a megnevezés. Majd kb 2 óra múlva kijött a full ROM ami már fejlesztői, kb 2 óra múlva a multi... A Beta addigi összes hibájával...(@zt hiszem az összessel) -
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #8174 üzenetére
Überkirály!
Van bármi hiba, vagy ami nem működik?
Most a céges kártyám is ebben a telóban van, úgyhogy muszáj működnie flottul. -
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8175 üzenetére
Köszi, OTA- val megoldható?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8169 üzenetére
Csúcsszuper, már csak egy amatőr kérdés. Nekem v40 stabil multirom van fenn, hogy tudom lecserélni erre?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Most ez nyílt béta vagy hivatalos stabil?
-
GoZoL
senior tag
válasz
Ez most tényleg a kész V6?
-
Milestone2
nagyúr
Eljött a nap, itt a MULTIROM v6
Köszi Sola! -
coolinggg
tag
Én pedig azoknak a nevében szeretném megköszönni a magyarításokat akik csak némán olvassák és használják ezt a "tudástárat". Továbbá Milestone2-nek a fáradthatatlanságát, valamint tolvaj!-nak az aktív időszakát is nagyon köszönjük. De azért ha még 2 hónapig nincs végleges, ne lanyhuljon ám a tűz bennetek!
-
tahepa
senior tag
Mobilnetes kérdésem lenne. Adva vagyon egy Note MTK procis verzsön v5 Miui (v40).
1. slotban egy telenor kártya ( szigorúan netre)
2.slotban trékom kártya (szigorúan szövegelni)
A Telenoros kártyán fel tudok használni 2 GB netet per hó. Az istennek sem tudom beállítani hogy ha úri kedvem úgy tarja akkor 3G-n vagy 2 G-n töltsek le bármit ( Play-ból app-ot)...állandóan a wifit keresi a letöltéshez , hiába veszem ki a pipát a "csak wifin letöltés" mezőből.
Szóval mit tegyek ? (tudom..töcsek wifin...de akkor sosem fogy el a keret) -
csabi236
tag
Itt egy fejlesztői változatot raktak ki,azt is a China 3G-ből!
-
Milestone2
nagyúr
Ez ettől még Béta maradt.
Annyi a változás (szerintem) hogy már nem zárt béta, hanem nyílt.
Ezért kapja meg mindenki, aki Updaterre nyom.
Többen állítják, hogy estére lesz friss ROM.
Hamar magyarítják is majd.
Hiszem, ha látom. -
válasz
Milestone2 #8145 üzenetére
Végül is egy pénteki napra ígérték nem? Csak korábban még olyat olvastam, hogy fejlesztőknek szánt kiadás lesz... aztán tudja fene, naponta változnak a hírek.
-
válasz
Milestone2 #8151 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
Hmm...egy SIM miatt azonnal töröltem...
Itt van ez, 4.4.4-nek mondja magát ez is és ebből még mentést is csináltam. Minden működött benne.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8150 üzenetére
GAPPS jól működik benne? Mert vagy már 3-4 fajta biztos volt a telómon az elmúlt 2 napba.Amúgy a MIband működött vele vagy addig nem húzta ROM a telódon?
-
Milestone2
nagyúr
-
_ak_
addikt
válasz
Véletlenül nem április 1-jei a hír?
-
tami92
aktív tag
válasz
V6-ra gondolsz? Ha igen, akkor remélem végre találok egy full rom linket. Van egy 03.13as mentésem és nincs kedvem az OTAval szivatni magam. Bár a vágyálom a működő CM11 v CM12
-
Lehetne már egy full ROM is, mert OTA mókát necces lenne magyarítani. Bár nem lehetetlen, csak kevés ingerem van original ROM-mal elmenni az aktuális verzióig, appokat lementeni, lefordítani, stb
-
rick009
tag
nekem már alig van a gyári hátlapból, nagy darabok törnek le
de van 2 tokom, és 2 hátlapom, szóval túlélem
-
Kristof14
senior tag
ha már így a hátlapoknál járunk csak az enyém nyikorog?
ilyen műanyagosan nyekereg a lelkem bárhol nyomom meg. olyan mint, ha nagy lenne a kütyüre. -
codywan
tag
válasz
Milestone2 #8125 üzenetére
hát ez az hogy recoveryt szerettem volna mut ból telepíteni mert vissza állt a gyárira és a mut azt írja hogy nincs root jogosultságom :S
-
Milestone2
nagyúr
válasz
codywan #8119 üzenetére
Előbb tudni kéne gyári recoverd van-e. Ha custom (twrp, cwm) az jó. Ha be tudsz menni recoverybe mondjuk gombsoros indulással, akkor nincs veszve semmi. Telepíted ezt a zip-et, majd indulás után megkeresed a SuperSU-t elindítod, beállítod az engedélyeket prompt-ról grant-ra és minden app-nál lesz rootod…
-
Remiel
őstag
elkezdett hámlani a gyári fehér hátlapom... üveg van de azzal nehéz és vastag, ha valakinek van eladó hátlapja ami hasonló a gyárihoz és mondjuk nem rózsaszín dobjon egy pm
-
codywan
tag
frissítettem 5.4.2 re a betat és a mut -ban elszállt a root, a permision manager ben sem tudom hozzá rendelni, másnál is előfordult ez?
-
-
Kristof14
senior tag
válasz
GoldhandRent #8115 üzenetére
sony keyboardom nincs, de nálam a smart eddig minden telón hibátlanul ment(spica, sola, talk5h, redmi note, s3)
am a menüben lehet kalibrálni, ha nem tetszik. -
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #8115 üzenetére
én a gyárit használom, semmi gondom vele
-
GoldhandRent
őstag
hat sracok ez a billentyu(smart keyboard) se valt.be... szokoz helyett pontot vagy N betut ir, a betuket.is felre baszkodja...hihetetlen.h nincs egy jol kalibralt billentyuzet se
ezalatt azt ertem, h van a betunek a negyzete, ranyomok, de mar egy masik karaktert ad be, mert szarul van kalibralva
valaki nem.tud GYARI sony Z keyboardot vagy ilyesmit?
koszi -
Kristof14
senior tag
válasz
Milestone2 #8112 üzenetére
tényleg 4.4.4 vagy átírták?
-
Milestone2
nagyúr
Azért mára (is) küldtek nekünk egy OTA fájlt...5.4.1 - 5.4.2, hátha jobb kedvünk lesz...
-
válasz
Milestone2 #8108 üzenetére
Mekkora duma, ezt felírom a noteszembe
-
válasz
Milestone2 #8106 üzenetére
Régóta motoszkál már a kérdés, szóval most felteszem (bármennyire hülyeség is). Szóval:
Neked a redmi note hobbi telefon, és másikat használsz "élesben"?
Csak mert ennyi ROM-ot felpakolni, nézegetni, állítgatni azért nem kis meló, és ugye addig nem nagyon tudod használni másra a készüléket.
Akárhogy is, minden elismerésem, hogy ennyire "hiperaktív" ROM teszter / tudósító vagy
-
válasz
Milestone2 #8104 üzenetére
Várjuk róla is a beszámolót
-
Milestone2
nagyúr
Van új kísérlet 4.4.4-re (remélem ez már nem csak build.prop-ban kézzel átírt 4.4.4...???) most töltöm lefelé...
-
tolvaj!
őstag
Jogdíjakat az androidért nem kell fizetnie, viszont a google is csak a támogatást ( értsd gapps) licenceli. Illetve az oracle felé is van némi tartozása ( de ezt majd a saját jogászaik lejátszák). A lényeg, hogy nem szabad összekeverni a nyílt forrást az ingyenessel. Ha beleintegrálta a google szolgáltatásokat a fizetős romjába szabály/törvénysértést követ el ( országonként eltér a szabályozás), ezen felül csak pofátlanság, méghozzá elég erős!
(#8101) Chaser
Régi, de megunhatatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest