Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
rick009
tag
az ilyen üveg hátlapos alul hangkivezetős hátlapokkal van valakinek tapasztalata!? érdemlegesen levesz a hangból, vagy nem kell vele foglalkozni!?
-
rick009
tag
gondoltam én is frissítek 29-re, de a telefonom nem így gondolta. frissítés alatt kiválasztottam a letöltött fájlt, biztonsági mentés is megvolt, majd restart, de itt a recowerybe dobott, mondom nem baj majd itt felrakom, de nem, hibát ír, és nem rak fel egy romot sem. wipeoltam is, a régi romomat sem rakja fel. mit rontottam el?
-
rick009
tag
mivel téglásítottam, elkezdtem a gépi flash-elést. spflash tool-nál elakadtam. scatter fájl betöltése. 2 romot is kipróbáltam, mind a kétszer incorrect scatter file format hiba. ötlet!?
-
rick009
tag
feladtam
elvileg ma megyek pestre, valakihez bedobhatom a telóm, egy bambiért cserébe!? most ott tartok, hogy akksi nélkül rádugom, csatlakozik, majd el is dobja azonnal -
rick009
tag
több gépen is megpróbáltam, de idáig jutok el max.
ha nem megy, az SPflashtool akkor ahogy felismeri a telót, dobja is, ha megy és elindítom az upgrade-t, majd csatlakoztatom, akkor nem dobja el, de nem is csinál semmit. S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL, ha lehúzom ezt írja. 2 napja nincs telefonom, pls -
rick009
tag
Pécsen vagy közelében érdekel valakit egy ilyen!? zsír új. 4 pénz! érdeklődni privi!
üveg hátlap, kék fém -
rick009
tag
nekem már eltört az üveg hátlapom, illetve alig lehet észre venni, de ott van egy repedés, a fény megtörik, nem zavar, de vicces, hogy semennyire nem bírja a strapát, pedig egyszer nem ejtettem le!
-
rick009
tag
Nekem már van egy ideje üveg hátlapom, de nem tetszik... csak zsebben hordom és keletkezett rajta egy repedés, úgy hogy nem dobtam le. vigyázok rá. karcolásra nagyon érzékeny, a szélén a fém keret kezd elállni rajta... vagy ezek között is van minőségi eltérés? mindenesetre, most rendeltem hozzá egy ezresért egy full fém hátlapot, "nem zavar a súly" jelmondattal
-
rick009
tag
megjött a fém hátlapom! imádom! az üveg hátlaphoz képest könnyebb, bár picit vastagabb... reméljük ez jobban bírja a strapát!
-
rick009
tag
már közel fél éve van sáomi redmi note-om, de az állandó mobil cserélgetésem, úgy néz ki leállt, ennél a modellnél. nincs olyan probléma vele, ami miatt szentségelnék, talán, ha kicsit többet bírna az aksi akkor még imádnám is, de ezen kár botránkozni... ha fel is jövök ide a fórumra, szinte csak annyit látok, hogy nincs frissítés, de engem ez nem izgat igyekszem követni a trendeket, így bukkantam rá az általam régóta nyálcsorgatónak titulált Meizu brand egy olcsó modelljére, az m1 Note-ra. És ismét magával ragadott a birtoklási vágy azért írok ide, hogy megnyugtassatok, nem éri meg lecserélni!? Ha szám szerint nézzük, akkor kb. 10e-be kerülne a csere... és persze új mobil lenne a kezembe.
http://mobilarena.hu/hir/mindent_vihet_a_meizu_filleres_phabletje.html
[ Szerkesztve ]
-
rick009
tag
van, egy új cocose armor-om eladó, ugyanilyen, mint a képen, csak be van csomizva, ezüst színű, elég masszívnak tűnik. Pécs. 3e.
-
rick009
tag
a V6 jönni fog automatikusan frissítésként, vagy erre ne várjak, mókolni kell mindenképp!?
-
rick009
tag
van valakinek tapasztalata klónnal kapcsolatban!? hogy megy rá a Romolás? a recovery felrakásánál elakadtam.... mennyire kompatibilek itt a romok/recovery-k!? S.O.S.
-
rick009
tag
válasz Milestone2 #7482 üzenetére
mi a baj a klón szóval!?
ugyanúgy 23-as miuival jött, mint mindenkinek, és az adatoknál minden ugyanaz, szóval úgy van megcsinálva, hogy azt mutassa, mintha hd, 8 magos, 2gb ramos,... lenne, de mindenből kicsit faragtak. root megvolt simán, felraktam egy recovery-t is, de ez már nem jött össze, most nincs recovery (csak kínai) és nincs IMEI sem! téglásítottam!? -
rick009
tag
válasz Viktor0610 #7485 üzenetére
örülök, hogy boldoggá tettelek, és örülsz, hogy másnak nincs/nem telik jobbra nem hozzád intéztem a kérdést, ezt jelzi ez a sor: "(#7483) rick009 válasza Milestone2 (#7482) üzenetére" persze válaszolni válaszolhatsz rá, de értelme annyi volt, mint ennek a válasznak is, semmi. Ha tudásod nem terjed ki jobban, és nem tudod a választ, inkább halgass
nyilván nem erről a telefonról van szó ebben a topikban, de ha esetleg van valakinek ilyen klónja, akkor meglehet, hogy ezt a fórumot is olvassa, és tud segíteni! Köszönöm! -
rick009
tag
válasz Milestone2 #7490 üzenetére
tudom, el lettem küldve másik topikba, de még szennyezek itt egy kicsit, ha már kérdezted. Szóval itt van minden specifikáció:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-1-1-For-Original-Xiaomi-Redmi-Note-3G-WCDMA-Mobile-Phone-5-5-Quad/32223689457.html
Miui van rajta, nem csak egy téma... antutu is a kamu adatokat írja ki, annyira "jól" megcsinálták. jelenleg nincs IMEI, és a recovery sincs...Viktor0610: igen, tudom, hogy van olyan topik is, ott is próbálkozok!
[ Szerkesztve ]
-
rick009
tag
nekem már alig van a gyári hátlapból, nagy darabok törnek le de van 2 tokom, és 2 hátlapom, szóval túlélem
-
rick009
tag
ilyesmiről vélemény!? mennyire hiteles? már alap a naponta töltés... igaz, már lassan 1 éve nyúzom
http://www.aliexpress.com/item/3800mAh-High-Capacity-Replacement-Battery-for-Redmi-Note-Rechargeable-Batteria-for-Xiaomi-BM42-free-shipping/2052106069.html#feedbackV5-ről V6-ra váltás mennyire bonyi!? látom sokan váltottak, de csak annyit írnak hogy köszi xy a segítséget, ha van valami irodalom, a hol mit kell letölteni, csinálni akkor azt megköszönném. Persze, ha elolvasom az egész fórumot több, mint valószínű megtalálom... bocs
[ Szerkesztve ]
-
rick009
tag
nem bírtam tovább, kicseréltem... ahogy látszik a képeken, eléggé zavaró tud lenni már az elszíneződés, mivel van bennem kalandvágy így megcsináltam magamnak (nem először csinálok kijelző cserét, de először xiaomin)
nem mondom, hogy egyszerű volt, inkább vidd be egy mobilos boltba, leadtam pár kilót mire végeztem...
a kijelző 6800-ba fájt, aliexpress-ről rendeltem.
ilyen volt: full fényerő csak fehér
(a képeket átméreteztem, hogy ne terheljem a neteteket)
full fényerő fekete:
még bontatlanul régi telefon (folttal) és a kijelző:
mérföldkő! kinn az alaplap...
kinn a kijelző!
még ujjlenyomat mentessen csendélet a végére. boldogság[ Szerkesztve ]
-
rick009
tag
nem gondoltam volna, hogy az üres képekre van igény
a fehéret úgy kell elképzelni, mintha a napba néznél, a feketénél meg sajna nem talált fókuszt a fényképezőm
otthon szerelés? youtube-ba beírod, hogy "xiaomi redmi note assembly" és van 2 videó, amikből juthatsz valamire, de ismét mondom: NEM AJÁNLOM!
ragasztásra kétoldalú tesa ragasztót használtam, de a jobb felső sarokban a digitizer flex kábelja kinyomja mindig, most kapott folyékony ragasztót is, a videóban is azt használnak...
a várva várt képek: -
rick009
tag
válasz Milestone2 #9054 üzenetére
mesterember Te vagy, én csak próbálkozok, no de ha gondolod, nyitunk egy szervizt, Te a soft-, én a hardware résszel foglalkozok majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.