Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
milcse93
tag
-
xhege
veterán
Hogy lesz-e kiemelt első hozzászólás nem tudom. Ha igen, akkor azt valami tényleg hozzáértőnek kellene írni. Természetesen az általam leírtakat ha hasznosnak tartja nyugodtan használhatja.
A backup részt azért nem részleteztem, mert nem igazán lehet elrontani. Belépsz a backup gyári appba és ott az egyetlen lehetőségre rányomsz. Ezt követően készül az sd kártyára egy mentés. Ez néhány perces folyamat a telefon terheltségétől függően. -
Dawide@axele
aktív tag
Bocsi nem neked szólt a kérdés.
Köszönöm a válaszokat!Várom már nagyon a készüléket.ha minden igaz ezekkel a cuccokkal kapom:
4.2.2 JDQ39
MIUI-JHDCNBA23.0Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
Remiel
őstag
pedig épp át akartam olvasni... mondjuk ráeresztettem a google fordítót, mert szeretek röhögni
Az indítás is szenzációs...
99 jüan dalok tárgy köles dugattyús headset egyik legforróbb részei köles, mivel a tűz, elkerülhetetlen volt, hogy a ház gyártók a szemnek. Taobao közelmúltban megjelent számos hamis ház köles dugattyús fejhallgató, az ár 50-60 jüan, még a szállítás ingyenes, de nem vásárolnak a fejhallgatót. Bár a megjelenése ez a ház valódi dugattyús, mint a fejhallgató, de a kemény munka, a hang minősége szar, Itt nézd meg, hogyan lehet megkülönböztetni magát összehasonlításával a vásárlás nem eredeti köles dugattyús fejhallgató.
ennek a mondatnak elején szinte meglepődtem, de azért van vége is...
Első pillantásra a megjelenése a két termék, és nincs szignifikáns különbség, a hasonlóság szimuláció még mindig nagyon magas, és csak akkor derül ki, ezt a képet a reggelit lehetőségek?
Az a baj, hogy ugye nem hülye a kínai feltölteni a fake képét és ha mégis az, akkor lehet szenvedni a pénz visszaszerzésével, bár találn a PP nem olyan komplikált.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
a boxom tele van, megosztókhoz meg túl nagyok, kéne valami tárhely, mert nem akarom levenni a felbontását
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
MODERÁTOR
-
Remiel
őstag
és sima auto beállítás volt, gondolom ha valaki ért hozzá talán még jobb is lehet, én minden esetre elégedett vagyok vele.
pont a kettest tudtad megnézni? dolgoztunk a szigeten és a kolléga kicsit napszúrást kapott...nálam is win 8.1 van ma simán feltettem a telefont és mindent látott, tudtam leszedni, feltenni bármit... a másik gépen win7 és ott sem volt gond
na ma vettem hozzá egy ideiglenes tokot az Ázsiában, sima becsúsztatós (Samu Note 3 méret), de puha és védi amíg megérkezik a fólia és a hátlap
[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
Még nem volt sajnos időm rá, de amint lesz időm, és még nem készítette el más, megcsinálom.
Pár napi romolgatásom eredménye:
WSM tool működik!Szükséges fájlok: ThemeManager app, WSM tool
1, 23-as multilang rom telepítése innen: [link] (azért ezt, mert az angol verzióban nem jók az ékezetes karakterek. Sajnos annyira nem értek hozzá hogy ebbe is belenyúljak...biztos nem lehet annyira nehéz, de nincs időm megtanulni hogy kell...elég volt ezt is kitapasztalni)
- Ezek előtt természetesen rootolni kell, valamint feltenni rá egy twrp recoveryt. (Erre korábban már volt leírás, így én nem írom le még1x, majd az összefoglalóban minden egy helyen lesz, addig ott a kereső.)
2, ROM fent van, csinálsz egy factory resetet, hogy minden tiszta legyen.
3, Bebootolsz, meggyőződsz arról, hogy rootolva van, bekapcsolod a permissionnál a rootot, vagy super su-t felteszed, vagy king user, attól függ hogy milyen rootolási metódust használsz.
4, Beállítgatod a dolgokat, de az sem baj ha nem, bár le kell töltened egy Root explorert, playről, én az ES-t ajánlom.
5, A WSM tool telepítése előtt minden System/framework mappában lévő .jex kiterjesztésű fájlt törölsz az ES explorerrel (Itt mondjuk eldől hogy rootolt-e vagy sem.)
6, Reboot recovery.
7, Install .zip, tallózod a wsm toolt, felmegy, reboot system.
8, Boot, wsm tool, framework telepítése, install, újraindul.
9, MiTools frissítése (már van újabb verzió, ami kicsit több dolgot támogat).
10, Mitools aktiválása, újraindít.
11, Beállítgatod amit szeretnél, mindig újraindítás után alkalmazza, célszerű a gyorsabb intelligens újraindítást csinálni.
EZEK UTÁN minden flottul fog menni, kivétel a Theme Manager app.Megoldás: Ott van a fileok között.
1, Letöltés
2, ES explorer sysytem/app mappában kikeresed a jelenlegi Theme managert, átnevezed...megtoldod a végét egy .old-dal.
3, Letöltött Theme App másolása a system app mappába, megadod neki a jogokat az app engedélyeknél. (rw, r, r) [link]
4, Újraindít
5, Elvileg minden megy ahogy kell.Ez már egy módosított theme app, lehet mixelni a dolgokat, de úgy vélem hogy a gyári appal teljesen nem működik együtt, mert amit a gyárival töltöttem az nem ment vele, de amit az új appal töltöttem le, az szépen megy.
Ha hibát ír ki a téma beállításánál, akkor próbálgassátok többször.Remélem hasznos volt és nem mindenki használja már ezt hozzá!
Ha valaki meglévő romhoz teszi, szerintem úgy is megy, de előtte szigorúan backup!!!!!
- Ebben az esetben az 5. lépéstől kell csinálni mindent.A számom az adatlapomon. ;)
-
Remiel
őstag
az előző telefonomon is fennvolt (Sony), de ott nem volt ilyen, azért gondoltam... de minden esetre jót mulattam így reggel.
a Suprer SU valami roothoz kapcsolódó dolog ugye? mert állandóan frissíteni akarja magát, bár gondolom a frissítéssel még nem történik semmi, csak ha elindítom (tudom láma dolog, de sosem csináltam semmiféle rootot vagy ilyesmit)
-
tolvaj!
őstag
ahogy más xiaomi telefon sincs. mert ez a portolot romok listája tehát hivatalosan a xiaomi ezekre a készülékekre is kiadja a MI V5 ( 4.4 KK alapú) romot, de a rednote hivatalos készülék így arra nem portolnak arra gyárilag kerül fel a rendszer, ha felkerül....
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
őstag
Kezeli, Class 10-es 32GB-os kártyám van benne.
bladegery:
mivel rootolod? vroot? Nekem csak azzal ment. A gyári frissítő app nem volt fent, feltettem, de nem csinált semmit. Maradt a TWRP, azzal viszont mókázni kell a ROM fájl updater scripjével, mert újra akarják húzni a recovery-t, a TWRP meg errort dob olyankor, nem hagyja kinyírni magát. Mondjuk a recovery részeket kiszedve is error a telepítés vége, de működik a V23-assal, egy anomáliám van, Antutut kivéve minden tesztprogram szerint kb. 10ede a sebessége.Valaki egy linpack-ot futtatna? Single meg multi, V23-on, kíváncsiságból, csak hogy foglalkozzak-e vele, vagy MIUI-val nem barátok ezek a hulladék tesztprogramok.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
tolvaj!
őstag
na gyerekek! se root se updater.apk nem kell a művelethez. szedjétek le a romot amit fel szeretnétek tenni, tegyétek a memória kártyára. telefon kikapcsol. hang le + power nyomva tart, ( itt lesz egy kis választó menü: recovery, fastboot, normal.) a hangerő le gombal navigáljatok a recovery-hez, majd hangerő fel gombal okéztok. belép a recoverybe, ismételten hangerő le navigáció-> uply updte from sdcard, hang fel OK. kiválasztjátok a telepíteni kivánt romot hang le gombal és hang fel gombal oké. lefut, kiírja ha kész, majd újra kell indítani a telefont. telefon újraindul phoneinfo-ban megnézitek mit ír, de szerintem örülni fogtok a látványnak
ha a 23-as rom fent van utánna már lehet rootolni és egyéb okosságokat végrehajtani.
más: valaki dobjon legyenszíves egy működő usb drivert, mert a köcs.g asztali gépem nem hajlandó lekezelni a 6592 preloaderrel. 6589/6582/6577 telefonok vannak itthon azokkal gond nélkül kommunikál, de a rednote nem ízlik neki
-
Depression
veterán
de én nem tudom rootolni, mert nem ismeri fel az xp a telefont...
Már kezdtem megörülni, hogy elkerülhető ez a dilemma...
Hangerő fel+ power gomb előhozza:
recovery mode, fastboot mode, normal boot.Lépegetni tudok köztük a fel gombbal, de kiválasztani nem tudom, se a le gombra, se a bekapcsoló gombra nem reagál.
A kínaiban az első egy önteszt... az biztos
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
tolvaj!
őstag
Én ftp- t használok helyi hálózaton ugyanezen célból. De az vezeték mentes. Nálam a probléma az volt, hogy addig se rootolni se romot cserélni nem lehetett amíg nincs gépre kötve, az itt megjelent írások alapján. Aztán ugye megoldottam gép nélkül, de ez a csatlakoztatási mizéria idegesített és ezt is sikerült megoldani végül
Rolegervari
Elsősorban az érdekelne majd, hogy mennyire kavar be, hogy azonos a kivezetése a hangszórónak és a mikrofonnak. Kihangosításnál ez mennyire lehet probléma?
[ Szerkesztve ]
-
bkiky01
senior tag
Ha jól láttam 4TB-ig lehet bővíteni, első körben 517GB.. Ha hozzákapcsolsz chat szolgáltatást akkor +512GB, ha letöltöd a gépedre +1TB.. stb..
Nekem elég az 517GB(Miui 5GB+KuaiPan 512GB)
Egy baj van vele, mivel kicsit messze van a kínai tárhely, eddig feltöltésben csak 300kb/s-et értem el..de ingyen van.. -
MODERÁTOR
-
Botigta
aktív tag
Hát én ezt néhány napja megrendeltem, a f*tyim tudja, eredeti, vagy nem, sokat nem vesztek rajta, de az eladó 100%-os, öt csillagos, nagyon sok eladással...
-
-
nfer
tag
Sokan válaszoltak sokfélét beszéltek de egyek módszer sem működött nekem XP-n. És igen végig olvastam a fórumot egy hete kínlódok driver-rel. Az ftp elérés jó de nem ezt szeretném.
De ha valakit érdekel a tuti módszer olvasson tovább. A megoldás ezen a linken http://en.miui.com/thread-16866-1-1.html
Telepíted a MIUI managert és ő telepíti a működő drivert is. Jó nehéz megtalálni. Nekem ezen a linken van.
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\MiPhoneManager\main\Driver
A user a te felhasználó neved. Az egész csak akkor látszik ha engedélyezve van a rejtett fájlok és mappák megjelenítése.
Ezután telefon bedug, drivert megmutat, és örül.
Üdv,[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom lefényképezni, ezért elmondom, milyen.
Nagyon-nagyon víztiszta, valóban olyan,mintha semmi nem lenne rajta. Az érzékenységből semmit nem vesz le. Az átlag fóliától, pl. amit a telefonhoz adtak, vastagabb, írja is, hogy 0,3 mm-es. Ennek egyáltalán nincs jelentősége, mert nem érezhető rajta, nem akad bele a kéz. Merevebb az átlag fóliánál. Felrakásnál semmi buborék nem maradt alatta. Volt egy nagy, egy negyed képernyőnyi levegő alászorulva, de mire bármit tehettem volna, szép lassan eltünt. Nem kellett kinyomkodni bankkártyával. Egyszerűen nem látszik, hogy rajta van.
Egy napos, sok (karc) tapasztalatom még nincs vele, de nem valószínű, hogy ezek után mást vennék,annyival jobbnak találom a korábbiaktól.
Ez szigorúan a saját véleményem. -
őstag
Miért is szeretjük a google translatet:
"Motion rögzített adatok napi
Millet karkötő segít rögzíteni egész napos rendezvény, számítani gyalogosan, és az elégetett kalóriákat
Azt is a kitűzött célokat minden nap, így a karkötőt, hogy segítsen befejezni a napi testmozgás
Az új sport-élmény, hogy még több egészséges szerelmi élet, egy kicsit több megértést"Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Remiel
őstag
ehhez, nekem is ez van, csak 1 dollárral olcsóbbért....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Milyen monitort vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest