Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Nem rég hozzám került egy ilyen készülék. Olyan problémám lenne hogy probáltam felrakni rá a wsm toolst újraindítottam és azóta bootloopol. mit tehet ellene? mit tudtok ajánlani? előre is köszönöm
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
tami92
aktív tag
válasz tolvaj! #3697 üzenetére
az a gáz h nem hozz be semmilyen recovery-t, a géppel meg egyenlőre nem tudom újrarakni mert egyszerűen nem engedi a drivert telepíteni. szóval beindult a s*opóroller...
[ Szerkesztve ]
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
tami92
aktív tag
válasz tolvaj! #3699 üzenetére
Igen, behoz 1 ilyet de nekem pont forditva mukodik. Hangero fel a navigacio a hangero le gombra meg semmit sem csinal. Olvastam rola h masnak is volt ilyen a nagyvilagban de megoldast nem talaltam ra.
-
tami92
aktív tag
válasz Marcikutya #3921 üzenetére
Szia. Ez a fajta tok mennyire bírja a kiképzést? Pont ilyesmit szeretnék rendelni.
-
tami92
aktív tag
válasz GoldhandRent #4636 üzenetére
Jelenleg a 36os ROM van fent és nekem nem volt ilyen problémám. Előtte a 34essel se volt ilyen. Nem lehet hogy valamelyik programod zavar be a rendszernek?
-
-
tami92
aktív tag
Aki esetleg romolgat a Note-tal az próbálta már ezt a Rom MIUI Moded V6 fajtát?
-
tami92
aktív tag
Ne aggódj. Nekem is gázos a helyzet vele. Nem tudom miért szivat, de akikkel gyakran telefonálok azoknál átírtam a telefon számot +36ra de úgy se jó. Én jelenleg még a 36os rommal használom.
Szerkesztve
Az a gond hogy a nevet nem írja ki a telefon híváskor csak a számot.
[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
-
tami92
aktív tag
válasz GoldhandRent #5274 üzenetére
Ő megörökölte az SP-t, neki ez hatalmas lett volna
-
tami92
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy aki nem a gyári MIUI rendszert használja az melyik főzött ROMot ajánlja? Melyiket érdemes kipróbálni?
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #5476 üzenetére
Azt ismerem, azért kérdeztem hogy melyik lenne az ideális olyan előfordulhat hogy valamelyik rom letakaritja a belső memóriát?
-
tami92
aktív tag
válasz tolvaj! #5490 üzenetére
Köszi a választ. Akkor lehet hanyagolom a dolgot amíg nem kerülök gép közelbe Milestone2 neked is köszi a választ.
Más. Úgy belehet állítani a telefont hogy ha gépbe bedugom akkor úgy érzékelje mintha egy pendrive lenne?
-
tami92
aktív tag
Tegnap felraktam egy AOSP ROM-ot a telóra és rá kellett jönnöm hogy teljesen megfertőzött a MIUI. Ez a telefonom előtt a CMre esküdtem mivel nagyon csípem a gyári kinézetet és el nem tudtam képzelni mást. mióta ez megvan azóta "csak ezt tudom" használni. Még, hogy nem lesz kutyából szalonna csak gondoltam megosztom ezt veletek
-
tami92
aktív tag
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #6564 üzenetére
majd 150MB-tal kisebb lett. jó sok mindent csupálhatott ki belőle.
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #6948 üzenetére
Valamit lehet tudni az új Romról?
-
tami92
aktív tag
Valaki tudna esetleg egy működő gapps-ot linkelni ehhez a béta Romhoz? Amiket eddig próbáltam felrakni, mindre errort írt a recovery.
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #7089 üzenetére
Ha esetleg használsz WSMTOOLSt akkor írnál róla, hogy neked működik-e? Konkrétan a MITHEMESre gondolok mert nekem még az 5.1.30as ROMnál csinált olyat mintha bootloop lenne. Betölt rendszer és kB 10 másodperc múlva újra indul a teló.
Szerkesztve: hogy valami hasznom is legyen, én is felraktam az 5.2.3as V6ot és kellemes meglepetés az előzőekhez képest. WiFi sokkal erősebb veszi a jelet mint a v5, bár nekem néha hajlamos eldobalni a jelet. A gombok is szuperül villognak, végre működik a zseblámpa is normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #7370 üzenetére
Ez a ROM különbözik valami érdemiben a note 3-as ROMtol?
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #7457 üzenetére
Akkor ha addig ünnep van, kicsit mokolgatok Tudsz esetleg valami jó kis ROM-ot ajánlani?
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #7462 üzenetére
Még az talán az első portolt Samsung ROM-OT de az után nem maradt kellemes emlék mert teljesen legyalulta a belső SD-t , akkor még a 4.2es alapú mokee AOSP t és még pár 4.2eset de azokra már ne annyira emlékszem. Inkább újabb 4.4es alapút próbálnék.
-
tami92
aktív tag
Sziasztok.Olyan problémám van a telefonnal, hogy nem tudom rootolni. Tudom, hogy mi a gyári rootolás menete, de egyszerűen nem dobja fel azt a kis ablakot, amikor kiírja, hogy a permission-ban adjak neki root-ot. Ezáltal nem tudom működésre bírni a SuperSu-t se, hogy ne ezzel kelljen szenvedni. valakinek esetleg valami ötlet?
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy, jelenleg az 5.2.26os BETA van fent a teló telefonon és mondjuk Titanium Backuppal nem enged a külső SDre menteni. Hasonló problémám volt a Root Explorerrel is. Lementettem a belső SDre a Titanium Backuppal a cuccokat és át akartam másolni a külsőre a dolgokat de nem engedte. Mit tudnék tenni az ügy érdekében?
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy nem tudjátok, hogy hol érdemesebb venni olcsón a telefonra való hatlapot? Az enyémen a bal oldalon mintha egy horpadás lenne pedig a telefont kerettel(bumperrel) használom.
-
tami92
aktív tag
Ennél a mai 5.3.4es ROMnál nálatok is feléled a kijelző a hangerő gombokra? Többször is ki-be kapcsolgattam ezt a beállítást, többször is újraindítottam a telefont de ugyan úgy feléled minden gombra. Nálatok is van ilyen probléma vagy csak egyéni?
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #7692 üzenetére
Biztos egy mágus
[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #7758 üzenetére
Nekem most Jotiki 3.2es ROMja van fent és eddig nekem nagyon bevált. igazából semmi bajom nem volt a miuival csak az utolsó frissítés eléggé kib*szta nálam a biztosítékot, hogy nem lehet vele telefonálni csak headsettel meg kihangositva és képesek voltak úgymond így hagyni...
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #7829 üzenetére
Milestone2 kolléga, mivel te kb az összes ROMot kipróbáltad, olyan kérdésem lenne,hogy szerinted jelenleg melyik a legjobb AOSP ROM amit fel lehet lelni?
-
tami92
aktív tag
válasz Milestone2 #7849 üzenetére
Rendben, köszi szépen
-
tami92
aktív tag
Na erre nem gondoltam volna...
-
tami92
aktív tag
az a durva, hogy én bumpert használok és az alatt néz így ki a hátlap.
Más. Valaki aki használta/használja ezek az új cm11ek közül valamelyiket, mesélne róla, hogy neki jól működik a Google szinkronizáció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.