- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
abban egyet tudunk érteni, hogy a jelenlegi törvényi szabályozás nem igazán jó, csak attól tartok, hogy két teljesen külön irányban állnánk neki változtatni. röviden csak annyi, hogy én nem tartom jónak ezt a "privátszféra überallesz" meg "bármire mondhassak nemet" elvet. mert (erős sarkítás következik: akkor mondhatnám azt, hogy én nem fogok adót fizetni, nem ezekre szavaztam. de élőbb példa: nem hagyom jóvá, hogy bekössék a csatornát, mert én inkább a kútba engedem a szennyvizet (és ezért az utcában levő többi ember is szív, mert nekik sem kötik be, ha nincs elég igen). vagy az 1000 fős Mucsaröcsöge polgármestere úgy dönt, hogy nem épül meg mellettük az autópálya, mert így benne lehet a hírekben. meg hogy a gyerek mondhassa azt, hogy nem közli a rossz jegyeket a szüleivel, mert ez az ő személyiségi jogait sérti.
értem, hogy a g az nem közhasznú társaság, de gyanítom akkor is ilyen felháborodás lenne, ha mondjuk a földhivatal fotózná körbe az utcákat. főleg ha utána eladná az adatbzist egy (külföldi) cégnek. ez a szolgáltatás is egy szélesebb (országokon átívelő) közösséget szolgál ki. lehet, hogy neked nem kell, de mondjuk másik pár millió embernek meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest