Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Minden esetben megdöbbenve olvasom az ilyen és ehhez hasonló beszámolókat. Pedig a leírás alapján nem is egy basic felhasználóról van szó, aki tök hülye lenne a gépekhez. Nekem win 7 volt a gépemen és szépen felfrissítettem az évek alatt 10-re. ilyen, hogy rendszerszintű fagyás talán 2 volt a sok év alatt. És soha nem lett friss telepítés felhúzva, nem hogy évente, vagy még gyakrabban. Ezen felül megfordult benne alaplap csere, több vga és cpu csere. én messzemenőkig elégedett voltam a rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Aki olvasta a témában adott hozzászólásaim, pontosan tudhatja, hogy enyhén szólva sem rajongom a Windows 10-es...
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest