Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Victoryus #13 üzenetére
Valahogy én is ezt a rosszabb verziót tapasztalom... Rengeteg fül van nálam ( tippre 200 körül ), az 56-os nálam remek volt. Pillanat alatt indult, új lapot nyitottam, és ment. Most az 57-es újra tetü lassan indul, ha benyitok 3-4 fület még hogy be is töltse, akkor van, hogy 4-5GB memóriát megeszik, ráadásul induláskor a 4 magos procit 100%-ra nyomja másodpercekig... remélem javítják, amit ebben elcsesztek
-
dugo_
veterán
A legacy add on-ok kinyírásával már váltottam is Watefoxra 10+ év FF után. ggwp
-
-
7
addikt
válasz
Victoryus #13 üzenetére
Fura, én pont mást tapasztalok. Az elmúlt pár évben csak elvétve hasznaltam Firefoxot, mert lomhának éreztem a Chrome-hoz képest mind a felületet, mind a lapbetöltést. Most nagyjából egyensúlyban vannak. Azt mondjuk hozzátenném, hogy én szűz Firefoxot használok, mindenféle kiegészítő nélkül. A reklámblokkolást jelenleg más módon, Raspberry Pi-on keresztül oldom meg az egész itthoni alhálózatomra vonatkozóan.
Én nem nagyon figyelem a memóriahasználatot; amíg nem érzek lassulást normál felhasználói körülmények között, addig nem igazán érdekel, hogy az alkalmazások között hogyan oszlik meg a rendelkezésre álló memória.
-
Frissült ez a vacak, de semmivel nem gyorsabb érzésre semelyik oldal. Ghostery meg az uBlock fent van most is. Amd a8 3520m, 4gb rammal, ssd-vel, Win10 64 bites.
Sőt, sokkal rosszabb, most van 5-6 firefox háttérfolyamat összesen 600MB memóriával plusz a firefox alkalmazás 220 megával, Gmail és a logout van megnyitva. Fasza lett, gratulálok hozzá! Eddig 2 folyamatot használt kevesebb rammal.Nehogy már két pár megás weblaphoz 800MB ram kelljen... -
csepelball
tag
Épp most írok róla pár fapados sort
Jó cikk!
-
Domonkos
addikt
válasz
Krugszvele #9 üzenetére
Azert csak ne biztassunk senkit se, hogy arat emeljen
Az internet sosem volt ingyenes.
Viszont ahogy eddig, most sem vagy kotelezve, hogy olyan dolgokat tekints meg rajta (pl. reklamok) amiket nem szeretnel. Ha te raadasul meg fizetnel is, hogy masok "megszurjek" azt amit latsz, az a szabadsagod reszleges feladasa. -
Krugszvele
senior tag
Ha felraksz különböző blokkolókat, akkor látszódik hogy egy átlagos weboldal ~10 különböző reklámkódot futtat, ami folyamatosan követi a felhasználót.
A reklámok fizikai mérete is megabájtosra hízott.Emlékszem tíz éve még nézegettük, hogy lehet a flash reklámot 100kbyte alá sűríteni, mert fontos volt. Most egy tíz megás reklám nem üti meg a fájdalomküszöböt.
De nézz meg egy reklámmentes weboldalt. Annyira jól visszahozza a hőskort.
Ez az ára az ingyenes internetnek.Én támogatnám, hogy legyen egy internet light, mint ez, ennyiért, meg legyen egy internet expert, minden reklám tiltható legyen [van aki nézegetni akarja] minden követőkód tiltott legyen, viszont a havidíja legyen az ötszöröse.
Én simán kifizetném. -
Most komolyan, 8 weboldal 2GB memóriát megeszik. Röhej. Régen minden jobb volt... sima modemmel is lehetett netezni, most meg lassan a 10 megabites net is lassabb, mint anno a modem. Minden oldal tele van a sok szeméttel, semmi optimalizálás.
-
Zicokuka
senior tag
Azért akad még bőven gép 8Gb ram alatt,ám ez a memória izè inkább régen volt fontosabb amikor volt 512 Mb ramunk
-
Krugszvele
senior tag
Én az alapján választok böngészőt, hogy mennyi idő alatt indul el
Viszont ezt a memóriamizériát nem értem. 8 GB alatt nem nagyon van gép, ott meg már mindegy, hogy 1 vagy 3 gigát fogyaszt. -
Feruendios
tag
A betoltesi ido nem jelent semmit, a kiszolgalo sokkal jobban befolyasolja mint a bongeszod.
-
SunyaMacs
aktív tag
Betöltési idő a Chromeban: DevTools-> Timeline?
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Politika
- Kés topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest