- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Az sem egy rossz irány.
A cad vonalon én a BIM-et tudom javasolni (Revit, Tekla), esetleg ha 3d, akkor Solidworks és társai. Ezek valamelyikét pro+ szintre fejleszteni és talán nem lesz probléma munkaügyben. Főleg, ha az iskolai végzettséged e mellett valamilyen mérnökre végződik.Az, hogy az oktatás ilyen szerencsétlenül van megoldva...
-
rgqjx
aktív tag
Közvetlen köze lehet kevés van, de közvetve nagyon hasznos tud lenni egy kis programozói háttér. Nem ismerem a tananyagot, ezért nem tudom, hogy milyen mélységben tanítják ezeket. Jelenleg tizenéve keresem kenyerem a AutoCad-el és mit meg nem adnék azért, ha hajdanán tanultam volna egy kis programozást, mert akkor nem csak alap szinten boldogulnék bizonyos kódokkal. Elég szépen ki lehet terjeszteni a cad tudását egy kis programozási ismerettel. Egy egyszerű kis VB kóddal lekérdezheted a rajzban található attribútumokat egy excel táblába, vagy egy lisp kódnak hála görbéből is készíthető wipeout. Hasznos kis apróságok, melyek nem létszükségletek, de nagyban növelik a hatékonyságot.
Bár a magán véleményem, de szerintem aki számítógéppel keresi a kenyerét, az konyítson egy minimálist a számítógépekhez és azok alapvető működéséhez. A hálózati ismeretek tantárgy szerintem ebben fog segíteni.
Ha megengedsz egy jó tanácsot... Most tanulj céltudatosan minél többet, amíg több lehetőséged van rá. Ha ezen a páyán képzeled el a jövődet, akkor érdemes lesz valamilyen szakterületet alaposabban megtanulnod, mint a nagyátlag, hogy nagyobb szüksége legyen rád a munkaerőpiacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest