Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Közvetlen köze lehet kevés van, de közvetve nagyon hasznos tud lenni egy kis programozói háttér. Nem ismerem a tananyagot, ezért nem tudom, hogy milyen mélységben tanítják ezeket. Jelenleg tizenéve keresem kenyerem a AutoCad-el és mit meg nem adnék azért, ha hajdanán tanultam volna egy kis programozást, mert akkor nem csak alap szinten boldogulnék bizonyos kódokkal. Elég szépen ki lehet terjeszteni a cad tudását egy kis programozási ismerettel. Egy egyszerű kis VB kóddal lekérdezheted a rajzban található attribútumokat egy excel táblába, vagy egy lisp kódnak hála görbéből is készíthető wipeout. Hasznos kis apróságok, melyek nem létszükségletek, de nagyban növelik a hatékonyságot.
Bár a magán véleményem, de szerintem aki számítógéppel keresi a kenyerét, az konyítson egy minimálist a számítógépekhez és azok alapvető működéséhez. A hálózati ismeretek tantárgy szerintem ebben fog segíteni.
Ha megengedsz egy jó tanácsot... Most tanulj céltudatosan minél többet, amíg több lehetőséged van rá. Ha ezen a páyán képzeled el a jövődet, akkor érdemes lesz valamilyen szakterületet alaposabban megtanulnod, mint a nagyátlag, hogy nagyobb szüksége legyen rád a munkaerőpiacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest