- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor 10.-th Gen Core CPU-val már tuti támogatott lenne a BIOS-os kép is? Amúgy mi van, ha van IGP, de mellette van egy ilyen kártya is, akkor lehet valahogy képet csalni a BIOS-ba boot-oláskor (hogy az akkor az IGP-rőll menyjen)? Amúgy meg alaplaptól (esetleg BIOS- verziótól) meg nem függ a dolog?
Amúgy ez a Gunnir teljesítményben ugyan az, mint a cikkben szereplő Teclast?
-
-
Rx550 az 50w, ramok is többet fogyasztanak rajta. Nem is hasonlítható össze vele, ez egy notigpu amihez elve low power ramok vannak.
A haswell gép uefi onlyra van állítva, de ezer éves a bios rajta. Alapesetben egy irodai/netezős gépben nem igazán jellemző hogy a biosban kell turkálni. Cégnél a legelső telepítéskor voltam csak a biosban. Újratelepítéshez sem kell már biosba menni, windows10-től van gyári visszaállítás.30 alatt jön ki áfával szállítással. [link] amúgy 23eft lenne.
Core2 gépen is próbáltam ott kell neki második videókártya hogy menjen, viszont driver telepítés után error code 12 van, nem talál erőforrást esélyes hogy kell neki above 4g decoding is de majd tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest