- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #36 üzenetére
Mondjuk aki kizárólag filmezni/netezni építene egy csendes gépet annak lehet jó választás a passzív asus. Aki filmezés mellett játszana is néhanapján egyszerűbb/régebbi címekkel annak meg a ventis kártya a jobb, ebayen láttam gunnir dg1-t, pl ezt, képek alapján minőségibbnek tűnik mint a teclast, igaz drágább is.
-
válasz
MasterDeeJay #33 üzenetére
Találtam passzív DG1-t, asust, csak drágább.
Van olcsóbb, de használt
a leírás szerint csak egyes asus lapokkal megy, nyilván ez azt jelenti hogy csak azokkal ad a biosban képet. -
paprobert
őstag
válasz
MasterDeeJay #30 üzenetére
Köszi, a félelmem az volt, hogy mivel Teclast, ezért a stabil működés érdekében mindent 100%-on pörgetnek, mert nincs pénz/szakértelem az energiagazdálkodás bekonfigurálására.
Ezek szerint viszont szépen visszavesz, amikor kell.
-
válasz
MasterDeeJay #26 üzenetére
Ránéztem, veri a 3400G Vega 11-ét.
-
PSti
tag
válasz
MasterDeeJay #19 üzenetére
Jaja, valószínűleg az van amit mondasz, hogy ilyen kis haszonért nem fogják megerőltetni magukat. Kár.
-
válasz
MasterDeeJay #16 üzenetére
Ez a TECLAST akkor különleges darab, kíváncsi lennék rá, hányan játszották meg ugyanezt, illetve hogy született -e ilyenből "egyslotos passzív alacsony profilú kártya" is valahol. De gondolom, nem rendelsz még be néhányat csak úgy kedvtelésből.
Nekem ez a Gunnir tetszik nagyon kinézetre.
-
válasz
MasterDeeJay #14 üzenetére
Remélem, teszel be majd fotót a chipről, ha már nem takarja a hűtés. Kíváncsi vagyok rá én is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #9 üzenetére
De akkor az intel alap driver-je 100%-ban támogatja így kártyás verzióban is?
-
gabyka
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Így van, az alsó kategória alja, de ebben a szegmensben nem is volt az utóbbi pár évben tolongás. Htpc és tsa-i sokat profitálnának belőlük, jóval korszerűbbek ezek a kártyák, illetve feljebb a koca-játékosok is találhatnak megfelelőt Maguknak.A mai gamer-kártyák kezdenek sokat fogyasztani a konnektorból, erővel győzünk az optimalizáció felett
Szerk.: "hogy" elé vessző kell mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS ROG Swift PG348Q 34 UWQHD Gamer Monitor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest