- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Akkor félreértetted, nem a véleménynyivánítás szabadságát ellenzem,hanem a módját. És nyilván csak akinek az inge, az vegye magára.Azt a módot, ahogy egyébként pl ebben a hsz edben is szép lassan eljutsz az 'egyesektől' a 'mindenki' ig, akik ráadásul még nyálzanak is.😃
Egyébként meg, simán csúsztatás topikokat, csoportokat degradálni az alapján, mintha tömegével lennének olyan állíttlagos személyek, akik hol hms fanok, hol nyálcsorgatva édesanyjukat eladnák egy kis gms ért. Biztos van(??) ilyen is. Mint mindenféle ember. De mint több huawei topik, csoport tagja, gms topik létrehozója, én ezeket nem tapasztalom ennyire meghatározó módon, mint ahogy próbáljátok beállítani és a végén már azt SUGALLVA, hogy ezek mind ilyenek ám ott. Én max azt tapasztalom, ami bosszant, hogy ama, általam hms szektásoknak titulált felebarátaim közül PÁRAN, a térítő tevékenységük során, vélhetően önnön igazolásuk (többféle eredővel) miatt, félretájékoztatják azokat, akik éppen informálódni akarnak: a minden megy hittételüket kántálva. Ami így szintén erős csúsztatás és szubjektív alapú.
Csakhogy itt sokan nem telefonokról mondják ugye el.a véleményüket, hanem azok használóiról, aztán továbbvive a dolgot ami a legbossszantóbb azok topikjairól pl, ahol TÖMEGES trollkodás,meg nyálcsorgatás van.Mert ott amúgy mindenki szeriint hms en minden is megy. Biztos én vagyok a kivétel ott aki erősíti a szabályt. Nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs könnyű helyzetben mostanában a kínai gyártó, de a csúcsmodellek egyelőre biztosan nem állnak le, a P50-trió várhatóan bő egy hónap múlva bemutatkozik.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest