Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87 #131 üzenetére
Azt írtad, csak nem tudom, melyik alap dolgokat. Telefonálni, netezni lehet vele, kezeli az alkalmazásokat, az értesítéseket. Ezek az alap dolgok. Ezeket az OS tudja. És még mást is.
Az, hogy van-e esélye, vagy használható oprendszer, az két külön dolog. A történelemben sokszor láttuk már, hogy nem mindig a jobb fog győzni. De itt nincs szó ilyesmiről, az MS több lábon áll, a telefonok az ökoszisztéma egyik darabja.
Amit írtál, ahoz képest van másik modell is, amit az apple követ. Szerintem az apple-nek is van esélye.
A google nem fogja megoldani az univerzális app izét, mert egyrészt nincs tele a világ google oprendszerrel futó pc-vel, konzollal, stb. Másrészt nem tudom, mi az, amit az MS nem normálisan old meg.
Jó lenne, ha leírnál pár konkrétumot, mert lehet, hogy igazad van, csak a hsz-edből ez nem derül ki.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87 #127 üzenetére
Az, hogy nem érdekli őket, nem jelenti azt, hogy szar is. Nagyon jól összerakott, szerethető rendszer ez. Főőleg, hogy a kezdeti bugokat kijavították.
Melyik alap dolgokat nem tudja? Szerintem az alap dolgokat pont tudja, nagyon is jól. Ami néha hiányzik, az pár extra funkció innen-onnan. De pl. ígérik a duplakoppos ébresztés visszahozását is, folyamatos a fejlesztés, és nem kell éveket várni egy frissítésre.
-
hroberto
veterán
válasz
aprokaroka87 #127 üzenetére
Ilyen semmitmondó hsz-re mi szükség van?
-
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87 #125 üzenetére
Az OS szerintem rendben van. Stabil, gyors, szép, jönnek a frissítések, prímán használható.
Nyilván van hova fejlődni, de nincs ezzel baj, legalábbis egyelőre nem látok nagy bajokat a rendszerrel. -
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87 #122 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
Egyébként mást is fejlesztenek, sőt, tulajdonképpen leginkább mást fejlesztenek.
De te most az OS-re, vagy a HW-re gondolsz? És azon belül melyikre?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest