- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
aprokaroka87 #131 üzenetére
Azt írtad, csak nem tudom, melyik alap dolgokat. Telefonálni, netezni lehet vele, kezeli az alkalmazásokat, az értesítéseket. Ezek az alap dolgok. Ezeket az OS tudja. És még mást is.
Az, hogy van-e esélye, vagy használható oprendszer, az két külön dolog. A történelemben sokszor láttuk már, hogy nem mindig a jobb fog győzni. De itt nincs szó ilyesmiről, az MS több lábon áll, a telefonok az ökoszisztéma egyik darabja.
Amit írtál, ahoz képest van másik modell is, amit az apple követ. Szerintem az apple-nek is van esélye.
A google nem fogja megoldani az univerzális app izét, mert egyrészt nincs tele a világ google oprendszerrel futó pc-vel, konzollal, stb. Másrészt nem tudom, mi az, amit az MS nem normálisan old meg.
Jó lenne, ha leírnál pár konkrétumot, mert lehet, hogy igazad van, csak a hsz-edből ez nem derül ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Warhammer 40.000
- Steam topic
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest