- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
nyisziati #32 üzenetére
""Pont ezért nem jut sehova a Linux közösség, meg képtelenek a problémákat belátni és elfogadni hogy léteznek, hanem csak küzdenek a nagy nem létező ellenség ellen. "
Ez tökéletesen így van."Természetesen ez nincs így. Másrészt a linux nagy része desktop vonalon nem pénzorientált módon működik, hanem az a lényeg, hogy a kezük alól kiadott szoftver jól működjön.
A többire:
Általában én szoktam elmondani a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy szerintem a túl nagy népszerűség nem tesz jót a linuxnak. Mégpedig azért, mert a windowsra nevelt társadalom a windowsos beidegződésével szintén windowsként akarja használni a linuxot. Ez pedig már egyre jobban meg is látszik rajta.Szóval mielőtt személyeskednél, esetleg átgondolhatnád, hogy némi logika is rejtőzik az egyes gondolatok mögött, amitől még nem lesz valaki skizofrén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest