Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
nyisziati #32 üzenetére
""Pont ezért nem jut sehova a Linux közösség, meg képtelenek a problémákat belátni és elfogadni hogy léteznek, hanem csak küzdenek a nagy nem létező ellenség ellen. "
Ez tökéletesen így van."Természetesen ez nincs így. Másrészt a linux nagy része desktop vonalon nem pénzorientált módon működik, hanem az a lényeg, hogy a kezük alól kiadott szoftver jól működjön.
A többire:
Általában én szoktam elmondani a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy szerintem a túl nagy népszerűség nem tesz jót a linuxnak. Mégpedig azért, mert a windowsra nevelt társadalom a windowsos beidegződésével szintén windowsként akarja használni a linuxot. Ez pedig már egyre jobban meg is látszik rajta.Szóval mielőtt személyeskednél, esetleg átgondolhatnád, hogy némi logika is rejtőzik az egyes gondolatok mögött, amitől még nem lesz valaki skizofrén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest