- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
Azóta elrepült az idő és sikerült 17.000Ft-ért egy FSP Hexa+ 500W-s tápra szert tennem! Köszönöm! -
Chabee
tag
Kicsit jobbat? Mi a jobb ennél? (komolyan érdekel!) Kicsit nagyobbat? Minek? Ugye most olyan tápokról beszélünk amit 10eFt-ból (nem, nem 11eFT, nem 15eFt) kijön mert nincs több pénze rá. Ezzel a sommás hozzászólással többet ártasz mint használsz. De ha tudsz jobbat hajrá, linkeld. Nem lejegelt (és ezáltal nem megvehető) használt cikkeket, hanem új 3 év garis minőségi tápokat. A másik dolog, hogy mégis minek nagyobb? Nézd meg a mostani konfigját, jó ha fogyaszt 150W-ot. Gondolod, hogy aki ilyen problémával küzd, hogy max egy tizesből akar tápot venni, az holnap vagy egy év múlva Vega-t vesz a Ryzen mellé ehhez a táphoz? Az a 100-120eFt amit majd gépre fog költeni a jövőben, az se teszi majd lehetővé, hogy olyan csúcs cuccokat vegyen, aminek már kicsi a 350W. Szóval szerintem ha segíteni akarunk, márpedig a posztoló ezt kérte és vesszük a fáradságot, hogy ide írunk, akkor tényleg segítség legyen a hozzászólás.
(Bár ez válasz lett, de kéretik általánosan értelmezni a fent leírtakat!) Peace!
-
Dr. Romano
veterán
-
Delta, FSP, Chieftec. Ebben a sorrendben. Ha olcsón jó tápra lenne szükségem én ezt venném. [link] Újonnan egy tízesből nem nagyon fogsz ilyen minőségű új tápot kapni. Én a brand gépekből bontott használt tápot sem vetném meg a helyedben. Azok valóban tartós minőségi darabok.
-
Tamás88
őstag
válasz
MineFox54 #14 üzenetére
Itt ha hardweraprón is lehet találni minőségi tápokat, mint pl. ez itt (nem az enyém). Amúgy én is pont azért írtam, hogy korábban, mert egyfelől biztos, hogy fogja vinni a konfigot (tehát nem lesz kicentizve) másfelől meg tovább tudja vinni, tehát nem kell majd még egyszer megvennie.
-
Dr. Romano
veterán
Egy időben a jófogáson fillérekért toltak minőségi tápokat mert gondolom kevés volt a "powerusernek" a ráírt 300, 350W.
1500Ft körül szereztem Asus (delta), FSP, Csifi tápokat anno. -
Chabee
tag
Szia!
Hogy ne kelljen keresgélni:
Ha Pesten laksz szépen elsétálsz érte és még szállítási díj sem lesz.
-
törölt tag
válasz
magmakocka #8 üzenetére
Jaja a value a tapoknal olyan mint az Eco a kocsiknal. A minőség jele! Csak a kategórián belül legjobb, leg kiemelkedőbb kaphatja meg sok teszt után
Ha a linkelt topik tetején az összefoglalóban megnézed a táblázatot, akkor rájössz hogy:
Pont minden kérdésedre választ kapsz
Hogy a géped nem igényel 500w-ot
Hogy mi a javasolt. -
magmakocka
aktív tag
Üdv!
Még a haverom küldött nekem egy Chieftec tápot, hogy nézzem meg. Szerintetek, vagy szerinted. Ez a táp teljesen alkalmas lesz a gépemben?
-
Tamás88
őstag
Nos általában azt szokták mondani, hogy a tápon nem szabad spórolni. De mivel mondtad, hogy 10k fölé nem szeretnél menni, ezért a következőket tudom javasolni.
Először is csak és kizárólag minőségi gyártókat keress (itt gondolok pl. FSP, vagy Chieftek, stb. tápjaira)
Célszerű 400W-ot becélozni, mivel az ennék kevesebb tápoknál minőségi gyártók ide vagy oda, de előbb utóbb kifogyhatsz belőle.
Illetve amennyiben lehetséges, akkor olyan legyen a táp, amiben vannak védelmei, ugyanis egy esetleges károsodás esetén kevesebb lesz a valószínűsége annak, hogy magával vigyen bármely eszközt.Remélem hasznosnak fogod találni a hozzászólásomat.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Erre a 350W-os FSP is megfelelne talán. Mondjuk ez
Vagy marad a használt, 5-10 között jóval jobb darabok is vannak már.
-
Viktor77
titán
És a milyen tápot vegyek topic azért nem felel meg, mert...
-
sanzi89
addikt
Az ilyen kérdések megválaszolására van a Melyik tápegységet vegyem? topik. Felesleges ezért Logout-ra írni.
-
MineFox54
őstag
válasz
magmakocka #2 üzenetére
Persze hogy hiányos mert nem tudok ajánlani addig amíg nem mondod meg hogy honnan ajánlhatok...
"olyasmi tápra" milyenre? Használtra? Egy jó minőségű, és állapotú használt táppal jobban jársz, mint bármelyikkel kb. amit 10-ért tudsz venni újonnan. Nekem az a jelmondatom, hogy inkább használtan olyat, ami arra terveztetett hogy működjön, mintsem újonnan egy olyat amit arra terveztek hogy gagyi legyen, elromoljon.
-
MineFox54
őstag
Használt játszik? Ha igen, bőven vannak ennyiért jó darabok.
Ha nem, picivel drágábban találsz FSP Hexa pl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A cím megtévesztő lehet, de a lényeg a lényeg, hogy terveznék venni egy tápot, ami hatékonyabb, sok ideig bírja és a...
- Villanyszerelés
- Linux Mint
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest