- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
CriticalHit #54 üzenetére
Ez is egy vélemény.
-
gyimger
őstag
Én most végeztem a sztorival (normalon, most jön a classic), és teljesen olyan érzésem van, mintha ugyanazt a remek sztorit először élveztem volna végig, csak szebb körítésben. Lehet szőrszálhasogatni, hogy mi miért milyen és miért nem olyan, mint 18 évvel ezelőtt, de szerintem semmivel sem kevesebb ez a játék, mint a régi.
Pedig nemrég még fintorogtam, mert a Just for relaxation küldetést alapjaiban megváltoztatták, de lett egy fasza lopakodós küldetésünk, ez van. Aki nem elégedett, feltelepíti a 18 éves eredetit és élvezi azt minden pompájában.
-
gyimger
őstag
válasz
cocobanana #15 üzenetére
Ez nem az a játék. Amit vállalt, teljesítette. Lehetett volna benne tömegközlekedés, mellékküldetés, tankolás, autótuning, karakterfejlődés, aluljáró, felüljáró, bandák, tankok, repülők, stb. De mondok valamit, az eredetiben sem voltak! Ez egy 40$-os játék, ami nem akart Saints Row lenni, hanem csak az, ami.
CriticalHit kolléga megjegyzését sem értem. A leszereplés a Mafia 3 volt, ez egy jóra értékelt játék, Metacritic 76%-kal, Steamen "Nagyon pozitív" értékeléssel. Én vagyok a legjobban meglepődve, a harmadik résszel sosem játszottam, az elsőt meg mindig etalonnak tartottam. -
gyimger
őstag
Nekem nagyon tetszik. Egyelőre csak a sztorit próbáltam, de nagyon jó. A város olyan élőnek tűnik, mint a második részben. Nagyon jók a hangok, a fegyverek nagyokat szólnak, a
HarleyHaverley nagyokat búg, a kerekek csikorognak. Szidják az autóvezetést, de én semmi extrát nem vettem észre (billentyűzettel), a járművek lomhák, nyilván, de milyennek kéne lenniük. Az ellenfelekbe egy-két lövés is elég, nem úgy, mint az eredeti első részben. Eddig teljesen meg vagyok elégedve vele. -
gyimger
őstag
Volt, hogy kételkedtem, de jól sült el! Árad belőle az első rész hangulata.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest