Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- GAI: Poor Volta...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Hát köszönöm srácok; korrekt szép részletes írásokat adtatok.
Igazából ha meggondolom hogy 10-12€/részel jövök ki belőle és amúgy sincs meg csak az első, lemezesen, ennyit biztosan megér.
Azt hiszem beruházok rá, oly régen vágytam az első felújítására és nem is reméltem ilyen nulláról való felépítést, szóval ha nem is 100%-os, de láthatóan kellemes.
Már csak arra leszek kíváncsi mit szól a 1080-am hozzá,az a szűk keretszmetszete a gépemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Érkezés alatt. ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest