- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocobanana
tag
Én nem játszottam az 1 részével, de 2-3-al igen, és ez ugye ez remake. Streamek alapján ugyanolyan, mint 2-3. rész, hogy oké van egy város emberekkel, de nem tudsz bennük mit csinálni. Az egész egy mű és nem él a világ benne. Kocsmákba nem lehet bemenni, lerészegedni, nem lehet félkarú rablózni, lakásokba nem lehet betörni, prostizni sem lehet. Hol vannak a biciklik? Az egyéb tevékenységek? Mellékküldetések? Sajnos ez a játék is olyan hibába esett, mint az összes ilyen játék, amiben teremtenek egy mű világot és nincs benne semmi aktivitás, csak az előre megírt story scriptekkel operál. Remélem Cyberpunk 2077 megmutatja, hogyan is kell világot teremteni, story küldetések mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest