- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Korábban már jeleztem, hogy másnak is van gondja ezzel a típussal, vagyis lehet, hogy nem a jelszinttel van probléma. Sajnos amíg nem szerzek belőle egyet, nem tudom megmondani, hogy tuner, szoftver, vagy felhasználói hibáról van-e szó. Kis szerencsével, valamikor a héten kapok belőle. Ha nálam nem rosszabb, mint a többi, akkor a hibát máshol kell keresni. Ha viszont a tunerrel van gond, akkor azon semmilyen antenna nem segít. Addig nézd meg pl. TSReader-rel, hátha az mást mond.
-
Jaja, ismerem az oldalt.
Egyébként Leadtek tulajdonos vagyok, egy TV2000XP Expert-tel.
Most egy WinFast DTV2000 H-t tervezek venni. Ami szimpatikus benne, hogy két antennát lehet rádugni, és így majd tudom váltani a DIGI.TV-t (analóg jel), meg a tetőantennát (HD digitális adások).
Gondolom a progija, a PVR2-vel menni fog. Meg, hogy a tetőantennán is minden fasza lesz.Remélem majd minden úgy müxik, ahogy gondolom, és majd az olimpiát nézhetem full HD-ben
-
Füleske
addikt
Van mpeg 4 dvb-t tuneres tv is , mondjuk inkább a drágábbak között. Plusz ha netalántán nincs benne kártyafogadó , akkor azzal is max az ingyenes csatornákatt lehet venni. (m1 , m2 , duna , atv , hirtv , pr1me , viasat 3) Remélem a kártyájukat nem kötik majd a saját boxukhoz , mivel akkor a kártyafogadó se ér semmit illetve más típusú boxot se lehet használni.( Sajnos elég sok szolgáltató csinálja ezt pl. digitv , t-kábel , vidanet...)
-
Yoshida
aktív tag
Ja és a TV-kben ugye általában csak mpeg2-es dvb-t tuner van (legalábbis a magyar "szakirodalomban" ezt írják) ha van egyátalán. A most elnyert tenderben pedig mpeg4-es tömörítés lesz, így csak a PC-ben digitális tunerrel rendelkezőknek nem lesz gondja, aki LCD/Plasma TV-t vett vesz, annak az mpeg4(/h.264) kompatibilitás is lényeges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest