- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
az m2-vel az a baj, hogy az analóg képet most összenyomva adják és rosszabb az adás minősége is, mint az m1 analóg SD. Ez az átállás óta van náluk. Erre azért figyelhettek volna. példa ITT. Sokkal kisebb a hasznos képméret... Ezt miéert kellett?
A víz pedig valóban egy problémás terület, mert a prediction, motion estimation eljárások se nagyon tudnak mit kezdeni vele és nyilván nem lesz annyira jó tömörítés után, mint pl. egy fehér fal.
-
PuMbA
titán
Nem ugyanaz készítette,de szerintem ~5800kbps-es x264 akármilyen beállítással jó képet kellene hogy adjon.
Közben letöltöttem egy NBC-HD-s videót (200m gyorsúszásról) ~4500kbps de a víz ugyanolyan - mozgásban nagyon mosott. Úgy látszik akkor,hogy ez van,de állóképnél vagy kisebb mozgásoknál olyan éles a kép ,mint egy HD filmnél. -
PuMbA
titán
A BBC-HD is újratömörített volt 1080iből az mégis jobban nézett ki,de nem ez a lényeg,hanem ,hogy elmarad az összes HD cucctól amit eddig néztem(mind újratömörített volt,mivel 1080p felesleges az 1280x800as kijelzővel rendelkező laptopomra).
Ez az újratömörítés ~5800kbpses x264 tehát jó képminőségű kellene ,hogy legyen.Ennyi bitrate bőven elég 720p-nek.Szek: Transformers 720p ~4300kbps verzió van nekem és sokkal szebb a víz benne meg az egész kép (tisztább,részletesebb).
-
Jaja, láttam azt a képet, valóban szép, meg a másik is.
Bár itt azért mások a körülmények, viszonylag állóképről van szó, kevés mozgással, jó megvilágítással (nappal) és kicsi mélységgel.
Ez mondjuk kifejezetten szar lett. Még a logó is veszített minőségéből
Ezen meg teljesen rendben van. Juj, ez meg kifejezetten okádék lett. Pedig mindegyik ugyan olyan körülmények között készült.
Jól látszik ezekből, hogy mikor fix, álló képet kapsz le, az szép, viszont ha éppen kameramozgás közben, akkor sokat romlik.
Ez az interlaced miatt van vajon?Jobb lenne progresszívben?
Amikor már HD-ben az ismétlés előtt bemondta az m1-en a csaj a stúdióban, hogy akkor most mi következik, akkor nekem ott leesett az állam, az annyira kristálytiszta volt.
Talán majd a nemsokára kezdődő előtt is lesz ilyen, megpróbálom lekapni.
-
Félek codec beállítással lesz nálam valami bibi, mert folyamatosan nézve jó és szép volt, de aztán a lementett képek már nem annyira, lehet a PVR2 képlopója nem az igazi, meg capture-ölés közben durván beszaggatott.
Időintervallumnak 500ms a minimum amit be lehet neki állítani, lehet az túl sok.No para, már 02:45-kor (2,5 óra múlva) készíthetsz további képeket, amint Tóth Anita sportlövész a női 10m légpuska selejtezőjén vesz részt
-
Sajnos csak ezt az egy típust láttam 2 antenna csatlakozóval. Igen, valóban egy kicsit régebbi típus (2006-os kb.), de az újak közül nem láttam hasonlót.
Mit javasolnál akkor, hogy tudjam a DIGI.TV-s kábelről jövő cuccokat, meg a tetőantennáról jövőket egyesíteni 1-be gond nélkül? Az oldaladon ezt a CardMate-et láttam, mint megoldás. Viszont ez ahogy írtad, csak valami Deluxe csomagban van, én meg olyat nem láttam itthon.
Hogyha megoldható az egyesítés hibátlanul, akkor a WinFast DVR3100 H lenne a kiválasztottam
-
Áhh... Csak hülyén fogalmaztam és rosszul olvastam. Szóval én végig azt hittem, hogy a DVB-T-ről beszélünk (ezért is írtam a TV-be épített set-top-box-ot). Csak ugye közben beszéltem a suliról meg a műholdas dolgokról és összekevertük.
DVB-S képes TV-t én sem láttam, annak nem is valószínű az elterjedése.
Tehát a DVB-T-ről beszéltem én is. Elnézést a félreértésekért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest