- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én meg olyat nem láttam, aki Cloudot használt volna. Ósdi ismerőseim vannak.
Vagy csak szimplán nem telefonbuzik (nem félreérteni), nincs beállítva nekik ilyen. Nincs belőve nekik natív emailkliens, sem cloud, se anyámkínja. Egyszerűen csak telefonálnak, alkalomadtán neteznek a telójukkal.
Ők leragadtak annál a tök egyszerű megoldásnál, hogy ha itt van a kezünkben 2 telefon, és át akarunk küldeni egymásnak valamit direktben, akkor átküldik, és nem kerültetik meg a cuccal a fél világot, csak mert az most a trendi. Szóval nekik igenis jól jön a BT küldés.(ritkán, de olyankor hasznos és egyszerű)
Ilyenkor nem akarnak facebook jogosultságokkal szarozni, emailt írni és belépni, hogy fogadjam, cloudot emiatt beállítani, stb. Egyszerűen csak eljuttatni az egyikről a másikra. A fenti maceránál még egy MMS is egyszerűbb. Ugyanúgy pénzes, és minőségvesztés is van, de nincs vele szarakodás.Aztán persze, lehet, hogy ezeket csak egyszer kéne belőni, meg megszokni, onnantól könnyen menne, de le vagyok maradva, meg szeretem az egyszerű megoldásokat. Ill. minden ismerőssel ezt eljátszani, nekik is elmagyarázni mégiscsak macerás.
madgie: Wifi-vel lehet egymás között direktben küldeni?
Most komolyan kérdezem. Mindenki emlegeti, hogy wifi-n küldeni milyen egyszerű. Ez konkrét teló-->teló küldést takar vagy teló-->internet/cloud/akármi-->teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged