Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Database
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy ugye az a tény van hogy windows live-al kell bejelentkezni hogy tudjunk bármit is letölteni, na most én csak wifivel szándékozom használni a netes dolgokat, de mi van ha lecsatlakozok wifiről? kilehet jelentkezni a live ról? feltöltő kártyás vagyok nem akarok pórul járni :S válaszotokat előre is köszönöm
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok a telefonba van kb 300 névjegyem SIM-re miként tudnám áttenni? Mivel másik telefonba szeretném a kártyát használni, de ez a bluetooth-os átküldés halott ügy....
-
Lacuss20
senior tag
Frissítés után rootolható még a 800-as lumia?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #58 üzenetére
meddig tudsz csörgetni egy telefont mielőtt a szolgáltató abbahagyja a hívást? ilyen alapon megpróbálom a szomszéd szifonjába berakni a showder klub összest összapakolva 1 mixbe ( 4 nap), meglátjuk mit csinál vele a telefon. majd átrongyolok a galaxy s3-ra s ott is megpróbálom berakni a 4 napnyi zenét csengőhangnak.
tényleg! kinek a leghosszabb a csengőhangja?
-
dontdoit
tag
Jó cikk ez kéremszépen, de vajon megéri megvenni most a 800ast vagy várjak a 620-ra?
-
rep3at
őstag
válasz
Napfénysüti #121 üzenetére
Nekem azért néha hiányzik, bár nem égető a probléma. Nyaralásnál tud elég kellemetlen lenni ha nem tudsz zenét fogadni akár gépről akár másik készülékről, engem ez zavart az iPhone-ban is.
-
rep3at
őstag
válasz
Napfénysüti #119 üzenetére
Nyilán, nekem is van, csak ha át szeretne nekem küldeni valaki valamit akkor praktikusabb a bt, nagyobb az esélye a kompatibilitásnak mintha lenne mobilnete + Dropboxa vagy Skydrive-ja.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #60 üzenetére
Eleinte én is furcsálltam ezt a korlátozást de kerestem programmal magamnak tetsző csengőhangot és ezzel elvagyok, úgyse hallgatnék végig mondjuk 2 percet egy számból mire felevszem.
Ettől függetlenül a korlátozást én se értem. -
Cyberpunk
félisten
Én is váltok droidról, de én WP8-ra meg Samsung.
-
Osynho
addikt
A vitába nem kívánok beszállni (viszont nagyon élvezem a vélemények íly módon történő ütköztetését
).
Viszont elgondolkoztatott a dolog és gyorsan feltettem a dropboxot a telómra (One S). És nagyon jó dolog! Korábban is telepítettem, de nem mélyedtem bele. A legpraktikusabb dolog, hogy az éppen készített fotót, azonnal feltölti a cloud-ba, be lehet állítani, hogy wifivel, vagy mobil neten keresztül. Én wifire állítottam, így a telefon akkor tölti fel, ha wifit talál (manapság azért sok helyen van, de az is jó, ha itthon szinkronizál). Tehát van egy mentésem róla, törölhetem is a telóról. Ezután feltettem a pc-mre is a programot, így arra is automatikusan letöltődik a fotó, tehát nem kell BT, meg külön wifi-s program, amivel további sok kattintás, mire átér a kép. Aidroidot használtam, jó kis app, de így még egyszerűbb az életem. Szóval most megvan a felhőben, ahonnan bármikor megoszthatom akár mobilnettel is (így nem csinál akkora adatforgalmat, mint ha direkt a telefonról tölteném fel, de ez csak feltételezés), ráadásul a gépemen is megvan minden, vissza tudom nézni, szerkeszteni, törölni.
Gondolom ez az egész sokaknak evidens, de én most rácsodálkoztam, hogy mekkora királyság.
A bt-t én rég óta nem használok, bár tényleg lehet olyan élethelyzet, amikor jól jön és nem csak fájlküldésre jó, hanem billentyűzet, füles is csatlakozhat vele.
-
aram01
nagyúr
ez tök új volt nekem,köszi az írást
-
BiP
nagyúr
Én meg olyat nem láttam, aki Cloudot használt volna. Ósdi ismerőseim vannak.
Vagy csak szimplán nem telefonbuzik (nem félreérteni), nincs beállítva nekik ilyen. Nincs belőve nekik natív emailkliens, sem cloud, se anyámkínja. Egyszerűen csak telefonálnak, alkalomadtán neteznek a telójukkal.
Ők leragadtak annál a tök egyszerű megoldásnál, hogy ha itt van a kezünkben 2 telefon, és át akarunk küldeni egymásnak valamit direktben, akkor átküldik, és nem kerültetik meg a cuccal a fél világot, csak mert az most a trendi. Szóval nekik igenis jól jön a BT küldés.(ritkán, de olyankor hasznos és egyszerű)
Ilyenkor nem akarnak facebook jogosultságokkal szarozni, emailt írni és belépni, hogy fogadjam, cloudot emiatt beállítani, stb. Egyszerűen csak eljuttatni az egyikről a másikra. A fenti maceránál még egy MMS is egyszerűbb. Ugyanúgy pénzes, és minőségvesztés is van, de nincs vele szarakodás.Aztán persze, lehet, hogy ezeket csak egyszer kéne belőni, meg megszokni, onnantól könnyen menne, de le vagyok maradva, meg szeretem az egyszerű megoldásokat. Ill. minden ismerőssel ezt eljátszani, nekik is elmagyarázni mégiscsak macerás.
madgie: Wifi-vel lehet egymás között direktben küldeni?
Most komolyan kérdezem. Mindenki emlegeti, hogy wifi-n küldeni milyen egyszerű. Ez konkrét teló-->teló küldést takar vagy teló-->internet/cloud/akármi-->teló. -
-
Tud hát, de a BT akkor is kell. Nem láttam még embert az elmúlt 1 éveben aki mással próbált volna meg átküldeni bármit is gépre vagy telóra (környezetembe). Sok év kell mire kihal a BT. Az infra is sokáig húzta.
Mr.Csizmás! Téged mi lelt? Nem votáá ilyen! Én vagyok a gonosz lelkű!
-
Dave™
nagyúr
válasz
Kolondrum #86 üzenetére
Szerintem már a 30k-s belépő droidok is bőven tudnak cloud szolgáltatásokat használni, illetve emailt küldeni fogadni, ergo nem tudom ez a 200k honnan jött. A cikk alanya is 60k dominóban, a Pureview 808 mennyi is volt? Tud wireless is szinkronizálni a számítógéppel, tehát onnan is el lehet küldeni, ha úgy kényelmesebb. Nehogy már te sértődj meg egy olyan trollszagú indító hozzászólás után...
typo volt...
#89: akkor te tényleg a múltból jöttél. Esetleg picit ferdítesz, de a lényeg változatlan. BT akkor is kell és punktum! A 7.8-as frissítésbe bekerül, hogy megnyugodj, de gondolom továbbra is a symbian a király...mert csak!
-
Mobilneten pénzért? á á!
Akkor mivel küldöd át a képeket és úgy mindent? Mert ha én rádugom a gépre azonnal tölti is amit nem tartok egészségesnek aztán meg a csati is erősen kopik hosszútávon, mivel rengeteg dolgot szoktam átkülédeni gépre nem egyszerre ez egy büntetés lenne a telónak. Mailben macera és lassú. Wifivel megy a cucc de ősszeakad az opera minimmel ezért kiesett a program. Megint visszakanyarodtunk a BT-re. Folytatható a sor pl azzal mivel küldesz át bármit is a munkatrásaidnak,haverokban bárhol? Neked van időd mailben küldözgetni vagy esetleg mindenkinek 200K-s telója van? Nem tudom nálunk a takarítók örülnek ha 60k a havi fizujuk. Tudod, jól, hogy a BT kell.
Nekem elégvolt a topciból! Legyetek jók! -
Dave™
nagyúr
válasz
Kolondrum #82 üzenetére
2012 végén BT-t fájlküldésre? Minek, amikor ott a számos cloud szolgáltatás, DLNA, email, vagy Nokiánál most már a Photobeamer akiknek ez nem lett volna elég? Annyira értelmetlen... Erre is van egy idézetem!
-
Ez kb olyan volt mint mikor akartam küldeni a telóm vevőjének egy képet BT-n, hogy teszteljük le, de vakarva a fejét azt mondta az almában az nem fog menni. Egy vicc! Sok ilyen vicc van a win mobilokkal. Elsőre el sem hittem őket, de olvasva több helyen hát kénytelen voltam. Azért látom fejlődik. OFF!
-
SentryGun
aktív tag
OFF
Semmi különös, egyszerűen unom.
Másrészt teljesen felesleges nekem, ugyanis 3 dologra van szükségem: telefonálás, sms, e-mail szinkron és naptár. Ezt egy qwerty-s telefon is tudja simán. BB-t meg nem veszek, mert minek, "márka e-péniszre" meg nincs szükségem...
Ha nagyon indokot kellene mondanom, akkor az üzemidő. A naponta állandó töltögetés nekem nem fekszik. A másik meg, hogy akárhány program van, mindenhol másutt vannak a kezelőgombok, azaz "vakon"/kocsiban kezelhetetlen. -
amanoba
őstag
válasz
Mr.Csizmás #75 üzenetére
oké, droidon megy.
de ha nem vagy jártas almával, azt ne mond hogy ott sokkal egyszerűbb feltenni egyéni csengőhangot. -
amanoba
őstag
válasz
Mr.Csizmás #58 üzenetére
tetted volna fel neki a találó nevű free ringtones nevű appot, azzal kb. 2 pöttyintés a képernyőn, és magának keresgélhet, válogathat kedvére. (nem kell vágni, szerkeszteni)
-
Gondoltam, hogy nem ússzuk meg a szokásos trollokat.
Am jó írás! -
rep3at
őstag
válasz
SpaceboyD. #68 üzenetére
Nem kötözködni akarok, itt egy hozzászóláson belül illik válaszolni.
-
virkir
veterán
válasz
SpaceboyD. #68 üzenetére
Akkor hamárakkor.
Igazán válaszolhatnál a 34-es hsz-ben feltett kérdésemre. -
Options
csendes tag
Köszönöm a térképpel kapcsolatos válaszokat!
Nekem csak alsó kategóriás Androidos telefonom van, ezért is érdeklődtem, hogy mi a helyzet az okos Nokia táján.
Azért jó dolog, hogy nem kötelező a FB-s app, főleg a gyári. Androidnál is, van egy pár, gyári program, amitől, szívesen megválnék, csak nem tudok. Rootolni, főzött ROM-nál, az a gondom, hogy időm nincs rá, illetve, ha elvétek egy lépést, akkor irány a szerviz. -
-
SpaceboyD.
csendes tag
"Lehet,hogy rossz helyen kérdezem,de az N 800-zal az a gondom,hogy a Viber,Skype ill Whats app applikációk csak akkor működnek ha éppen használom vmelyiket,képernyőzárnál nem jelzi a hívásokat illetve az üzeneteket. Mi a teendő ?"
Nem kérdezed rossz helyen és MÉG nem jelzi a hívásokat és az üzeneteket ha WiFi hálózaton csatlakozol.
A 7.8 -as frissítés egyik fő "attrakciója" lesz, hogy lezárt képernyő mellett is tartja a WiFi kapcsolatot, és akkor már ez is meg lesz oldva.
Persze akkor meg lesz majd a sírás, hogy "jajj, amióta 7.8 -as frissítést felraktam, nagyon gyorsan merül az akkumulátor."
Ha mobilnet -tel csatlakozol, és jól állítod be az alkalmazást, elméletileg lezárt képernyőnél is kapsz értesítést már most is.
-
BiP
nagyúr
40mp után újrakezdi, gondolom. Végülis ez nem olyan vészes akkor.
Mondjuk szerintem is értelmetlen korlátozás (magában, hogy korlátoznak valamit), de szerintem olyan, amivel együtt lehet élni. A csengőhang lényege az, hogy észrevedd, hogy csörög a telefon, nem bulizni kell rá.
Ez olyan, mint a monitoron a képernyőkímélő. Kb. tök mindegy, hogy milyen, mert úgyis akkor megy, amikor nem látod -
franc0
őstag
Bocsánat, nekem csak 5 évig volt ugyanaz.
Mégis zökkenőmentesen átváltottam. Nem értem, miért kell ilyen földhözragadtnak lenni.Benőke
Szerencsére én nem hagytam magam beszopatni a google feneketlen adatbázisába, így fájdalommentes lesz elhagyni a szolgáltatásaikat. Tehetnek egy szívességet.
-
Benőke
őstag
Egy komoly változás : Januártól nem szinkronizál Windows Phone-nal a Gmail
-
virkir
veterán
khm...
Normálisnak tartom magam ( más nem biztos) de ami csengőhangot használok már több mint tíz éve az pl pont nem fér bele a 40 másodpercbe csak elég hüjjén megvágva és azt is megnézem ahogy észreveszed a rezgést mondjuk egy átlag autóban pályán 130-nél zene mellett.
Mert gondolom nem farzsebben tartod ott a telefont. Nekem még bömbölő csengőhang mellett is beletelik jó időbe. -
franc0
őstag
válasz
Mr.Csizmás #60 üzenetére
"munkatársam felesége "
Jah így már értem. Mert amúgy normális ember le se szarja a csengőhangját, amúgyis 90%-ban rezgőn van.
-
Mr.Csizmás
titán
-
kokyt
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #58 üzenetére
Androidot használok
Itt is vágom a csengőhangokat, és nincs 40 mp-nél hosszabb, és 1 megánál nagyobb egyik sem. Szimpla trollkodásra ettől a csengőhangos f*szságtól még a csempés téma is jobb.
-
Mr.Csizmás
titán
-
kokyt
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #55 üzenetére
"vicckategória, 2012-ben max 40 sec"
Jah... pedig én végig szeretném hallgatni azt a k*va számot mielőtt felveszem!!!!444
-
franc0
őstag
válasz
rbalint88 #51 üzenetére
Nézd, a tömegeknél lehet. Én gondolkodom is.
Először is, én használom a térképet, tehát fontos. Másodszor, a Lumia sokkal igényesebb. Harmadszor, a WP7.5 is tud mindent ami kell, én már nem arra hokizom, hogy magasabb verziószánú a szoft a telómon. Mert amúgy ez a kutyát nem érdekli. -
Mr.Csizmás
titán
vicckategória, 2012-ben max 40 sec, 1 mega csengőhang, és egy kép lerántásához is egy 100megás program telepítése szükséges..........
no offense, de ha dokkolóprogramos megoldást akartak mindenképp, az almáról vehettek volna példát
-
rep3at
őstag
válasz
SpaceboyD. #42 üzenetére
Kicsit többet használd a szerkesztés gombot mert figyelmeztetés lesz a vége, a te hozzászólásaiddal van tele a topik!
Be volt pipálva az Outlookkal való sync, persze nem csinált semmit, Nokia accounttal nem próbálkoztam, Gmail adott volt, a Live fiók is erre a címre van regisztrálva. Sajnos én a névjegyzéket egyedül vcf formátumban tudtam exportálni, máshogy nem engedte.
-
virkir
veterán
válasz
Kolondrum #39 üzenetére
Vanni van de a hangsúly a emelkedő hangerejű-n van mert ezt a ficsőrt már a 3310-es is tudta tizenkét évvel ezelőtt.
Meg arra a sületlenségre próbáltam rávilágítani, hogy A különböző megszokott és hiányzó funkciókat ingyenesen letölthető alkalmazásokkal pillanatok alatt be lehet állítani.
Mert ez nagyon nem igaz ha a fészbúk és tsa-in kívül más is hiányozna. -
rbalint88
addikt
jó kis cucc a lumia 800, de t-mobile már megásta a sírját a htc 8s árazásával... 67e a htc dominosan a webshopból
nagyon szeretem a lumiát, de amennyit használom a térképet, belefér, hogy nincs rajta gyárilag és adatforgalmat generál, a havi 500megába belefér pár útvonaltervezés, de szerencsére papíralapon is elboldogulok
wp7es facebook app az viszont kikergetett a világból. alapból androidot használok, csak próbaképp vettem egy lumiát (aztán még párat...) és csak két oka van annak, hogy nem tartom meg főtelefonnak: az egyik az, hogy az xperia P kijelzője rommá-fossá veri a lumia 800-ét, a másik oka, hogy androidon megszoktam a programok működését, kinézetét, ami sok esetben logikusabb (facebok, gmail, böngésző).
csengőhang-fétisem nincs, droidon is az iphone-os marimba csengőhang van beállítva, szóval nem egy audiovizuális orgia, az tuti. a közvetlen némítási opció az hiányzik, ha az apple nem védi szabadalommal, alanyi jogon kellene járjon minden telefonra.
egy fura dolog van még a lumián, hogy a hangerő alatt van a feloldógomb, ami miatt kicsit bizonytalan ilyenkor a telefon fogása a szappanforma és a kompakt méret miatt.
nálam a lumia 800 összességében 7,5/10pont. ebből 1 pontot a kijelzőn, 2 pontot a wp-ból adódó idiótaságokon veszti el, viszont fél pont kegyelmet kap azért, mert totál gyógyegér-kompatibilis a rendszer. -
SpaceboyD.
csendes tag
válasz
Armagedown #41 üzenetére
Az mp3 csengőhang korlátozásnak?
Régebben a Nokia Symbian telefonoknál előfordult, hogy ha éppen valami komoly dologgal terhelted le a telefont, közben jött egy hívás és egy nagyobb mp3 file volt a csengőhang, akkor visszaváltott gyári Nokia hangra. Egyszerűen nem volt elég a processzor és a rendszermemória, hogy berántsa a hangot és lejátssza, főleg memóriakártyáról.
Szerintem ezzel a limitálással azt akarják, hogy az csengésre beállított hang ne legyen túl nagy, ne terhelje feleslegesen a rendszert. De ez csak tipp. Valakinek jobb ötlete?
-
SpaceboyD.
csendes tag
válasz
Kolondrum #39 üzenetére
Van rajta, csak limitálva van a hossza.
Én a gyári hangok között megtaláltam a megfelelőt, van rajta sok. És én már kinőttem abból, hogy valamelyik slágerecskére gerjedjek csengőhangnak, ami majd két nap múlva már hulla ciki, mert jön egy másik kétnapos sláger. De ez én vagyok. Akinek meg igénye, alkalmazással pillanatok alatt gyárthat csengőhangot.
-
SpaceboyD.
csendes tag
Persze, főleg a Nokia Drive -ot.
Pontos, gyors, navigál, és főleg, hogy offline.
Én szerettem a Nokia N97 térképét is, csak ott a GPS jelre kellett sokat várni. A Nokia saját térkép rendszere és a hozzá kapcsolt navigáció felveszi a versenyt bármilyen térképpel és navigációval.
Biztosan van olyan, melynek éppen frissebbek a térképei, biztosan van olyan, amelyik szebben mondja, hogy merre kell menni, biztosan van olyan, mely szebben rajzolja a térképet. De mindent összevetve a Nokia térkép és navigáció egy teljesen jól használható dolog. Szeretem benne az offline keresést, gyors a GPS jel megtalálása a telefonban, szóval minden rendben van vele.
-
nicu71
addikt
válasz
SpaceboyD. #45 üzenetére
szerintem is!
-
SpaceboyD.
csendes tag
Pontosan így van.
És én sem értettem elsőre, hogy miért tartalmaz 4 térképalkalmazást a telefon. De később rájöttem, van értelme.
Navigációhoz:
Ugye a Nokia elég jó navigációt rakott össze a Symbian telefonokra. Ingyenes, korrekt a térkép ellátottsága, navigál GPS alapján, lehet benne keresni és offline működik. Ez jött tovább Nokia Drive néven.Nokia térkép:
A fenti navigáció alapját képező térképszolgáltatás, Csak online, de elég korrekt. Neve: Nokia MapTömegközlekedés:
A Nokia Map alapján nyugvó közösségi közlekedést segítő eszköz. Még csak Budapesten teszteltem, de jó. A lényege, hogy GPS alapján megmutatja, hogy a közeledben milyen eszközök megállói vannak, segít eljutni a célállomásra. Az adatokat a BKV szolgáltatja hozzá, az érkezési idők meglepően pontosak. Elképzelhető, hogy egy idegen nagyvárosban simán tudnék rá támaszkodni. Neve: Nokia TransitTérkép:
Ez meg a Bing Térkép telefonos verziója. Hasonlatos a Google Maps -hez, hiszen nem csak térképet szolgáltat, hanem tartalmat is. Neve: MapsÉs bónuszként ott a Nokia City Lens, mely az utcán készített kamera képből és a GPS adatokból lekéri a közelben lévő fontosabb helyeket, vagy megmondja, hogy az adott épületben mi van. Elég izgalmas.
-
SpaceboyD.
csendes tag
Erre több módszer is lett volna:
- N8 névjegy sync egyből az Outlookba, nem a Nokia Suite névjegyeket onnan bárhová bárhogy
- Ha N8, akkor valszeg volt Nokia account -ja, az pedig a Yahoo -mail rendszerét használja, onnan szintén export.
- Ha WP akkor előbb utóbb kell egy windowslive, abba importálni bárhonnan lehet.
- Nokia Suite -ből lehet exportálni xls -be, azt is olvassa bármi.
És lenne egy csomó tippem. :-) Ez mindig ilyen izgi dolog, de lényeg, hogy a Lumia 800 egy pillanat alatt szippantotta az összes névjegyemet bárhonnan.
-
Klinyo
csendes tag
Én csak nemrég vettem a Lumia 800, és még keveset teszteltem, de sokan érdeklődnek a térképek után úgy hogy röviden.
Nokia Autóval (Nokia Drive)
Egy kicsit furcsa mert az Androidos telefonomon az iGO-t használtam, de gyorsan megszokható. A szükséges térképeket ingyen le lehet tölteni és ezután Offline módban is használható. Sokaknak fontos, de nem tudom melyik cég téképeit kapjuk meg, nekem mondjuk nem volt vele gondom.
Nokia Térképek
Olyan minta Google map (vagy az is csak más néven), van bene sima 2D térkép, műholdas térkép, útvonal terv stb. Csak Online használható.
Térképek
A Nokia Térképek egyszerübb változata (igazán nem is értem minek, hacsak nem más térkép adatbázisból dolgozik), a térképek miatt Online mód szükséges.Röviden ennyi, a lényeg hogy használhatók a navigációs és térkép programok. Ha valaki a térképek miatt nem mert váltani Windows-os telefonra, ne parázzon, váltson!
-
-
Options
csendes tag
Csak érdeklődök a telefon iránt:
a cikk írója tesztelte térképet rajta? Ha igen, akkor milyen véleményen van róla? -
virkir
veterán
A különböző megszokott és hiányzó funkciókat ingyenesen letölthető alkalmazásokkal pillanatok alatt be lehet állítani.
Akkor légyszíves linkelj már egy alkalmazást ami megoldja az egyedi 40 másodpercnél hosszabb emelkedő hangerejű csengetést.
Meg az se lenne baj ha olyat is tudnál ami időzítve, esetleg adott szituációhoz kapcsolva állít be profilokat. -
dave666
aktív tag
Hasznos cikk volt, köszi
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
annyira azert nem reszlet kerdes szerintem, mert hr kell, azt meg nem szivesen csinalna mindenki. plusz elkepzelheto, hogy nem csak maga az op rendszer kerul frissitesre, hanem lesznek egyeb, keszulekfuggo hibajavitasok, optimalizalasok is.
szerk.: bar nagyon nem neztem meg, hogy milyen szoft van fent, szoval lehet, hogy mar benne van minden.
-
elpatkorado
aktív tag
Úristen, amint meglátom a fekete alapon fehér Lumia 800-ast elájulok. Egyszerűen fenomenálisan néz ki. Must have még mindig.
Cikk olvasása következik.
-
andris1602
aktív tag
jónak tűnik a rendszer, gyors, és tényleg nem csicsás..
viszont, nekem nagyon hiányozna az a sokszínűség, ami az androidban van. itt most nem a csempék színeire gondolok, hanem pl ha épp úgy tetszik, a kezelőfelület tetszésem szerint alakíthatom át, akár az egész launchert is lecserélhetem (akár wp7 utánérzésre, egész használható, kipróbáltam).
kíváncsi leszek, miket hoznak még ki ebből a rendszerből
-
SentryGun
aktív tag
Köszi a cikket!
Mostanában én is nézegettem a régebbi Lumia 800-at, mert szerintem(!) nem akkora batár (3,7"), mint a mai készülékek többsége. Másrészt tetszik, hogy minden pillanatok alatt történik rajta.Azonban (személyes okok miatt) kezd nagyon elegem lenni az érintős telefonokból, és a végén lehet, hogy egy Asha 302-re vagy E6-ra cserélem le az sgs2-t. Amire nekem kell azok is bőven kiszolgálnak, és legalább 3 napot elmennek.
Kieg. a cikkhez: Az elejére beleírhatnád szerintem, hogy pontosan mi is a "legújabb rendszer" verzószáma, mert - bár olvasgatom a híreket - nekem sem volt tiszta, hogy 7.5 vagy 7.8. Nem oszt, nem szoroz, mert annyit, ha jól tudom nem változtat, csak jobban képben lennének a témában laikus(abb) olvasók is (mint én
).
-
mzso
veterán
-
rep3at
őstag
válasz
lionhearted #16 üzenetére
A-a
-
-
mangesz57
újonc
Lehet,hogy rossz helyen kérdezem,de az N 800-zal az a gondom,hogy a Viber,Skype ill Whats app applikációk csak akkor működnek ha éppen használom vmelyiket,képernyőzárnál nem jelzi a hívásokat illetve az üzeneteket. Mi a teendő ?
-
Küldök egy képet BT-n, fogadod?
-
Dr. Oid
aktív tag
En hasonloval szivtam, kulonfele nokiak es iphone kozott. A gond az volt, hogy a pc suite borzalmasan kezeli a nevjegyeket, sokszaz kontakthoz sokszaz file keszult.
Megoldas a gmail sync, bar gondolom, mas szolgaltatoval is megy. Regi keszuleken sync felfele, ujon lefele, orom -
leslie_smith
aktív tag
Jó cikk lett!
Egik barátom minap vett iletés én is kipróbáltam.Nagyon jó kis teló. -
rep3at
őstag
Nemrég "költöztettem" át egyik haveromat N8-ról HD7-re és rendesen meggyűlt vele a bajom, főleg a névjegyzékkel. Nokia Suite programban természetesen szinkronizálva volt az összes, innen próbáltam rávarázsolni a HTC-re, inkább kevesebb mint több sikerrel, ugyanis innen csak vcf formátumban lehet exportálni. Hát gondoltam majd az Outlookba behúzom az összeset és majd jó lesz. Nem lett, elkezdte egyesével megnyitogatni az összeset és utána betett belőlük 1XX embert a névjegyzékbe (összesen kb. 800 volt). Végül ilyen trial verziós (egyszerre csak 50-et konvertálok) programokkal sikerült kínkeservesen megoldanom, nem hiszem el hogy ezt csak így lehet..
SP!T: Maps van, Talk helyett én a Whatsappot használtam.
-
Na ez nekem jól jött.
A kérdésem még annyi lenne, hogy van Google Talk és Google Maps elérhetőség a WP7-re? E nélkül biztos nem lépek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tesztalanyunk egy Nokia Lumina 800, történetünk pedig egy Androidos készülékből való átköltözés.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest