- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ügyes! Én is akartam anno 660 Ti-ra magam csinálni. Aztán vettem egy 770-et, amin van
Respekt!
-
Lomha 8V
addikt
Király! Tényleg nagyon igényes a gép belseje, így már értem, miért kellett ezzel foglalkozni.
-
Elkezdtem olvasni és amikor megláttam a plexis megoldást, már rosszat sejtve abba akartam hagyni. Szerencsére nem tettem, mert a fém lemezes kifurkált backplate nagyon szuperre sikeredett!
Gratulálok hozzá, és a nagyon szép gépedhez! (ilyenkor egy kicsit bánom, hogy én csak notebook-okkal foglalkozom.)
-
Samus
addikt
válasz
lukaszokni #5 üzenetére
Valamit tudsz
Én anno műanyagot fúrtam így rácsozva, de az egyszerűbb volt, fafúróval, hegyes, a műanyag puha. Nem semmi munka lehetett kipontozni ennyit...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Király lett, a hőfokokat várom, ha nem dob annyit, én is betervezek valami hasonlót
-
lukaszokni
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Hőmérsékleteket majd pótolom.Fúrás állványos fúróval készült, de előtte baromi pontosan berajzoltam a krepp matricára és be is pontoztam.
Ha nem lett volna állványos, befogtam volna satuba és akkussal kifúrtam volna, sztem úgy is jó lett volna.
A lényeg a pontozás, ha az nincs elk*rva, akkor már nagy baj nem lehet.
Am' meg ha közelről, felülről megnézed, látszik pár minimális elcsúszás.Kisebb hiány ram modulok pöcke, nagyobb hiány cpu venti.
-
Samus
addikt
Ez nagyon komoly. A fúrás CNC géppel készült? Kézzel hihetetlennek tűnik...
És miért hiányzik belőle egy kis darab, mi van ott?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Baromi jól néz ki
.
-
törölt tag
Szerintem is nagyon jó! Grat hozzá!
Hőmérsékletre azért kíváncsi leszek! Gondolom azért melegebb lesz picit a kari. -
aero.
veterán
Jó lett.
Én is akartam ilyet egy időben, de rájöttem, hogy se anyagom se szerszámom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest