- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ügyes! Én is akartam anno 660 Ti-ra magam csinálni. Aztán vettem egy 770-et, amin van
Respekt!
-
Lomha 8V
addikt
Király! Tényleg nagyon igényes a gép belseje, így már értem, miért kellett ezzel foglalkozni.
-
Elkezdtem olvasni és amikor megláttam a plexis megoldást, már rosszat sejtve abba akartam hagyni. Szerencsére nem tettem, mert a fém lemezes kifurkált backplate nagyon szuperre sikeredett!
Gratulálok hozzá, és a nagyon szép gépedhez! (ilyenkor egy kicsit bánom, hogy én csak notebook-okkal foglalkozom.)
-
Samus
addikt
válasz
lukaszokni #5 üzenetére
Valamit tudsz
Én anno műanyagot fúrtam így rácsozva, de az egyszerűbb volt, fafúróval, hegyes, a műanyag puha. Nem semmi munka lehetett kipontozni ennyit...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Király lett, a hőfokokat várom, ha nem dob annyit, én is betervezek valami hasonlót
-
lukaszokni
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Hőmérsékleteket majd pótolom.Fúrás állványos fúróval készült, de előtte baromi pontosan berajzoltam a krepp matricára és be is pontoztam.
Ha nem lett volna állványos, befogtam volna satuba és akkussal kifúrtam volna, sztem úgy is jó lett volna.
A lényeg a pontozás, ha az nincs elk*rva, akkor már nagy baj nem lehet.
Am' meg ha közelről, felülről megnézed, látszik pár minimális elcsúszás.Kisebb hiány ram modulok pöcke, nagyobb hiány cpu venti.
-
Samus
addikt
Ez nagyon komoly. A fúrás CNC géppel készült? Kézzel hihetetlennek tűnik...
És miért hiányzik belőle egy kis darab, mi van ott?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Baromi jól néz ki
.
-
törölt tag
Szerintem is nagyon jó! Grat hozzá!
Hőmérsékletre azért kíváncsi leszek! Gondolom azért melegebb lesz picit a kari. -
aero.
veterán
Jó lett.
Én is akartam ilyet egy időben, de rájöttem, hogy se anyagom se szerszámom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest