- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
válasz
#90088192 #58 üzenetére
A-hét / B-hét?
Felőlem.Ámbátor, ő tuti bírná, én már nem biztos, hogy tudnék asszimilálódni a kiképzéshez...
Még a Sziklát is két vállra fektette! -
-
Argos
őstag
válasz
#90088192 #37 üzenetére
Fű... dejó nekik.
Bár, nem irigylem, mert valahogy sose voltam zöldségpárti. Húsevő vagyok, meg szedem rendszeresen a P-vitamint!Hetesnek amúgy a teste jó, a fejét - pláne mivel borg - bármikor cserélném Jennifer Love Hewitt-éra.
Dzsénvély.... brrrr... szerintem a ST-univerzum legsz*rabb és legidegesítőbb kápója.
Meg egyébként maga a sorozat is szerintem a leggyengébb, alig van egy-két szerethető karakter. A legtöbbjük inkább idegesítő. -
Argos
őstag
válasz
#90088192 #17 üzenetére
Na, ezt a quokát így névről nem ismertem, képen láttam már.
És azt kell mondjam, KELL! Kettő! Nagyon nagy arc!
Az mondjuk azért jelzés értékű, hogy három darab állatkát sikerült felhozni, ami nem feltétlen akar elsőre lemészárolni.
Fél óra ismeretség után viszont tuti, hogy engem már azok is...
A felnőtt Zsebibabától meg pláne nem kérnék egy pofont.Hetesnek meg felőlem lehet bármi a fejében. Csak néhanap legyek én is ott egy kicsit.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hát igen, háromezer napja annak hogy rá mertem kattintani a regisztrációs gombra. Azóta boldogítóm itt minden topic...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest