Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
Már meg van egy ideje az egér, most is tökéletesen ellátja a dolgát. Azóta sokat kapott tőlem. Volt, hogy teljes erőmből ököllel estem neki stresszes napokon - többször is -, és semmilyen baja sem lett.
A gombokról a gumiréteg sajnos már lejött, ez tipikus Logitech dolog. Esztétikai hiba is, de inkább az fáj, hogy nem tapadnak már olyan jól ezek a gombok - kicsit csúszósak, sikamlósak lesznek.
Az egeret szétszedtem párszor és a belsejével teljesen meg voltam elégedve. Talán az az egy dolog aggasztott, hogy a görgő háza - ha nevezhetem így - egybe lett kiöntve, az alján semmilyen rész, lyuk nincsen. Ez azért lényeges, mert a kosz ott szépen megül és nem lehet olyan szépen görgetni vele. Néha érdemes valamilyen módszerrel kitisztítani.
A SetPoint-nak hála távirányítóként is tudom használni. Hangerő fel-le és következő-előző track/film, mediaplayer gomb (vagy play/pause) beállításokat használom hozzá. Távirányítóként is igen kényelmes kis mérete miatt, szerintem jó választás lenne erre a célra is - ha már nem lehet MediaPlay-t kapni.
A gumiréteg lejövésén kívül semmilyen más külső behatás nem okozott rajta maradandó nyomot - hála a gyári toknak és jó anyag összeállításnak.
Még most is ajánlom, főleg sok rétűsége, minősége és összerakása miatt. Azóta csak a Logitech háza környékére tévedek, ha valamilyen egér/billenyű/táska/stb kell - kivéve hangfalak.
-
Batmause
tag
válasz Black Dragon #38 üzenetére
Nem kell hozzá notebook. ;)
Utólag is simán ezt venném valami "brutál" egér helyett. Ha nagy méretű egere is vennék, az egy Logitech MediaPlay lenne...de már nem gyártják - igazán fel lehetne újítani, egy MX Air kicsikét drága ilyesmire és feleslegesen sokat is tud... -
Batmause
tag
válasz .:GoliBali:. #35 üzenetére
Először is bocsánat, mert már nagyon régóta nem néztem fel.
Sajnos ilyeneket nem tudtam tesztelni. Csak egyetlen egy vezetékes egerem van (wi-fi természetesen az egész házban van és azzal nincs gond).
Az egyik tv-vel viszont akarna kommunikálni. Néha kicsit felnyomja a hangot, de ehhez megfelelő szögben kell tartani és megfelelő gombot kell nyomni - mikor sikerül, mikor nem.
Sk8erPeter
Köszönöm az elismerést. Azóta az összes családtagot próbálom Logitechre rábeszélni...[ Szerkesztve ]
-
Batmause
tag
A gumiborítás könnyen lejön, az enyémről is lejött.
Az, hogy nem szalad rendesen a görgő egy tervezési hiba. Sajnos a görgőt egy műanyag ágyba helyezték, amely alja nincsen kivágva...ergó, ott szépen összegyűlik a por - és akadályozza a tökéletes pörgést. Szét lehet szedni, de eléggé macarás - én megtettem, de egy kis rugót el is hagytam rögtön.
Próbálkozz egy erőteljes kifújatással, hátha segít a problémán.A 2,4 GHz-es adatátvitellel semmilyen problémát nem észleltem. Maximum annyit, hogy nagyon néha megakad - de tényleg ritka eset.
[ Szerkesztve ]
-
Batmause
tag
válasz Motion_Blur #16 üzenetére
Lehet, hogy akkor még rossz volt a régi driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest