Új hozzászólás Aktív témák

• Batmause

tag

Már meg van egy ideje az egér, most is tökéletesen ellátja a dolgát. Azóta sokat kapott tőlem. Volt, hogy teljes erőmből ököllel estem neki stresszes napokon - többször is -, és semmilyen baja sem lett.

A gombokról a gumiréteg sajnos már lejött, ez tipikus Logitech dolog. Esztétikai hiba is, de inkább az fáj, hogy nem tapadnak már olyan jól ezek a gombok - kicsit csúszósak, sikamlósak lesznek.

Az egeret szétszedtem párszor és a belsejével teljesen meg voltam elégedve. Talán az az egy dolog aggasztott, hogy a görgő háza - ha nevezhetem így - egybe lett kiöntve, az alján semmilyen rész, lyuk nincsen. Ez azért lényeges, mert a kosz ott szépen megül és nem lehet olyan szépen görgetni vele. Néha érdemes valamilyen módszerrel kitisztítani.

A SetPoint-nak hála távirányítóként is tudom használni. Hangerő fel-le és következő-előző track/film, mediaplayer gomb (vagy play/pause) beállításokat használom hozzá. Távirányítóként is igen kényelmes kis mérete miatt, szerintem jó választás lenne erre a célra is - ha már nem lehet MediaPlay-t kapni.

A gumiréteg lejövésén kívül semmilyen más külső behatás nem okozott rajta maradandó nyomot - hála a gyári toknak és jó anyag összeállításnak.

Még most is ajánlom, főleg sok rétűsége, minősége és összerakása miatt. Azóta csak a Logitech háza környékére tévedek, ha valamilyen egér/billenyű/táska/stb kell - kivéve hangfalak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés