Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
A gumiborítás könnyen lejön, az enyémről is lejött.
Az, hogy nem szalad rendesen a görgő egy tervezési hiba. Sajnos a görgőt egy műanyag ágyba helyezték, amely alja nincsen kivágva...ergó, ott szépen összegyűlik a por - és akadályozza a tökéletes pörgést. Szét lehet szedni, de eléggé macarás - én megtettem, de egy kis rugót el is hagytam rögtön.
Próbálkozz egy erőteljes kifújatással, hátha segít a problémán.A 2,4 GHz-es adatátvitellel semmilyen problémát nem észleltem. Maximum annyit, hogy nagyon néha megakad - de tényleg ritka eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- LG LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest