Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
Gratulálok, jó cikk.
Akit a garanciális csere érdekel, olvassa el ezt. (Bocs Enton, ha önreklámozásnak veszed, vetesd ki a modikkal.)
Nekem miután megküldték az új mx5500 kombót, az egér szervója kiakadt egy hét használattól. Felhívtam őket, és közölték, hogy nincs már ilyen egerük, választhatom bármelyiket, elküldik helyette. Persze hogy Performance MX lett.
A Revo egyetlen baja nekem az volt, hogy az oldalsó görgőt nem értem el rendesen.
A Performance-ból ez kimaradt, helyette ott van 4 gomb a hüvelykujjnál. Kényelmesebb, mindent elérek rendesen. Ha a Advanced search gomb megmaradt volna, és a logitech profiler felismerné gamer egérnek,akkor 100%-os egér lenne. De így is a számomra elérhető legjobb egér. Már csak mert nem ismerek jobbat. Bár nem is érdekel.Szerk: Ja, és a szervót meg megcsináltam a régi egérben... Csak szétugrott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Bundle topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs