Hirdetés
- Gentoo telepítés kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
Gratulálok, jó cikk.
Akit a garanciális csere érdekel, olvassa el ezt. (Bocs Enton, ha önreklámozásnak veszed, vetesd ki a modikkal.)
Nekem miután megküldték az új mx5500 kombót, az egér szervója kiakadt egy hét használattól. Felhívtam őket, és közölték, hogy nincs már ilyen egerük, választhatom bármelyiket, elküldik helyette. Persze hogy Performance MX lett.
A Revo egyetlen baja nekem az volt, hogy az oldalsó görgőt nem értem el rendesen.
A Performance-ból ez kimaradt, helyette ott van 4 gomb a hüvelykujjnál. Kényelmesebb, mindent elérek rendesen. Ha a Advanced search gomb megmaradt volna, és a logitech profiler felismerné gamer egérnek,akkor 100%-os egér lenne. De így is a számomra elérhető legjobb egér. Már csak mert nem ismerek jobbat. Bár nem is érdekel.Szerk: Ja, és a szervót meg megcsináltam a régi egérben... Csak szétugrott.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Xbox Series X|S
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest