- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem bírom ki, beleszólok. Apróság, azt mondod? Nem az. Zaklatás, kérlek szépen.
Nálam is csörgött a telcsi, ilyen-olyan akárhonnan, akárki, és hogy pár percig zavarna. Mondom inkább ne, köszönöm, nem veszek semmit, nem kérek, és nem is adok. Erre a hölgy azt találta mondani, hogy lehetne annyi intelligenciám, hogy végig hallgatom őt. Mondom nem szívesen tenném, hiszen még a hívószáma sem kerül kijelzésre, akár csaló is lehet. Hívjon újra számkijelzéssel, vagy adja meg a számát. Ó, hát ő ezt nem teheti. Viszont elmondja, amit akar. Mondom ne akarjon, hanem kérjen, és kérdezzen, hogy megengedem-e. Ismét az intelligenciám került szóba.
Itt robbantam, és nem a sértett önérzetem miatt. Egyébként az IQ-m 136 volt pár éve, azóta persze akár 50 alá is süllyedhetett.
Megkérdeztem a hölgyet, hogy mennyit keres. Titok. De ugye pénzért csinálja? Igen. És mit csinál a fizetéséért? Dolgozik. Ahamm, szóval az, hogy engem határozott kérésem ellenére zaklat, azért fizetést kap. Nincs kedve mással bájologni?
Ismét szóba hozta az intelligenciámat.
Én pedig kénytelen voltam szóba hozni azon egyszerű tényt, hogy csupán egy anonim zaklatóval van dolgom. Egy piti kis piócával. Semmi elnézést a zavarásért, lecsapta a telcsit.Olyan esetem is volt, amikor elkezdte mondani a magáét a hívó, én pedig az asztalra tettem a kihangosított telcsit, de nagyon nem érdekelt mit hablatyol, csak fél füllel figyeltem. Amikor hallózott, hogy itt vagyok-e még, akkor megszólaltam, hogy persze, iszom szavait. Egyszer véget ért a monológ, és megkérdezte, mit szólok hozzá. Mondtam neki, hogy az eleje nem volt tiszta a mondandójának, szeretném, ha megismételné. Elkezdte, én meg hümmögtem időnként, nehogy eszébe jusson abbahagyni. Újra jött a kérdés, hogy na, érdekel? De micsoda? Amiről idáig beszélt. Mondtam, hogy a lényeget nem igazán sikerült kihámoznom. Örülnék, ha segítene. Újabb litánia, melyet hümmögéseimmel nyugtáztam. Na, mit szólok? Nem is tudom, elmondaná még egyszer?
Itt durrant el a zaklató. Figyelek egyáltalán? Mondtam, hogy nem, de szavalhat napestig, szolgáljon kenyéradó gazdájának, jártassa csak a száját.
Ő is lecsapta.Nos, kérem tisztelettel, nem hinném, hogy könyörögni kéne egy zaklatónak, hogy fejezze be. Udvariasan, ám kimérten közlöm vele, hogy elég, és pápá. Ha ezt nem érti meg, szabad préda, és fenntartom magamnak a zaklatottak azon jogát, hogy verbálisan kitapossam a belét.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
localhost
Közösségépítő
Elnézést, téged meg aztán végképpen nem akartalak megbántani, csak sértve érzem magamat... és most már vagdalkozom.
Nem érdekel, hogy tudott-e róla hogy az Öcsém halott, az én céges telefonomon nincs és nem is volt olyan személy, akit keresett.
Miután KÖZÖLTEM vele, hogy (1) ez az ÉN telefonom és (2) az Öcsém meghalt, utána kellett volna neki méltányosságból elnézést kérnie és megígérnie a törlést, felajánlania Önként, vagy a kérésemre már mindenképpen határozottan megígérni.
És nem "megpróbáljuk"-oznia.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Mi az apróság??? Hogy a HALOTT öcsémmel akar beszélni ????
Hogy ez nem méltányolható indok, hogy a törlését kérem, hogy ez nem méltányolható indok, hogy ez nem az Ő telefonja?
Erre föl csak "megpróbáljuk" ???
Ha megint hívnának - adjam meg a te telefonszámodat, (hogy ott keressék az illetékest) Te szívesen beszélnél velük? Szelíden, halkan és udavriasan ?[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Igaz, nem szándékosan bántott meg, hanem azzal, hogy azt mondta: "megpróbáljuk" mármint a törlést. Szerintem nálam sem szakadt volna el a cérna egy ilyen válasznál:
"Igen uram, elnézést, törölni fogjuk!"- viszhall.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
dabadab
titán
"A telefonosnak nem hinném, hogy olyan mocsok szemét illegális munkája lenne, vagy tévednék?"
Nem is csukjak bortonbe. Viszont melyen ellenkezik minden emberi joerzessel, ezert leuvoltik. Megerdemelten.
Minden ember felelosseggel tartozik a tetteiert, nem lehet mindig az "ez a feladatom" kamu vedobastyaja moge bujni.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
törölt tag
egyreszt probald beleelni magad a szituacioba: a nem is olyan regen meghalt öcsedet keresik a te telefonodon...
masreszt megis ki a fenevel uvöltözzön az ember? legyen barki is a "hibas", az adott ceg fele az adott pillanatban az az ember az interface aki eppen felhivott (ugy altalaban az aki vegrehajtja a fentröl jövö utasitasokat). keretlenul - a leirt sztoriban raadasul otromban - belep valaki a privat szferamba es en kezdjek el gondolkozni, hogy szegeny ö csak a munkajat vegzi, biztos nem ö a hibas, bla-bla.
amugy en magam nem szoktam uvöltözni, de a "felsöbb utasitassal" takarodzo alkalmazottakat sem szoktam sajnalni. ha nem azonosul azzal amit csinal a) közvetitse a fönökeinek hogy ezt maskent kellene, b) keressen normalis munkat.
-
Tim82
félisten
"Értitek? Én céges telefonom / Öcsém neve az adatbázisban / megpróbáljuk...
Mindehhez tudni érdemes, hogy Öcsém 43 éves korában, négy hónapja, tavaly szeptemberben elhunyt. "
+ a 11. hsz. vége...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 Core i5 laptop 10th
- Mini Display Port Thunderbolt apa VGA DVI HDMI anya Apple MAC DP
- Lenovo ThinkPad E580 i5-7200u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 4,5 órás akkumulátor
- Új USB rádiós vezeték nélküli magyar multimédiás billentyűzet + egér garantált hatótáv: 1m
- ÚJ Infra távkioldó k canon nikon olympus sony pentax gépekhez ML-L3 RM-1 RM-2 RC-6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest