Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Tudnátok abban segíteni, hogy a felső hangszórót,hogy lehet életre kelteni ? Eddig nem sikerült megszólaltatnom, film, mp3 volt próbálva.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #96 üzenetére
folyt: már nem vagyok olyan álmos
megpróbálom 1-10-ig pontozni a tapasztalatokat-más készülékhez viszonyítva (alcatel ot 8008D scribe) .
-10 :GPS szabad ég alatt elég gyorsan talált jelet 8-ból 8 műholdat jelzett ,sajna nem vettem össze másik kütyüvel az időt és ez ugye első indítás volt ami lasabb, majd ezt is megteszem-számomra ez jónak tűnik.
-10 : a wifi és mobilnet sebessége rendben van teljesen, kihasználja jól kezeli az általam használt sebességeket
-5 : képernyő érzékenysége érintésre , sajna ez a lassú számomra, lassan reagál az érintésre mind a képernyő mind a kezelő gombok.
-6 : vakus fénykép , ez is mint a másik készülék pocsék képet készít vakuval, vagy kék vagy pirosas és életlen ráadásul roppant szemcsés, ezzel még játszok persze majd.
- itt nincs pont : az akksi 68%-ról 58 %-ra esett kb. 03 órától 10 óráig bekapcsolt wifi mellett , persze fent van a viber, f.mesenger, whatsap tehát elég sok minden fut a háttérben.Első töltés után nem mérvadó az akku fogyása amúgy sem.
- kezelőgombok tényleg nem világítanak,nem erre gondoltam
meg kell szokni , hogy mi hol van , ezen sajnos appal sem lehet változtatni ha alapvetően nincs szerelve világítás, szokni kell.Aki nem használt még okost annak biztos gondot fog okozni mire megszokja.
Ma tovább játszok majd , írom a tapasztalatokat.
Ja ami kissé megijesztett : a tárcsázó megnyitásánál ha az ujjamat az alsó hangszórótól ( összes névjegy-től felfelé )felfelé húztam zöld ( acer szín
) jelent meg a kijelzőn felhő szerű foltban ,először megijedtem de úgy látom ez nem kijelző hiba mert máshol nem tapasztaltam eddig a jelenséget.( illetve de ,most a vibernél aminek fehér a felülete beállításnál, ha az alsó mikrf.-tól felfele húzom az ujjam zöldes felhőszerűt húz maga után, erről esetleg valakinek tapasztalata ?
-
Bferibörs
addikt
Egyenlőre nem vagyok elájulva a telótol ,kicsit azt hiszem jobbat vártam. :-) Az 1 GB RAM-os ui. specifikációval rendelkező telóm gyorsabb, használhatóbb.Egyenlőre ez a hirtelen tapasztalat.3:26 perc folyamatos használattal 68% -ra merült az akksi.Képernyő és wifi megy folyamatosan.
-
Bferibörs
addikt
ez mi lehet ? 477 MB
App. Guide_Acer_1.0_A_A.zip
-
sunone
aktív tag
És akkor megérkezett hozzánk is!
Első ránézésre szegény elég komor..., de a 2GB ram és az óriás akksi ilyen áron egy ajándék -
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #90 üzenetére
igyekezni fogok, nekem is 2 év garival jött a teló acer szervíz végzi a javítását ,futár viszi háztól házig, nem lesz rá szükség :-D
regelni ugyan nem tudtam a telót az acer honlapján de megismeri a gyártási számot a supporthoz, erre még rákérdezek- a szervízjegye hivatalos Acer szervízjegy (magyar nyelvű)
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #87 üzenetére
szia, papírforma szerint fél év gari egyébként 200 feltöltésről beszélnek-ami szerintem szerény szám,sokkal több töltést bírnak az akksik ,ennyit garantálnak , van olyan teló a családban ami kb. 2 éves és teljesen jó az akksija , rendesen igénybe vett telefon.Ma már kevés telefont forgalmaznak kivehető akksival, gari idő alatt a hivatalos szerviz utána mobil szervizben tudják cserélni,megrendelhető.
Fotók lesznek ha beüzemeltem-pár napot kérek rá, játszadozni kell a fotó beállításokkal,kitapasztalni a legjobb képminőséget, előző telómban kb. ue. a kamera volt tudott jó képeket készíteni-persze DSL minőségre nem lehet számítani, annak az volt a trükkje, hogy borús időre kellett állítani,hogy jó képet készítsen vagy a legjobb minőségre tükröző napsütésben. Na de puding próbája az evés, majd eszek :-)
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #87 üzenetére
éésssssssssssss meg van, töltödik
-
_Gyedavid_
csendes tag
Sziasztok!
Nincs kedve valakinek feltölteni néhány tesztfotót, amit az E700-zal csinált? Nagyon érdekelne mit tud a kamera.
Az akksi kb hány évet bír? Csak mert aggaszt kicsit ez a beépített akksi... -
Bferibörs
addikt
kijelző gombok szerintem szokás kérdése,jelenlegi telómon sem világít ,megszoktam.Van azt hiszem app ami kezeli ha jól emlékszek itt nézzél körül illetve kérdezzél ha nem találod keresővel
-
dropopi
aktív tag
Mától bizony elérhető, megvásárolható magyar nyelvvel is.
Körbenéztem a készülék után néhány dolognak, valaki azt írta, hogy nem túl erős a hangszórója. Nektek akinek van, mi a tapasztalatotok ilyen téren? Rezgőmotorja milyen erős?
Azon gondolkoztam még, hogy mennyire lehet lényeges különbség 1 vagy 2 Gb Ram között?
Illetve nekem biztosan nagyon zavaró lenne, hogy nincs az érintőgomboknak háttérvilágítása. Gondolom nem is lehet erre rávenni, hogy legyen, akkor amikor a kijelző aktív. -
Bferibörs
addikt
-
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok, szimpi a teló, nekem kellene a 3 simes ,keresem,hogy hol lehet lehetőleg magyar menüst szerezni.
Ha van további tapasztalat szívesen olvasnám! -
Joba006
csendes tag
Múlt héten kivételesen nem kapcsoltam ki éjszakára a telefont, mert kellett az ébresztő. (Amúgy ki szoktam, mert ha alszom, hagyjanak engem békén
). Nem használtam különösen sokat: reggel Wi-Fi elindulásig, frissítések letöltése, néhány mail és "közösségi hír" elolvasására, napközben (max. fél óra) mobiladat, délután/este otthon ismét Wi-Fi (a reggeli szertartás "bővített kiadása"). Két SIM aktív volt folyamatosan, s kb. 5 - 20 db néhány perces (max. negyed óra) telefon hívás volt naponta, meg néhány fotó. GPS használat (kivételesen
) elenyésző.
Nos az eredmény jobb lett, mint vártam, pedig eddig is kedveltem ezt az Acer-t. Simán elketyegett 5 napot, akkor a szokásos 50 %-on állt, majd (mint mindig) meredek zuhanásba kezdett a töltöttségi szint. Ki akartam próbálni, hogy meddig bírja, de elutaztam, s így rá kellett kapcsolnom a 220-ra
Igaz, hogy a héten nem izzott ezerrel az E700-as "keze alatt a munka", de egyáltalán nem vigyáztam rá, mint a hímes tojásra. A kocsi esti, negyed órás szivargyújtó szereléséhez pl. tökéletesen alkalmas a teló elemlámpa funkciója
(Igen a belső térvilágítás nem megfelelő irányú egy szinte tűhegynyi csavarfej eltalálásához
)
Érdekes, de ha kikapcsolom éjszakára, akkor ilyet nem tudok produkálni.
-
Joba006
csendes tag
Acer Navi a TomTom -tól. Megjelent egy ilyen alkalmazás
Nagyon klafa!
-
Joba006
csendes tag
Egy G+ csoportban végül a morelocale 2 lett a befutó (https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale), csak root kell hozzá. Viszont soha nem root-oltam, így "a tökéletesen működő rendszeren ne változtass" elv és a megszokás alapján hagytam angolon. Tudod, mint a töltőknél
, ha eddig bevált, úgy marad.
-
-
Joba006
csendes tag
A 3-4 nap teljesen megszokott nálam is. Csütörtök reggel vettem le a töltőről, s ma (vasárnap) délután 43%-on áll. Sokan áldoznának ilyen teljesítményért
Ergo az aksi kapacitása rendben van. Eddig minden telefonom ugyanazt tette, mint amit írtál, azaz kb. 50%-ig rendesen bírta, utána (sokkal?) gyorsabban merül. Bár tudtommal a teló automatikusan teszi, azért lehet, hogy van külön kalibrálási lehetőség, Nem izgatom magam, mert nagyon meg vagyok elégedve ezzel az üzemidővel. Én mindig kikapcsolt állapotban éjszaka töltöm. Így, ha előre tudom, hogy sokat kell másnap mennem, használnom, esetleg a GPS-sel is mérnem, akkor a fele alatt nem indulok el otthonról. Minden más esetben még elég egy további napra. Azért ne hagyd túlságosan lemerülni, állítólag ezt nagyon nem szeretik ezek a telepek (ellentétben a régi NiMh aksikkal)!
-
FOX888
tag
Akkumulátor kapacitással kijelzésével kapcsolatban van tapasztalatod?
Olyanra gondolok, hogy egy ideig lassan csökken az akkumulátor kapacitásának csökkenésének kijelzése, de 50% alatt rohamosan esik! Ma jelezte, hogy 15%, tegyem töltőre, majd ezután két perccel később is kikapcsolt.
Most vagy az akku tárolókapacitása nem megfelelő (igaz 3-4 napot nálam kibír), vagy a kijelzés nem pontos?
Akkumulátor töltöttség kijelzést lehet kalibrálni? -
FOX888
tag
Az értesítő led beállításai hol érhető el?
-
FOX888
tag
Köszönöm szépen!
Én is az expasys-től rendeltem, így ebben sincs magyar nyelv. Én is el vagyok vele, de hogyan lehetne magyar nyelvű? Az aksiról még nincs tartós tapasztalat, de idáig igéretes a kapacitása.
Egyenlőre nincs szükség az usb-s hibakeresésre, de sose lehet tudni.
A hívások kezelését azt már én is megtaláltam!
Nekem is megy eddig minden gond nélkül. Remélem így is marad!
Köszi az eddigi segítséget! Remélem még sok tapasztalatot oszthatunk meg egymással! -
Joba006
csendes tag
Gratula hozzá!
Bírja az aksi neked is, mi?
Amúgy hol vetted? Van magyar nyelved? (Mire megtudtam, hogyan kell, addigra megszoktam az angolt!)
Amióta nekem megvan, azóta már két frissítés is jött hozzá. Az első után végre megjelentek új menük is, pl. a flipes tok használatához történő beállítás is. Ez azért volt fontos nekem, mert rendeltem hozzá bőrtokot..., eredeti poliuretánbólBaromi jól néz ki, nagyon elegáns lett vele. Ha érdekel én innen vettem (a barnát): [link] Ingyenes szállítás, korrekt eladó, kb. két hét alatt nálam volt, ha jól emlékszem.
Közben megosztok pár dolgot, amit tudok (hátha segítségedre lesz). Ha szükséged van esetleg az usb hibakeresés menüre, akkor Settings/About phone menüben hatszor kell a Build numberre "tapicskolni", s onnantól már a beállítások között a Developer options is elérhető, s abban lesz. Aztán lehet, hogy neked nem újdonság, de a hívások átirányítása stb. beállítások lehetősége nem az Settings-en belül van, hanem a tárcsázóban a helyi menü/Settings/Voice Call alatt.
Én nagyon nem bántam meg ezt a telefont. A kijelző gyönyörű, rendesen eszi a két SIM-et, s nem kell a nap végén a töltő után nyúlni.
További örömöt a telóban! -
FOX888
tag
Van itt olyan aki rendelkezik ilyen készülékkel és egy-pár kérdésben segítene?
-
Joba006
csendes tag
-
Joba006
csendes tag
válasz
TaylorPro #42 üzenetére
Nos, végre "siker, fény, csillogás" ...bár nem a mozivásznon (https://www.youtube.com/watch?v=iUp25WH373k)
Nálam van a "kicsike"Most először rendeltem az expansys.hu -ról, másnap már a kezemben volt. Kellemes meglepetés az angoloktól (bár androidos g+ csoportban többen jelezték, hogy korrektek).
Ja, a lényeg!
Az Acer Liquid E700 Trio! Próbálok valami teszt szerűséget, de soha nem írtam még ilyet, s még csak 2 napja van nálam, így ha kihagytam valamit, szóljatok!
A telefon egy átlagos kinézetű dobozban érkezett, egy fénykép, egy céglogó, egy típusjel és néhány szürke csík társaságában. Benne a készülék, töltő, USB kábel és egy "agydugós" füles. Ez utóbbira (ahogy a jó, öreg Terminátor mondaná) még visszatérek. Ami meglepett, hogy az E700 vékonyabb, mint a leírás alapján várható, illetve nem érezni a súlyát. Bár dizájn Nobelt nem kap érte az tajvani gyártó, de kifejezetten kellemes a formavilág, véleményem szerint szebb, mint a fényképeken. Oldal irányban szépen kitölti a kijelző a helyet, alul és felül viszont meglehetősen nagy sáv maradt, amelyet az üveg - műanyag játékával optikailag szépen eltüntettek. Persze a bekapcsolt képernyő rögtön árulkodik, de szép megoldás. Elöl van egy LED villanó, kamera és a megszokott három érintőgomb (nem kaptak világítást), valamint a két hangszóró. Érdekesség, hogy a felsőnek a rácsa alatt (belül) bújik meg az állapotjelző, amely több színben is pompázhat. A hátlap mattszerű (nem is gyűjti az ujjlenyomatokat), én ettől függetlenül -talán a készülék méretéből adódóan- mindig attól félek, hogy kislisszol a kezemből. Mindenképpen tokot kap majd. Amúgy hátul a villanóval kísért kamera középen helyezkedik el, kerete picit kiemelkedik (körömmel alig érezni), de az üveg már ismét a hátlap síkjában van, így az nem karcolódik, ha hátára fektetjük a készüléket. Márpedig ezt bátran tehetjük, mert sehol egy hangszóró (ez költözött az előlapon alulra), így nem halkíthatja a csengőhangot egy kényelmes fotel sem. No és persze ott van az AcerRAPID gomb, amelyet hosszan nyomva a kamerához jutunk, míg a rövid megnyomásakor elvégzendő feladatot személyre szabhatjuk. Ez a gomb természetesen lezárt képernyőnél is működik.
Nos, kapcsoljuk már be, ha már ennyit nézegettük!
Kezdem a fekete levessel: innen (http://www.expansys.hu/acer-liquid-e700-trio-titan-black-263790/) rendelve nincs magyar nyelv, s alapból nem is állítható át. Ezen egy kicsit megilletődtem, hiszen tudomásom szerint 2.3 (Gingerbread) óta tartalmazza a robotos rendszer a magyart is, csak régiónként „eldugnak” néhányat. Okosabbak véleményét kikérve (hiszen miért is van a netes társadalom?), megszületett a megoldás (Morelocale 2), de már az első nap annyira megszoktam, hogy egyszerűen hagytam angolon. Amúgy android 4.4.2 van rajta, egy tetszetős Acer UI-val. Magáról a rendszerről nem írok, megpróbálom csak a különlegességeket kiemelni.
Bár a processzor nem mai darab, ám a négy mag (pedig csak A7-esek) és a 2 GB memória teszi a dolgát, röccenést még nem tapasztaltam. Mindkét kártya aktív, fut a RunKeeper gps-szel, közben fényképezgetem a gombákat az arborétumbanés fogadok bejövő hívást. Ezt simán viszi, de én kérek elnézést, hogy közben nem játszottam az Asphalt 8-cal.
A belső tárhely 16 GB, ebből 12 marad, a többit a rendszer foglalja le. No, de van még egy üres helyünk a hátlap alatt!
Egyelőre én pluszban egy 8 GB-os microSD-t raktam bele (ez volt itthon a legnagyobb, LOL), német fórumokon írtak szerint valóban kezeli az ígért 64 GB-osat is. A kijelző szép. De tényleg!
A színek klasszak, és a fényerőt maximumra állítva még napsütésben is olvasható. Tudom, hogy manapság a QHD a menő, de a valóságban 300 pixel per inch felett az emberi szem (állítólag) nem észleli a különbséget. Ezért határozta meg annak idején Steve Jobs az un. „retina” felbontást. Az E700-nál 294 ppi az annyi, s én nem találok kivetnivalót a 1280 x 720 képpontban. Az érzékenysége rendben van, a vissza gombot kell eltalálni rendesen, amúgy korrekt. A feloldó képernyő jól sikerült, elhelyezhető több fajta widget, illetve választhatunk, hogy rögtön a megfelelő ikon elhúzásával a hívás/üzenet/böngésző/emberek közül. A programok a szokásosak (számológép, teendők, elemlámpa, naptár, file kezelő, backup, stb. stb.), bár kapunk pár saját alkalmazást videóra, képekre, zenére, kamerának, felhőbe nyomatáshoz, de (szerencsére) nem vitték túlzásba. Még a FB Messenger sem volt telepítve
. Kapunk cserébe egy Polaris Office-t, ami docx, xlsx és pptx féle file-okat is kezel.
Nekem még (eddig) nem volt több SIM fogadására alkalmas készülékem, így nézzétek el, ha olyat írok, ami evidens! Először is: működik. Nekem egyelőre a saját és céges kártya van benne, csak kettővel használom. Bár mindegyik egyszerre lóg a hálón, ha az egyikre hívás jön, akkor a másik -ideiglenesen- nem aktív. Utána rögtön visszakapcsol, nem tudtam olyan gyorsan felhívni, hogy ne lett volna elérhető a másik.
Esetenként megkérdezheti, hogy melyik számunkról indítsuk a hívást, de beállítható alapértelmezett kártya is, vagy megadható, hogy mely számokat, melyik SIM-ről hívja. Bejövő hívásnál is meg tudjuk különböztetni, hogy melyiken keresnek. Más színekkel jelöli a rendszer (ahogy az értesítő sávon a térerő ikonokat is), illetve csengőhangot is adhatunk külön-külön. Ezt hamar megszerettem
Persze amennyiben személyekhez egyedi zenét társítunk, akkor bármelyik számunkra is jön a hívás, a külön dallam szólal meg. Adatforgalmat egyszerre csak az egyik kártyához állíthatunk be.
A wifi korrekt, a gps pontos. Talán nem talált olyan gyorsan jelet (ezt még kipróbálom, csak egyszer használtam), de akkor órákig (séta, kerékpározás, görkorcsolya, tizenegynéhány km) nem vesztette el egyszer sem kapcsolatot. A hangszórók hangosak, de egyszerre csak az egyik szól. A felső a szokásos, az alsó pedig -ahogy korábban írtam- a hátsó helyett van. Szóval hiába tervezték olyan tökéletesen szimmetrikusnak őket, sztereó hangzásunk az nincs. Ellenben a dts teljesen jól szól, mondjuk mélynyomót nem helyettesít, s házibulit se ezzel rendezzünk!Kihangosított beszélgetés közben max hangerőn picit recseg.
Hopp! Az ígért headsetről! Van FM rádiónk RDS-sel, melyhez a jack dugó helyére kell tömködnünk a madzagot. Ami jó benne, hogy külső hangszóróra is tehetjük az adást, illetve fel is lehet venni pl. zenét, méghozzá teljesen normális minőségben. (Vájt fülűek és recsegő adókkal rendelkező környéken lakók kíméljenek!) A plusz pedig, hogy a kapott fülesen lévő gombbal fogadható, vagy tartásba is helyezhető egy hívás. Azaz kocsiban/kerékpározás közben -végszükség esetén- jó szolgálatot tehet és hangminősége is teljesen vállalható.
Még nem írtam az un. Quick Mode lehetőségről. Ha ezt kapcsoljuk be, akkor kicsit (vagy inkább nagyon) úgy néz ki a telefon, mint egy WindowsPhone. Több módozata lehet (Basic/Senior/Classic/Keypad), ez alapján változnak a csempék helyei, elérési lehetőségek stb. A módok jelszóval védhetőek, de többet nagyon nem tudok, mert nem használtam, csak egy próba volt. Vannak lebegő alkalmazások, azaz a normál felület felett használhatunk számológépet, böngészőt stb., de akár az aktív hívás közben is kutakodhatunk a rendszerben, miközben ugyanúgy látjuk a hívás adatait, a hívó képét (már ha van hozzá beállítva), némíthatunk és a szokásos beszélgetés közbeni dolgok. Gyakorlatilag, mint a Windows asztal felett egy nem teljes méretre állított ablak, csak szerencsére android skinnel.
Úristen, ez nagyon hosszú lett (remélem nincs sorlimit), miről nem írtam még? Ahhh! Kamera. Az első bár segédfénnyel kiegészített, de max. szelfi készítésére való, csodát nem várjunk tőle. A hátsó (8 Mp) rendes fényben teljesen korrekt, sötétben még nem próbáltam, de ott általában a telefonok úgyis elvéreznek (tudom: van -kevés- kivétel). Van HDR, panoráma, szóval a szokásos.
A végére hagytam az üzemidőt. Az akksi nem kivehető, de 3500 mAh kapacitású. Ez azért elég biztató …és olyan, mint az igaz barát: nem csak ígér, hanem be is tart. A második nap reggelén töltöttem fel, s egy napnyi folyamatos nyúzás (ugye volt már új telefon mindenki kezében
) után 47 %-on állt. Benne majdnem 20 óra készenlét két SIM-mel, ugyanennyi WIFI, néha mobil net (ki kellett próbálni
) böngészés, több óra gps. A képernyő 4 és fél órán világított! Nem tartom rossznak, és persze majd az átlagos használatról is beszámolok, amikor már pihen is néha.
Szumma-szummárum nagyon „megeredt a klaviatúrám”, úgyhogy egy kis összegzés a végére. Úgy érzem, egy korrekt telefont sikerült az Acer műhelyében összetákolni.
Pro: több SIM, erős akksi, sok memória és rendes méretű tárhely mSD bővíthetőséggel, KitKat, AcerRAPID gomb, headsetként funkcionáló füles, jó rádió
Kontra: magyar nyelv hiánya (akinek ez fontos) és amíg nem jön hazánkba, nem fullHD kijelző, NFC és LTE hiánya.
Szóval mindenki döntsön a saját szempontjai szerint. Remélem nem lesz belőle vita, de én vásárlás előtt elgondolkodtam, hogy ezért a bizonyos kb. 62e magyar pénzért például milyen Samsungot tudnék venni? Nem bántam meg, no… -
Joba006
csendes tag
Megrendeltem. Ma, vagy holnap nálam lesz
Majd írok pár sort a tapasztalatokról, ill. ha kérdésetek van, hogy mit nézzek, írjatok nyugodtan...
-
szabi820
tag
A kijelző védelméről(Gorilla Glass) tud valaki infót,mert én sehol nem találok róla semmi említést?
-
törölt tag
-
Rickazoid
addikt
Ha olyan szoftveres támogatást kap, mint az E350, fele ennyiért sem érné meg.
-
tjb007
nagyúr
Mivel az órajelek még mindig nincsenek kőbe vésve, így nem, nem kéne. A készülékgyártók kedvük szerint módosíthatják a processzormagok órajelét, természetesen a gyárilag maximalizált értéken belül.
Ennek a mínusz 100MHz-nek is megvan az oka, feltételezem csak így tudják hozni azokat az üzemidőket, amikkel reklámozzák. -
icemad
nagyúr
Hogy megéri e, az attól függ, hogy mennyit használod utazás közben, és mire. Nekem otthon, és munkahelyen is van wifi. Ha sokat beszélsz, érdemes olyan mobilinternet szolgáltatót választani, ami nem tiltja a voipot, így neten keresztül is beszélhetsz, tizedannyiért, mintha hagyományosan hívnád az illetőt. Itt van egy jó kis táblázat, ez indulásnak jó.
-
pengwin
addikt
Ha mobilnetes SIM-et akarsz használni, akkor úgy tudom a Yodafonnak van a legnagyobb lefedettsége, egyedül ők használnak két sávot is 3G-re.
Többet lehet internetezni olcsóbban, de szerintem ezt el is bukod, ha sokat telefonálsz: még nem nagyon láttam sok telefonálást biztosító díjcsomagot, ami ne foglalt volna magában mobilnetet. -
pit stop
addikt
válasz
Luck Dragon #17 üzenetére
Korábban az Acer elzárkózott itthon a szervíztől, mondva hogy ők csak notikkal és társaival foglalkoznak - miközben neten ők is hirdették telefonokat...
De most Telekom kínálatába hivatalosan jön Acer mobil, úgyhogy változni fog valószínűleg. -
fojuzer
aktív tag
Nos Isteni!Miért, Na Vodas.-TCOM-Telenor a 3 hazai,s mivel van miben az 11-ik,jobb a másik 2 szabadon használhato.Az ára s a 3 SIM megfelelne,mert igy 3 szor 1 SIM-es közép áru telot meglehetne sporolni, Forgalmazzák csak hazánkban is persze nem ürhajos árakon!
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha tényleg 200 EUR lesz au EU-ban, akkor egy elég életképes ajánlat.
Aki meg nyavalyog a 3 SIM miatt: nem kötelező kihasználni.
-
Van egy családi / magán előfizum és van egy céges számom, valamint van egy mobilnet kártyám (igaz, ez utóbbi a tabletben van, nem a telefonban), nem olyan nehéz három SIM-et használni.
Ez a teló baromi jó ilyen áron. Az akku böszme jó, hogy ekkora (az 1166mAh/SIM felvetés téves), a tudás is teljesen megfelelő. Ha lehetne kapni, lehet, hogy ilyet vennék (bár most a Hongmi-t szorongatja az Intel procis Asus is).
Engem az sem zavar, hogy nincs benne állandóan 3 SIM, így legalább mikor külföldre megyünk, berakom a kinti SIM-et extraként.
-
És mekkora annak az esélye hogy kis hazánkba is betegye a lábát? és a szervizelése megoldható Acer szervizekben, vagy csak a notikra vannak felkészülve
-
pit stop
addikt
Egész korrekt készülék korrekt árral
-
kocsisdavid5
aktív tag
3 sim? Na ez már szerintem felesleges
-
halkow
őstag
1166mAh 1 sim-re
-
icemad
nagyúr
válasz
fornettisuti #8 üzenetére
Ez igaz, de azok nem okostelefonok...
-
fornettisuti
veterán
válasz
Fritz Teufel #2 üzenetére
Vannak 4 kártyások is, sőt 3 kártyás óramobilok is Kínában, ott van igazán rájuk kereslet.
-
peestee83
aktív tag
A két kártyás mobilokat még értem. 1 hanghívásra, 1 mobilnetre. De a harmadik minek - bár lehet "made in China"-ban van rá szükség...
-
-Faceless-
őstag
Ezzel annyi baj van, hogy a hivatalos sajtóközlemény szerint csak 4 GB tárhely van. [link]
-
Teljesen jó koncepció, csak az aksit érzem kicsinek 3 SIM-re.
-
Fritz Teufel
addikt
Nem értem, ha már három belefért, miért nem tettek bele négyet?!
Bele tunám tuszkolni a három magyar szolgáló kártyáját és egy külföldit... ehh, ekkorát hibázni!
-
Jimmy66
senior tag
Nincs is ennyi szolgáltató!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest