Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joba006

csendes tag

válasz FOX888 #51 üzenetére

Gratula hozzá! :C Bírja az aksi neked is, mi? :DD
    Amúgy hol vetted? Van magyar nyelved? (Mire megtudtam, hogyan kell, addigra megszoktam az angolt!)
    Amióta nekem megvan, azóta már két frissítés is jött hozzá. Az első után végre megjelentek új menük is, pl. a flipes tok használatához történő beállítás is. Ez azért volt fontos nekem, mert rendeltem hozzá bőrtokot..., eredeti poliuretánból :) Baromi jól néz ki, nagyon elegáns lett vele. Ha érdekel én innen vettem (a barnát): [link] Ingyenes szállítás, korrekt eladó, kb. két hét alatt nálam volt, ha jól emlékszem.
    Közben megosztok pár dolgot, amit tudok (hátha segítségedre lesz). Ha szükséged van esetleg az usb hibakeresés menüre, akkor Settings/About phone menüben hatszor kell a Build numberre "tapicskolni", s onnantól már a beállítások között a Developer options is elérhető, s abban lesz. Aztán lehet, hogy neked nem újdonság, de a hívások átirányítása stb. beállítások lehetősége nem az Settings-en belül van, hanem a tárcsázóban a helyi menü/Settings/Voice Call alatt.
    Én nagyon nem bántam meg ezt a telefont. A kijelző gyönyörű, rendesen eszi a két SIM-et, s nem kell a nap végén a töltő után nyúlni.
    További örömöt a telóban!

Új hozzászólás Aktív témák