- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #116 üzenetére
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #111 üzenetére
Ez azt hiszem jó kép
nem mókolt,eredeti
már csak Vulkán kutyám él , Fuji S3 pro . 35-300 utazó obi
ilyet nem várok el egy telefontól
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #112 üzenetére
jövő héten már dolgozok,akkor többet tudok majd az akksiról is ,hogy,hogy bírja az általános használatom, egész nap fut a mobilnet, viber,f.mesengeren írkálok, böngészés, wifi kiosztás ,kevés telefonálás, néha navigálás -kíváncsi leszek rá-
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #111 üzenetére
2009 év végéig komolyan sport kutyáztam IPO vizsga ,verseny stb. ebből kifolyólag sokat fotóztam , videóztam versenyeken,vizsgákon :-) nekem a német juhászkutya a kutya :-) persze volt mindig más is.
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #108 üzenetére
Én is dslr-el fotózok ( a képtáramban van egy pár nyers fotó ) telót csak hébe,hóban használok erre.Addig trükközök vele amíg a legjobbat ki tudom hozni.Nokiádat nem ismerem ha symbiános biztos,hogy ez sokkal jobb lesz.
Akku, gyötörtem este 11-től éjjel 3- ig ,utána de. 10-től este 10-ig, 26%-al tettem este töltőre ,nem rossz teljesítmény.
Éjszakára beállítom,hogy 23:15- kor kapcsoljon ki,5:45-be.Persze most éjjel futott ez először.
Közben megnéztem a nokiát,olyan lesz mintha kis polszkiból opelba ülnél :-) -
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #106 üzenetére
köszönöm !
persze lehet ezzel jobb képeket is csinálni csak ki kell tapasztalni,most hirtelen ennyire telt.Nem rosszabb a kamerája mint a másik telómé az is max. 8 Mpixelt tud.
A teló jó,tetszik,pár dolgot meg kellett szoknom de ajánlani tudom mindenkinek aki 3 sim-mel akar telózni, vannak kompromisszumok de melyik telónál nincs. -
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #90 üzenetére
igyekezni fogok, nekem is 2 év garival jött a teló acer szervíz végzi a javítását ,futár viszi háztól házig, nem lesz rá szükség :-D
regelni ugyan nem tudtam a telót az acer honlapján de megismeri a gyártási számot a supporthoz, erre még rákérdezek- a szervízjegye hivatalos Acer szervízjegy (magyar nyelvű)
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #87 üzenetére
szia, papírforma szerint fél év gari egyébként 200 feltöltésről beszélnek-ami szerintem szerény szám,sokkal több töltést bírnak az akksik ,ennyit garantálnak , van olyan teló a családban ami kb. 2 éves és teljesen jó az akksija , rendesen igénybe vett telefon.Ma már kevés telefont forgalmaznak kivehető akksival, gari idő alatt a hivatalos szerviz utána mobil szervizben tudják cserélni,megrendelhető.
Fotók lesznek ha beüzemeltem-pár napot kérek rá, játszadozni kell a fotó beállításokkal,kitapasztalni a legjobb képminőséget, előző telómban kb. ue. a kamera volt tudott jó képeket készíteni-persze DSL minőségre nem lehet számítani, annak az volt a trükkje, hogy borús időre kellett állítani,hogy jó képet készítsen vagy a legjobb minőségre tükröző napsütésben. Na de puding próbája az evés, majd eszek :-)
-
Bferibörs
addikt
válasz
_Gyedavid_ #87 üzenetére
éésssssssssssss meg van, töltödik
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest