Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikuland
tag
Helló!
Most ( kop-kop ) szépen teszu a dolgát.
Talán a másofik cserélt alaplap jó lett végre. Én a Bestbyte- tól vettem.Mikor nem kell három sim, akkor egy M4 Aquat használok, mert érdekelt a vízalatti képessége, meg fotóban is jobb, de a három simesek közt az Acer a csúcs!
-
Bferibörs
addikt
Eddig én sem ,m.net kárzyákat teszteltem,lefesettség sebbesség terén,így jött a képbe, sajna a 2 éves alcatelem ( VAGY IS NEM SAJNA ,jó készülék) sokkal többet tud e téren az aceremnél.Valszeg a készülékkel van a gond, 2-3 hónapja vettem észre,hogy lassul a net,szidtam a szolgáltatót és nem ő a hunyó.
-
FOX888
tag
Köszönöm szépen!
Én is az expasys-től rendeltem, így ebben sincs magyar nyelv. Én is el vagyok vele, de hogyan lehetne magyar nyelvű? Az aksiról még nincs tartós tapasztalat, de idáig igéretes a kapacitása.
Egyenlőre nincs szükség az usb-s hibakeresésre, de sose lehet tudni.
A hívások kezelését azt már én is megtaláltam!
Nekem is megy eddig minden gond nélkül. Remélem így is marad!
Köszi az eddigi segítséget! Remélem még sok tapasztalatot oszthatunk meg egymással!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest