Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Értem, hát az már nem egy mai gép, sok mindent megmagyaráz a tapasztalataidból, kisebb gépeken (Sempron-om is van otthon), valóban nem gyorsabb, sőt nekem például határozottan lassabb mindenben még az XFCE-s Fedora is, mint az XP. De azért szerintem ezek a gépek már nem általánosak, főleg nem itt a PH-n, de legalábbis nem elsődleges gépként (ráadásul nálam szimplán támogatottsági probléma van, például a gép nem tudja az 1920x1200-as felbontást sem stb.).
Modern gépeken egyértelműen gyorsabb (nem feltétlenül jobb, sőt) a linuxos rendszer. Az időm 60-70%-ában Win7-et használok (napi 8-10 óra meló), de van mellette linux is (otthon is melóban is). Otthon már szinte nem is indítok win-t, mert játék hiányában felesleges, de mostanában a munkahelyen is átszokóban vagyok.
A személyes tapasztalat részt meg nem kell kiemelni elsőre is láttam az "szvsz"-t, csak épp egy idősebb konfig alapján nem túl szerencsés megpróbálni véleményt formálni (Éppen ezért mondom, hogy a cikkben szereplő "- sokkal gyorsabb mint egy Windows" szvsz. nem igaz... ), mert a modern gépekkel szemben szerintem nincs igazad és itt most nem a fél milliós gépekre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Netbook kategóriában szvsz a Linux az egyértelmű győztes, a cikk bemutatja a telepítést USB meghajtóról.
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest