- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
macci730
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Köszönöm a segítséget, az atom processzoros témában. A nyerő disztribúció a Sparky Linux lett, ami kellően gyors és tökéletesen fut a kis netbook-on.
-
macci730
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom a minimál linuxot felrakni. Ez az Unicorn6 Puppy jól néz ki! Ha semmi nem jó, akkor teszek rá egy XP-t
. Nem ez a cél, de amire kell, arra nekem elég lesz.
-
macci730
csendes tag
A szerző ezt írja az ajánlott gépigényről:
"x86-os processzor (ajánlott 10 évesnél nem régebbit használni), 2 GB RAM és nagyon javasolt legalább egy alap integrált grafikus gyorsító, ezt már a közel 10 éves processzorok többsége is biztosítja, egyedül az Atom szériás megoldásoknál lehetnek kisebb-nagyobb problémák"
Az én kérdésem az volna, hogy milyen problémák lehetnek? Megéri vele kínlódni?
Mivel nekem van egy acer emachines e250 netbookom, atom processzorral, és 2 Gb rammal, és 120 Gb-os SSD-vel, amire egy normális Linuxot keresek. Próbáltam már a BlackPanthert, Ubuntut, Pear OS-t, de az egyik csak épphogy elketyeg rajta, a másiknak nem tetszik a kinézete, a harmadik pedig nem magyarosítható. Szóval ez a disztró jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest