- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Nekem a deepin 1 Gb-ot eszik alapon, de az egy csillivili bazárhoz hasonlít, legalábbis a lightosabb DE-khez képest.
-
Flowtation
őstag
Közben használtam ezt a gtk-t, és beugrott az is, hogy pl. nem jegyzi meg a beállításokat, hiába állítom át a nézetet, oszlopokaz, stb, az alap jön be. Valamint - ez fontosabb - nem tudok mappát létrehozni a remote guin keresztül, tehát külön létre kell hozni a sorozat mappáját, majd évad mappáját, ezt az 5.x-ben frankón megoldották. Kipróbálom az electorrentet is. Viszont előjött a régi problémám, ami csak manjaroval eddig is, ez a nyomorult NFS csatolás...erről már beszéltünk, ha emlékszel.
-
Flowtation
őstag
Jónak jó az is, de régebben volt vele gondom, pl. nem csatlakozott auto, stb, de ezek nem manjaro alatt voltak. Ráadásul azt hittem, hogy Qt-ra nem teszünk Gtk-t, csak ha nagyon muszály.
szerk: rájöttem miért nem jó: mert gázul néz ki, az 5.x verzióhoz képest. Sajnos utorrentes előzményeim vannak, ahhoz vagyok szokva.
-
Flowtation
őstag
Hello!
Telepíteni szerettem volna a transmission remote-gui-t (Qt verziót), friss csak az AUR-ban van, és feltűnt egy ilyen helyzet:
teljes letöltendő cca. 150 mb, teljes telepített méret ~1 Gb..ez most mire vonatkozik? Nem gondolnám, hogy ennyi a transgui, inkább valami ami a fordításhoz kell? Egyébként nem sikerül telepíteni, ez a vége:gtkwsdialogs.pp(1321) Fatal: (10026) There were 7 errors compiling module, stopping
Fatal: (1018) Compilation aborted
Error: /usr/bin/ppcx64 returned an error exitcode
Error: (lazarus) Compile package LCL 1.8.0.6: stopped with exit code 256
Error: (lazarus) [TLazPackageGraph.CompileRequiredPackages] "Exit code 256"
Error: (lazbuild) Project dependencies of /tmp/yaourt-tmp-lorinc/aur-transgui-qt/src/transgui-5.14.0/transgui.lpi
==> HIBA: Hiba történt a package_transgui-gtk()-ben.
Megszakítás...
==> HIBA:Makepkg was unable to build transgui.
==> Restart building transgui-qt ? [y/N]Mivel egyszer már próbáltam, most nem tudom újra az elejét megnézni, de biztos ilyen méretek voltak, e helyett ez van, ebből a lazarus vagy mi volt nagyobb méret:
transgui függőségek:
- lazarus (már telepítve van) [makedepend]
- qt4pas (már telepítve van) [makedepend]
- gtk2 (már telepítve van) [makedepend]Van tippetek?
szerk:
Lenne még egy kérdésem, EZT hogyan tudom telepíteni KDE-re? Ha lehet persze. -
Flowtation
őstag
oksa, köszi a válaszokat!
-
Flowtation
őstag
sziasztok!
Mivel nem volt kedvem redalertezni, feldobtam a céges gépemre is a cuccot. Minden rendben, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy alább a különböző sorok mit jelentenek?
Tehát a fut és telepített, az oké, de pl. mi a valós idejű, vagy a 4.15.7-1 is lts, csak még nincs telepítve? Ha telepítenék frissebbet, akkor ezt kellene felraknom? -
Flowtation
őstag
-
Flowtation
őstag
Szia!
Tegnap nagy lelkesedésemben felraktam otthon újra (azért újra, mert még először sikerült összekutyulni a yaourt-ot, meg az AUR-t, stb) először nem raktam rendszerbetöltőt, mondván van fent egy másik linux, azé jó lesz. Így viszont nem indult a manjo, csak terminálos szöveget kaptam, a végén le is fagyott. Asszem volt benne kernel panic is. De ez nem olyan lényeges, mert rendszerbetöltővel viszont szépen települt. A másik gondom viszont az, hogy amikor úgyhagytam, bekapcsolt (volna) a képernyővédő, de olyasmit írt ki, hogy a screensaver nem működik, menjek másik konzolra (ctrl-alt-f2) ott írjam be ezt:
loginctl unlock-sessions
Aztán vissza a futó konzolra és jó lett. Na ez mitől van? -
Flowtation
őstag
Zsír lett a cikk, gratulálok. Mivel holnap úgy is munkanap, ezért a céges gépemre fel is teszem, hadd szóljon. Otthon már viszont használom nagy megelégedéssel, mindazonáltal sok újdonságot is muttattál, amiket kipróbálok majd. No meg az nfs mountolás fstab-ból, az nem akart otthon menni, erre még megoldást kell találjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest