Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
ubyegon2 #572 üzenetére
Mindenre az a kifogás, hogy igy meg úgy megoldható. Tudom, hogy megoldható. Pár éve huzamosabban használtam, az első hetem azzal telt, hogy fórumokról vadásztam össze különféle csomagokat amik megoldották a teljesen alap problémákat. Akartam, nem jó. Ez van. Szép, modern, de egy nyűg.
Egy egy éves hardveren kb a két legfontosabb dologgal akadt azonnal bajom, egyik gyakorlatilag a használhatóságot korlátozta (hdpi scaling alkalmazásoknál). És még el se kezdtem használni. Tudom, user error.Azért irtam ezt le, mert a cikk első 15 sora ennek a szöges ellentettjét állitja. Nagyon nem lenne egyszerű a konfiguráció.
-
daninet
veterán
Nem akartam úgy irogatni, hogy ki sem próbálom, adtam neki egy esélyt.
Ez messze nem out of box élményLátom, hogy egy tök jó használható rendszer lehetne, de ebbe 2-3 napot bele kell ölni mire minden működik. Egy 2017-es high end laptopról van szó, 0 darab öreg hardver elemmel.
Microsoft Precision touchpadom van ami tök furán gyorsult és mozgott, megtaláltam a config fájlt de kb 50 különféle értéket kellene állitgatni, ujrainditani próbálgatni, sajnos ezt nem
Több ujjas gesztusokat nem sikerült életre kelteni, scroll működött. Nyilván megoldható.
HDPI érintőképernyőm van, a scaling az alkalmazások felénél nem működik, azokat egyesével kell töcskölni, tablet mód nincs, megtaláltam, azt is külön kellene beállitgatni . A scaling ráadásul fura, a betűk furán rendereltek (mintha minden félkövér lett volna), az egész aránytalanul méretezte át magát.Igazából nekem ennyi elég volt, további dolgokba nem másztam bele. Tudom, user error.
Jó úton halad, de kell még idő mire kiforrja magát. Ránézek egy év mulva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest